Jag har kommit ut som lesbisk och har nu hittat en brud och vi är tsm. Jag fria till förlovning och hon sa ja såklart ❤
Nu är jag lycklig och vi ska bli sambos med 👍😆
Älskar henne över hela mitt hjärta.
Mitt liv har blivit perfekt nu när hon är i mitt liv ❤❤⚘
Kan tänka mig att dö för henne.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Familjelivet

Idag är en lite bara lite hektisk dag, ska hämta doptårta tårtor. Hämta ut mina paket och handla lite. Sen tror jag att vi ska grilla. :) Sen imorgon blir det full rulle med dop för våran underbara Dominic ❤❤ Sen en hyfsat lugn vecka men Fredag full rulle igen med Bröllop och efterfest med världens goaste bröllopstårta sen på söndagen åker vi till stockholm och på måndagen efter åker vi på våran efterlängtade smekmånad till Grekland ❤❤

Likes

Comments

Familjelivet

Hejsan!
Nu var det ett bra tag sen jag bloggade om mitt underbara liv.
Men nu är det dags igen. Dominic är snart 6 månader gammal och jag försöker verkligen att tänka på att börja gå ner i vikt för min egen skull. vill må bra och älska min egna kropp igen.
Så nu ska jag ta tag i det. Sen så har jag äntligen börjat att ta körkort. Det ska bli riktigt spännande. Och så har jag tatuerat mig och ska göra fler.  :)
Har gjort en på bröstkorgen och på handen. sen nästa projekt är en text på min vänstra arm.
Det var en liten uppdatering på mitt liv sen sist jag blogga.
Nu tänker jag bjuda på några bilder oxå. ^^

Likes

Comments

Min älskade pappa gick bort igår kväll kl 20:45❤ 

Saknaden är stor och älskar min pappa enormt mycket! Men Vi ses på andra sidan. Hoppas han är med min lillebror nu och gammelmormor ❤ Vill inte leva utan dom. Saknar dom för mycket. Är glad över att pappa fick träffa dominic innan han dog! ❤❤ Vila i frid nu kära underbara pappa Peter Johansson! ❤❤ Syns snart igen. ❤​

Likes

Comments

Behöver få skriva av mig igen, idag fick jag reda på att min pappa ska flyttas till ett annat ställe där han kommer få vård pga att han är påväg att dö! Jag blev såklart ledsen och grät, men nu är alla mina känslor borta!! Hur är det ens möjligt? Fick det förklarat av killen att jag är påväg in i en vägg! Alltså psyket klarar inte mer antar jag. Känns som att jag är död nu inombords!! Har fått dumma tankar. Hur ska jag hantera detta? Vill ju inte vara känslokall men blivit det nu. Är helt död inombords!! Känner absolut ingenting.... Jag är en rökare med och jag känner inte ens röksuget längre.. Tror att jag kan sitta inne i min lilla bubbla hur länge som helst. Hur ska jag kunna ta hand om mitt barn när pappan jobbar en hel dag?? Nej jag känner ingenting och vet inte vart jag ska vända mig​! 

Ha en bra lördag!

Hejdå

Likes

Comments

Förra året fick jag reda på att min underbara pappa hade cancer, det tog rätt hårt på mig! Cancern var i lever, lungorna och hjärtat tror jag, det hade spridit sig och levern höll på att sluta och ge upp. Sen några månader senare så har han fått hjärnhinneinflamation och ryggmärgsvätska ut i kroppen. Vi åkte till sjukhuset en dag o hälsade på med Dominic. Min pappa orkade inte så mkt samt att han slumrade lite och såg jätte trött ut. Fattade direkt att han kommer inte leva så länge till. Nu får man reda på att han är jätte svullen, knappt kan se alltså nästan blind och sover 24/7 nästan men när han är vaken så är han arg och skriker. Jag kan ju förstå varför han gör det! Ingen vill leva så eller må så dåligt. Jag tror att han inte orkar kämpa mer nu. Kroppen orkar inte mer. Vill bara vara med min pappa nu den sista tiden men det går ju inte heller..... 

Vet inte hur jag ska hantera detta om min pappa dör! Jag har alltid varit en pappas flicka. Det är honom jag är mest lik. Jag älskar min pappa. 😢💜 Känner mig nästan död inombords! Det är så svårt att hålla ihop för pojkens och killens skull men extremt svårt just nu. Jag håller verkligen på att bryta ihop rejält nu! Vill inte må så här dåligt!! 

Vet inte vad jag ska skriva mer nu! Kändes skönt att få skriva av sig iaf. 

Ha en bra helg alla andra! Så ska jag ta itu med mig själv.

Kramar från en ledsen Malin

Likes

Comments

Familjelivet

Hejsan ❤

Nu har det vart ett bra tag sen jag skrev här!

Idag har vi vart på bvc och Dominic har fått vaccination! Han växer så det knakar hehe :) Nu väger han 7kg och är 62cm lång hihi. Jag är verkligen en stolt mamma ❤

Men själv har man gått ner i vikt. Ungefär 10-15kg sen han kom ut. Nu är han 3 månader gammal på fredag ❤

Men ni får alla ha d så gott :) Trevlig onsdag på er :) ❤

Likes

Comments

Familjelivet

​Har haft en bra dag och den förra natten var oxå bra. Har vart ute idag på promenad med Dominic och hans farmor. Det var riktigt härligt. Måste komma igång med promenader så kroppen mår bra. Senare på dagen så har Dominic inte sovit så bra. Kändes som att han inte kunde varva ner men framåt kvällen så fick han lite mer ersättning än vanligt och då blev han bara lite lugnare. Efter en timme så tog Hans farmor honom så att jag kunde lägga mig och sträcka lite på kroppen och varva ner. Eftersom han var tvungen att ligga i ens famn hela dagen. Han hade ju knappt sovit prinsen. Så jag var ju rätt så trött i kroppen. Hann att vila i en halvtimme kanske tills jag hörde att han gallskrek hos farmor. Då gick jag upp och tog honom gav han nappen sen så total däcka han. Så sen halv sex har han sovit fram tills nu. Så nu ska jag få sova hela natten äntligen för nu har pappa Lars tagit över. 

Så god natt och sov gott alla// MalinH​

Likes

Comments

Vakna för ungefär en timme sen, så nu sitter jag här och dricker kaffe när alla andra ligger och sover. Fästmannen tog Dominic inatt så jag fick sova ut. Har ju vart vaken 3 nätter i rad. På tiden att få sova ut tycker jag hehe :)

Känns skönt att vara vaken ensam lite. :)

Ha d gott// MalinH

Likes

Comments