Header

I söndagskväll gick jag och några kompisar ner till hamnen och myste och snackade i timmar! Det var hur mysigt som helst tills vi dock märkte att det kryllade av kryp precis där vi suttit så då sprang vi tillbaks hem (fega som vi var). Men den tiden vi var omedvetna om detta var hur mysig som helst!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag hade Linnea en supermysig brunch hos sig med tema ROSA! Vi var några tjejer från skolan och det var verkligen hur mysigt som helst! En riktigt bra start på veckan. Och det blev en del skratt när Linnea läste vårt kort som vi skrivit...mer säger jag inte.

Likes

Comments

Lite trevligheter från idag, en liten runda på stan med Wilma, lite fika och lite shopping. Och sen hittade vi även en liten grej till ett födelsedagsfirande som snart sker! Lite smått och gott med andra ord!

Likes

Comments

Nu när jag varit sjuk ett tag så har jag tyvärr inte kunnat träna. Det gjorde jag nämligen några dagar efter jag blivit frisk sist och då blev jag bara sjuk igen så denna veckan har jag tagit det lugnt! Men på måndag ska jag börja igen! Har saknar det så mycket, blir galen!
Nu är det iallafall skola på G och fredag!

Likes

Comments

Efter skolan träffades jag, Sarah, Thea och Rebecca över en mysig fika på Antikhallarna! Supermysigt och så kul med en catch up med Thea också! Jag och Sarah var dock där först så vid tjuvstartade lite med Fikan och beställde in varm choklad! Välbehövligt i busvädret! Paraplyet var väl till hands!

Likes

Comments

Lite fina bilder från i somras på Rebeccas lantställe ute på Orust! Det var så mysigt och vi spenderade dagarna med våra vänner! En massa bad och långa härliga samtal vid frukosten! Måste definitivt göras om nästa sommar!

Likes

Comments

Älskar verkligen Chanels nagellack! Så sjukt fina färger och riktigt bra kvalité! Det är också en hyfsat bred borste vilket jag gillar, det täcker mer och blir mycket lättare och man sparar tid! En liten extra slant för ett bra nagellack från Chanel är helt klart vart det!

Likes

Comments

Den dagliga fikan under lunchrasten, svart kaffe och härligt sällskap av Becca och Sarah! Så skönt att äntligen vara tillbaka i skolan, lite krasslig men åtminstone tillbaks!

Likes

Comments

Hittade lite gamla bilder från min och Inez lunch på Aldardo för ett bra tag sedan, kan faktiskt rekommendera det. Det är en italiensk resturang med en liten mysig uteservering och grymt god pasta. kan lova att denna rätten är mycket godare än den ser ut!

Likes

Comments

Nu när hösten kommer så längtar jag helt klart tillbaks till våren och framförallt vårkvällarna. Älskar verkligen värme och ogillar oftast kylan, men man får väll så ut tills våren och vårkvällarna kommer igen.

För övrigt har jag sedan mitten av juli varit sjuk till och från, allt från halsfluss till förkylningar och halsflugg igen, flera antibiotikakurer och jag har missat två av dessa tre första veckorna i skolan. Jag vet inte heller varför jag så lätt blir sjuk, kan antagligen vara immunförsvaret men läkaren visste inte heller helt vad det berodde på mer än att man kan komma in i sådana perioder. Men nu är allt jag vill att bli frisk och få energi igen, jag tror dock jag stressar upp mig otroligt mycket eftersom jag inte haft ork till träning eller plugg nu när jag varit så sjuk vilket bara resulterar till ännu mer stress, kanske även därför jag blev sjuk igen. Inte vet jag, men jag hoppas att dettan är sista gången jag är sjuk på ett bra tag iallafall. Detta är även en förklaring till varför bloggen legat tom på sista tiden, prioriteringarna har legat på annat.

Likes

Comments