Header

Svenska: Lite bilder från mammas födelsedag då det blev familjekväll/middag. Vi lagade även fisken på en saltsten (som pappa fått av mig och syrran). Det blir supergott då man inte behöver krydda!

English: Find a translator in the menu to the left.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Svenska: Helt klart den bästa serien på Youtube, en inblick i folks liv, tankar och det är på något sätt avslappnande att titta på. 73 Questions är seriöst den bästa serien att börja dagen på, testa och se!

English: Find a translator in the menu tot he left.

Likes

Comments

Svenska: Fredagen spenderades med Bea, kvällen fylldes med mys och en härlig promenix samt en biltur med tjej och skitsnack! Vi pratade om allt och ingenting och det kan verkligen behövas ibland!
Lördagen spenderades med familjen då det var påskafton, mysigt och söndagen startades upp med en brunch på Le pain francais vid Avenyn med HK, sen kom Goa glada Linnéa och anslöt innan vi gick runt i lite butiker osv, igårkväll stannade vi i stan, och efter inställda planer umgicks vi med lite nytt folk och senare under kvällen blev det en del skratt och snack. Min helg i ett nötskal.

English: Find a translator in the menu to the left.

Likes

Comments

Svenska: Idag var jag och Elin i stan, vi var dels inne på NK och kollade jeans osv, men det slutade med att jag fick med ett nytt mobilskal från Richmond & Finch.
Ett juicestopp på Joe and the juice gjordes också och nu är vi påväg hem för myskväll!

English: Find a translator in the menu to the left.

Likes

Comments

Svenska: Jag mår bättre nu som tur är så lite senare ska jag träffa en kompis, hon ska klippa sig först så så länge ska jag förbereda mig lite inför en arbetsintervju imorgon...skriva ut CV osv så att jag har allt med mig.
Jag var så sjukt sugen på frukt idag så det blev en fruktsallad till frukost, och en egengjord ingefära och citron Té! Mums.

English:
Find a translator in the menu to the left.

Likes

Comments

Svenska: Kaffefrukost med ginger shot, allt för att bli frisk...jag fick alltså ingen bra början på lovet men jag ska göra allt för att bli frisk nu! Är så sjukt träningssugen och vill inte missa morgondagens träning så det blir kanske att bita ihop, även om det egentligen inte är så bra. Idag bli det plugg resten av dagen för att få bort lite så jag faktiskt kan ha lov under lovet.

English: Find a translator in the menu to the left.

Likes

Comments

Svenska: Gårdens fika med Rebecca som sedan blev till en fyrapersoners fika med Andrea och Beatrice också, nästan hela gamla gänget.

Dagen idag är dock sämre, jag vaknade med halsont vilket inte var så kul eftersom det var tänkt att jag skulle hålla mitt nationella prov tal i svenska idag, det blev ju ingenting med det. Nu ska jag istället sätta mig på terassen, plugga lite och dricka te med honung. Vill verkligen inte vara sjuk på lovet. Men jag får se de positivt...jag fick lov lite tidigare än alla andra.

English: find a translator in the meny to the left.

Likes

Comments

Svenska: Idag slutade vi egentligen ganska tidigt men vi bestämde oss för att stanna kvar i skolan och plugga så man får undan lite mer inför lovet, vi har så jäkla mycket plugg just nu! Det blev därför både Samhällskunskap, Geografi och Matte i ungefär 3 timmar och nu ska jag dra hem, träna lite och sen sova tidigt! Jag har tyvärr fått 3 sömnlösa nätter och är helt slut.

Min outfit: Korsett-Top: Zara Jeans: G-star Shoes: Vagabond

English: Find a translator in the meny to the left.

Likes

Comments

Svenska: I lördagskväll blev det ett resturangbesök på TOSO, underbar mat och en supergod drink. Det blev för oss 4 smårätter, två var och det var precis lagom! En av de bättre resturangerna i stan enligt mig och dessutom med en asiatisk/japansk twist och style vilket jag älskar!

English: Find a translator in the menu to the left.

Likes

Comments

Jeans:Nudie Jeans Shirt:Zara Jacket:Calvin Klein Bag/Clutch:Day et Mikkelsen Sunnies:Bought them somewhere in the streets of London

Likes

Comments