Svenska: Nu är jag påväg hem efter att ha hämtat min dator, otroligt lång leveranstid men förhoppningsvis värt de! Det blev den nya Macbook Pro. Nu blir det att dra hem, plugga och senare alternativt ta en tur till gymmet om ja har tid och orkar!

English: On my way home, I picked up my new macbook pro! Now, I'll study and then I'll go to the gym!

Likes

Comments

Svenska: Jag gick hem tidigare idag för att jag mådde sådär, men tog mig en kopp Te och lite frukt när jag kom hem och nu ska jag vila innan jag pluggar lite!

English: I went home from school earlier today because I didn't feel good, I got myself some tea and fruit and I'll have a rest before I study!

Likes

Comments

Svenska: Jag längtar så mycket till Val-T, det ska bli så jäkla kul att åka dit med bea också! En vecka och en riktigt bra skidåkning, sköna kvällar och en allmänt trevlig resa! Så taggad! Nedräkningen har börjat!

English: I look forward to Val-T with Bea, I'm so exited and the count down has begun!

Likes

Comments

Svenska: Lite random bilder från gårdagens middag, ser sådär ut med sallad ibland men asså jag älskar det! Speciellt med Avokado mackor till!
Nu tog jag även en kvälls TE som förhoppningsvis får mig att somna lite lättare, det funkar faktiskt! Har nämligen haft väldigt svårt att sova den senaste veckan!

English: Some random pictures from yesterdays dinner, and today's Tea, that will hopefully get me to sleep better!

Likes

Comments

Favorit frukost: Helt klart avokadomackor, det är så jäkla gott och väldigt mättande! Kommer nog aldrig att tröttna på det!
Favourite breakfast: Avocado sanwiches, I will never get tired of it!

Din obsession: Helt klart kaffe, det vet alla. Jag mår egentligen inte så bra av det...har ju IBS men asså det är så jäkla gott! Favoriten är Cappuchino men på sommaren sitter inte en islatte fel!
Your obsession: Coffeeeee, I love it! I know that it is not good for me tho because of my IBS but but, cappuchino is my favourite but during the summers i also love icecoffee!

Din favoritpryl: Min vespa såklart, jag tar mig dit jag vill och den är bara såå bra!
Your favourite thing: My vespa ofcourse, I can get wherever I want and it is just sooo nice!

Vad blir du stressad av: För mycket plugg och för lite tid, något som är ett vardagsproblem för mig! Ibland får jag offra en läxa för träningen och så är det! Och ofta får jag för lite sömn också för att jag inte hunnit plugga på innan träningen.
What gets you stressed: To much to study for and no time, Sometimes I have to skip homework or do it while I'm really stressed because of the cheer, I almost sleep nothing because I have to do everytning during the evening.

Favorit tidning: Vogue, Vogue, Vogue!
Favourite magazine: Vogue Vogue Vogue

Vår, sommar, höst eller vinter: SOMMAR!!
Spring, summer, Autumn or winter: SUMMER!!

Hur kopplar du av: Jag tar på mig en mysig tjocktröja, kollar gossip girl eller SKAM och bara är i sängen!
How do you relax: I wear a comfy swaeater, I watch some gossip girl or SKAM and just lie in my bed!

Likes

Comments

Svenska: I fredags tog jag och becca en tur till Café Magasinet eftersom vi slutade tidigt, ett bra avslut på skolveckan! Vi hade aldrig varit där innan men det var hur mysigt som helst! Riktigt gott och fin uteservering som jag definitivt ska testa när det blir lite varmare!

English: Café Magasinet with Becca, we had never been there before and it was so nice and I'll definitely go there again!

Likes

Comments

Svenska: Hurra till Bea som äntligen blivit 18, lycka till på uppkörningen!

English:

Likes

Comments

Svenska: Var förbi stan och gjorde lite inköp, bland annat en 18 årspresent till min kompis som fyller 18. Känner mig så jäkla liten nu när alla börjar fylla 18 och jag själv har drygt 1 år kvar, suck.

English: I got some shopping done, for example I bought a birthday present for my friend who's turning 18. Everyone is turning 18 and I still have go 1 year left, why?

Likes

Comments

Svenska: Igår kväll var vi till Stockyard burger joint, det var hur mysigt som helst och supergott, självklart blev det en vegetarisk hamburgare för mig. Senare under kvällen kollade vi på några av Linneas kompisar som spelade innebandy.

English: Yesterday, we ate at Stockyard burger joint, it was so cozy and the food was very good. I ordered a vegetarian burger of course and later on we decided to watch some of Linneas friends play floorball.

Likes

Comments

Svenska: Idag blev det Mysbrunch med HK och Linnea med pannkakor och avokadomackor, nu är vi påväg in till stan för en tur till NK och sen kolla lite innebandy.

English: Today's brunch with HK and Linnea, Pancakes and Avocado sandwiches, now we're on our way to town for some shopping at NK and then we will watch some floorball.

Likes

Comments