Header

//En favorit "sak" i mitt rum är helt klart min klädställning, dock blir det ofta ett offer för plagg som bara slarvigt slängs på där, men när det är ordning och reda är den väldigt praktiskt och har plats för de flesta långklänningarna.


//Bilder från en riktigt bra skolaktivitet, floramor och krukatös samt en mysstund från i somras!


//Find a translator in the menu to the left!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Svenska: Lite gott och blandat ifrån helgen, solbrillsjakt med Rebecka och mysfrukost bland annat.

English: Find a translator in the menu to the left.


Likes

Comments

Svenska: Jag har varit sjuk i veckan så ikväll blir det bara att vara hemma och vila, tråkigt eftersom man gärna hade hängt på och gjort saker men det blir nog skönt att ta det lugnt också. Förövrigt så gick jag och Rebecka L till Brogyllen idag för en fika/lunch för mig. Det är verkligen supermysigt och jag älskar deras lilla övervåning! Och på sommaren har dem faktiskt en liten men fin uteservering också!

English: Find a translator in the menu to the left!

Likes

Comments

//Middag på TOSO i Göteborg, Asiatisk style och superfin bar också!

//Bilder från Val Thorens och Pinchos med Bea!

Svenska: Ett urval av bilder ur min Insta, helt klart förutom bloggen min favorit. Använder faktiskt inte andra "sociala medier" särskilt mycket förutom Snapchat då såklart. Men hämtar faktiskt mycket inspiration till bloggen från Insta, t.ex mitt förra blogginlägg! Jag brukar också tycka det är kul att se bloggares blogg och Instagram, man för två perspektiv på det!

Vill ni följa min Instagram så heter jag Malinholmz

English: Find a translator in the menu to the left, follow my Insta Malinholmz.

Likes

Comments

Svenska: Kolla in fashion_jackson på Instagram! Amy lägger upp så sjukt coola outfits, ibland ganska simpla men jätte snygga och hennes insta är bombad med inspiration! Här är utval bilder!

English: Find a translator in the menu to the left!

Likes

Comments

Svenska: Miss Dior Chérie, sötaste flaskan och en fräsch doft. Dock en som jag haft en ganska lång period och tveksamt om jag ska köpa om den då jag tänkte prova nytt istället! Men hur som helst är dior's perfymer så himla fina! Eau de parfum

English: Find a translator in the menu to the left!

Likes

Comments

//Ett gäng bilder från förra året, sommarkänsla deluxe!
(From Last Summer)

Likes

Comments

Svenska: Idag är jag sjuk men försöker bota halsontet med Champagne te, så gott och té nästan det ända jag kan dricka när jag är sjuk. Nu ska jag iallafall försöka plugga lite och sen sova.

English: Find a translator in the menu to the left!

Likes

Comments

Svenska: Färger, mönster, prints! Lätta blusar och sköna sandaler! Saker jag verkligen vill införskaffa mig inför sommaren. Dessa plagg,skor och smycken är bland annat ifrån Giuseppe Zanotti, Rodebjer, Equipment och Marni! Gobitar!

English:
Find a translator in the menu to the left!

Likes

Comments

Svenska: Glass, sushi och Jordgubbar! Det är verkligen så jäkla underbart att det äntligen börjat bli sommar. Om bara några veckor drar jag och två kompisar till Stockholm och bara en vecka efter det slutar vi skolan vilket är helt galet! Året har gått så fort!

Nu har jag dragit från en kompis i stan, sitter och pluggar lite och ska snart dra till cheerleadingen!

English: Find a translator in the menu to the left!

Likes

Comments