Header

Ok,vad händer här?↕️

Igår vad det halvdag men jag kände att dagen hade varit lite för kort så jag och Sarah satt frivilligt kvar i skolan en stund, otippat men saknade faktiskt att vara social eftersom jag varit sjuk och varit i min egna lilla värd så det var lite skönt med en catch up.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Oops det blev en till avokadomacka
MUMS
MUMS

Igår blev det timmar av plug-in-hybrid finslipning på min filosofi inlämning. Det är första gången jag läser filosofi och detta är vår första inlämning/prövning så vi får väll se om jag är ute och cyklar eller om jag är med på banan. Men det kändes bra för mig iallafall.
Idag går vi halvdag i skolan vilket är skönt då jag varit och fortfarande är lite krasslig. Så nu ska jag till skolan och ha två lektioner innan jag slutar. Puss

Likes

Comments

WELL, i tisdags på studiedagen tog jag, Becca och Sarah en tur till GLTK för Tennis. Jag spelade bara lite när jag var liten och på semestrar brukade familjen köra lite men kan inte direkt säga att jag är duktig. Speciellt inte när dem som spelade bredvid tydligen var superduktiga tennisspelare! Men övning ger färdighet och jag och Sarah tänkte varje vecka köra ett tennisplans och sedan utmana Rebecca som är jätteduktig!

Likes

Comments

Sitter och bläddrar igenom lite gamla tidningar som jag håller på och rensa ut i och med att jag gör om hela mitt rum, nästan från scratch. Vi har målat om och ska lägga beställning på nya gardiner, matta, nattduksbord osv. De är så mycket skönare nu än innan då jag hade en röd vägg, man blev nästan stressad av det!

Nu ska jag dricka min kaffe, plugga och rensa lite och hoppas på att bli frisk. Dåligt immunförsvar som vanligt!

Likes

Comments

Jag har inte bloggat på ett bra tag, hade nämnligen oturen att ha sönder min mobil och det tog ett tag att fixa den. Jag skulle egentligen få en ny men de kunde trots allt fixa den. Så nu är alla bilder från mobilen på datorn så mina inlägg med vissa bilder måsta jag därför skriver från datorn istället för mobilen vilket tar längre tid.

Men jag var iallafall på moon thai i söndagskväll för ett födelsedagsfirande för min kompis som blev 17. Det är så jäkla kul att det bara är 1 år till 18 för alla nu (eller mindre) känns så jäkla konstigt men samtidigt så kul. Jag och mina kompisar funderar även med tanke på att vi alla blir 18, dra till Marbella i sommar. Tagg?!

Likes

Comments

Idag hade jag mitt sista stora prov innan lovet, nu har jag skrivit om Shakespeare och litteraturhistoria tills pannan glöder. Men nu efter skolan skall jag förbi mac forum och fixa min trasig skärm på mobilen och sen ska jag och Rebecka på Bodycombat vilket skall vara ett konditionspass med kampsportsinriktning. Det skall bli sjukt kul och vi får väll se om vi överlever.

Likes

Comments

Plugg plugg plugg, inaktivt här på bloggen tyvärr. Nästa vecka har jag ett viktigt samhällsprov vilket jag pluggar gäääärnet till. Visserligen är det jobbigt men det är även ett av mina favoritämnen så kommer ha nytta av det senare i livet liksom...antar att det är så man får tänka. Annars så har jag bara varit och gymmar efter skolan och sedan handlat lite med pappa...mycket trevligt faktiskt.

Likes

Comments

Kanelbullens dag firades in, ironiskt nog efter gymmet men väl förtjänat med Rebecka! Mums!

Likes

Comments

Idag blev det ett besök på stans nya blivande favoritställe...har nu efter första besöker kärat ner mig i Gelaterian Göteborg! Så mumsigt och så himla fint! Rekommenderar det VERKLIGEN! Jag menar kolla bara, hur gott ser det inte ut att vara!🍦

Likes

Comments

I lördags blev det familjedag och shopping och jag fick bland annat med mig lite hårprodukter hem för mitt blonda hår. Provade nytt silver balsam och schampoo som funkade finfint och lite produkter. Bland annat en hårlösa som var väldigt bra, gav volym och tig bort frissighet...dock tycker jag den luktar lite lakrits vilket inte direkt uppskattas av mig tyvärr. Men själva produkterna var verkligen jättebra.

Nu är jag med min släkt och är ledig från skolan för att ta förväl av min kära farfar som tyvärr gått bort. Så idag fälldes många tårar och vi har nog aldrig kramats så mycket som idag. ❤️ Kärlek till farfar och min släkt idag!

Likes

Comments