Bloggen flyttad HIT 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Commentsgammal bild men vafan.

hej på er , för dåligt jag bloggar jag veeet..  menmen, skolan har börjat nu, tumme ner på det. men kan icke göra så mycket åt saken. moppen är paj, haha trist. så ja, inte mycket kul som händer just nu. adhd utredning börjar snart, äntligen... men nu ska jag sova lite , så jag orkar upp i morgon, missade bussen i morse, hehe

Likes

Comments


Woho klarade moppeprovet så nu är jag helt klar så sjukt skönt! Sover hos Emelie med henne å gurra inatt. Pussen

Likes

CommentsMys frukost vid datorn, sen träna-duscha-mot stan 💕

Likes

Commentsoch ja jag vet att jag bara lägger ut gamla bilder men har inga nya på datorn, sorri <3

slog sönder telefonen igår, lyckat. så skärmen är ihop tejpad nu och det får duga tills på måndag då vi ska åka och byta den :) ska även till uppsala å ta fler blodprover för borelia och sen mot hallstavik för att träffa min älskade häst igen. 

gårdagen spenderades i stan med denise först, sen kvällen/natten med massa hemma hos hugo där vi sov. vaknade vid halv två vi traskade hem till emelie igen och så träffade jag denise. men nu är jag  hos pappa och plugga för moppeprov, wish me luck

Likes

Comments

gamla bilder.

yes, piercade bröstvårtan idag. gick åt helvete kan man säga, blev hel snett och piercingen va för kort å var påväg in i själva bröstvårtan. gick till en riktig piercare som tog ut hela skiten, kul! gjorde dock inte åt att ta hålet eller så, ska ska göra om det nästa vecka ;)

Likes

Comments
   

piercar bröstvårtan idag, woop

Likes

Comments

bilder från förra sommaren typ, haha söt!

ska ta ny piercing nu i veckan, äntligen! är så sjukt besatt av piercingar att jag bara vill ta fler.. vet dock inte vart.. men funderar på mitten av underläppen eller något sånt. kanske smiley ;) ?

Likes

Commentsligger i sängen och försöker sova. går inte så bra. klockan är 07.10 och har inte somnat än.. kvällen slutade inte så bra, polis å grejer. pengar snodda å lite annat. synd att man inte kan lita på vänner längre..

Likes

Comments

Hos emma just nu, snart vidare till mig;)

Likes

Comments