Header

Allmänt

Grävde fram mina favvojeans från Gina idag när det är fredag och allt. Älskar dem. Önskar det var lite vårigare ute så jag kunde glida runt i dem, svart stickad polo, kappa, ray bans och svarta typ boots eller vita Nike. Men men. Istället ska jag hänga inne hela dagen för att plugga. Kommer bli klar med en examination idag iallafall. Bara 4 to go.. I eftermiddag kommer dock en kompis och hennes kiddo hit på kaffe och det ska bli gos. Jaja next up: frukost, podd och plugg.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Från gårdagens häng med min main gurl. Hängde i min soffa med varsitt glas rödvin i handen i över sex timmar och bara pratade. Så mysigt och välbehövligt. Hon är den största glädjespridaren ever och varje gång vi setts så är jag fylld av energi. Sååå tacksam över att jag har henne, min fina Elin. <3

Likes

Comments

Allmänt

Videoklippet ovan. Jag dör. Mumford & Sons spelar en av mina idolers låtar: Bruce Springsteens I'm on fire. Det här är fan bland det bästa jag hört. Ber till högre makter att dem kör denna cover på Bråvalla i sommar.

Likes

Comments

Allmänt

Köpte nya bordstabletter igår. Påminner om de från Svenskt tenn men det najsiga är att dessa var sjuuukt mycket billigare. Är fett nöjd.

Likes

Comments

Allmänt

​// skärbräda Ikea / marmorbricka och ljuslyktor födelsedagspresenter //

Skulle egentligen varit på universitetet nu för 4 examinationer men har sjuka magsmärtor idag så stannade hemma istället. Hänger i sängen och pluggar och lyssnar på podd. Roligare än så blir det inte idag.

Likes

Comments

Allmänt

Palla att första inlägget blir ett testinlägg:/ jaja. Tanken bakom detta är att det här ska vara en avlastningsplats. Får se hur det ska gå!!

Likes

Comments