Vill ni ha kryddor, oljor eller marinader?

DÅ SKA NI TITTA HIT!

Jag och mitt lag säljer kryddor, marinader och oljor genom Spicy Dream . Enligt mig det bästa ställer att köpa dessa produkter ifrån. Alla produkter är sjukt snygga och passa perfekt att ge som presenter eller julklappar. Är ni inte så super intresserade av kryddor eller liknande, gå i alla fall in och kika ifall det skulle passa någon i din närhet och sprid vidare länken! Länken har ni nedanför:

https://www.spicydream.se/shop/thn-dolphins-bk-foreningen/ Klickar ni på länken kommer ni direkt dit!

Även om ni bor 20-120 mil ifrån mig så skickas produkterna till er! Hur smart?? Så gå in och kika och stöd vårat bowlinglag! Ni kan även följa vårat lag via denna länk: --> https://www.laget.se/Dolphins

Tack för stödet! 🙏 😃

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Gör ni choklad själva eller värmer ni i mikron och blandar med oboy? Jag gör själv med kakao, mjölk och lite socker. Såååå gott! Ni som inte har gjort det, testa!

Likes

Comments

Beauty
Silver hår

Heeej!
Igår kväll färgade jag håret silver! Jag är nöjd men det kunde ha blivit mer silver är vad det är. Det ser mer silver ut på bilderna än i verkligheten dessutom.. men jag ska nog köpa ett sådant paket till och färga. Kan hända att mitt blonda hår var snäppet för mörkt för att det skulle fungera helt och hållet. Så jag ska testa en gång till.


Jag skulle verkligen rekommendera produkten!! Färgen är från Schwartzkopf och heter LIVE Color XXL Ultra Bright 098 Silver. SUPER BRA produkt som håller måttet och sliter inte på håret. Har aldrig haft såhär bra hår efter hemma färgning. Så köp den ifall ni vill färga silver eller annan cool färg. Fanns i mängder av nyanser!

Likes

Comments

Hello!
Ikväll myser vi med varsin pizza från frysdisken och lite kvällsgott med choklad och cola. Tycker man får ha sådana dagar ibland... I morgon väntas jobb och en tur till kusten för mer jobb i helgen. Det är faktiskt sista helgen t.o.m. så det känns lite tragiskt. Men företagen ville ha tillbaka nästa sommar igen så vi får väl se hur det blir med det.


Har ni tips på Silver schampo och conditioner?? Letar men vill inte ha för dyrt och inte för billigt. Har testat det som heter reflex men mitt hår blir risigt av det... Kan ni något annat bra märke så kommentera det gärna!!


Likes

Comments

Studier

Hej!
Jag kom nyss hem från skolan. Idag bildade vi grupper för slutuppsatsen i kursen. Så det blev jag och tre andra tjejer som ska skriva om Genus. Det kommer bli otroligt roligt att skriva denna uppsatsen med tanke på att det är ett ämne som jag brinner för. Jag testade Aloe Vera drycken från YOTU också och måste säga att den smakar exakt likadant som NJIE:s Aloe Vera dryck... Fast denna kostade 12:- och från NJIE kostar den 20:-. Mer prisvärt att köra från YOTU!

Likes

Comments

Studier

Hej!
Har precis kommit hem från två otroligt intressanta föreläsningar på Högskolan. Det handlar ju såklart om fenomenet ledarskap eftersom det är den kursen igår. Men idag gick vi igenom vad ledarskap är för något samt ämnena genus, makt och organisationer. Det var sjukt intressant!
Bestämde mig från början att jag skulle skriva om den kvinnliga och manliga rollen i fenomenet ledarskap så idag var det otroligt relevant för min uppsats. Fick också reda på att uppsatsen ska vara ca 15-20 sidor lång. Vilken inte är så mycket med tanke på att vi har nästan 7 veckor på oss att skriva den. Ungefär 3/4 sida/par eller 1 sida per dag. Inte så farligt. Jag tänkte sätta mig nu och sammanställa lite och börja upplägget i min uppsats. Så dagen är inte så fysiskt produktiv, men ska troligtvis ner till bowlinghallen och träna ikväll.

Likes

Comments