Lite inspiration till babyrummet som jag kommer använda mig av när det är dax för eget rum till Alva. En sak som jag verkligen verkligen önskar köpa till Alvas rum är miffy lampan xl den stora som är med på en av bilderna. Jag tycker den är så otroligt mysig dock tycker jag den är lite väl dyr för en lampa då den kostar 1999kr. Alvas rum kommer vi inreda när vi tycker det är dax för henne att ha ett eget rum och jag känner på mig det att de kommer bli mycket rosa, mycket myspys och många kaningossar jag har redan samlat på mig en del både stora och små som nu vilar i Alvas spjälsäng som är bäddad och klar men som ska börja användas av henne när hon börjar sova fler oavbrutna timmar om natten. Nu sover hon mellan oss i hennes babynest och hon vaknar ungefär var 3dje timme och vill ha mat. Men det funkar bra och eftersom jag ammar behöver jag inte gå upp och krångla mitt i natten.

Jag längtar så tills jag får börja inreda hennes rum.

Nu hade jag tänkt passa på att sova någon timme innan älsklingarna kommer och ska lägga sig. Det är så otroligt skönt att lägga sig och få sova och vara lite för sig själv 1-2 timmar innan det är läggdax för resten av familjen och under den tiden passar jag även på att mysa lite extra med Sonos så att han får den uppmärksamheten som han behöver.

Så god natt med er och hoppas ni har haft en fin lördag!

(bilderna är lånade från google)

Likes

Comments

Likes

Comments

I dag har jag äntligen fått hjälp av en duktig och vettig läkare! Jag har länge haft problem med mina händer med stickningar och domningar. Har ställt in en operation och förra året blev jag nekad operation eftersom jag var gravid. Men i dag fick jag träffa en toppenbra läkare i Sandviken så jag fick en kortisonspruta som ska hjälpa undertiden jag väntar på en ny operations tid. Han sa direkt att jag skulle behöva opereras men eftersom jag har Alva att ta hand om nu och som behöver mig så kan jag inte genomföra en operation förens hon är minst ett halvår och jag har slutat amma.

Nu ska jag vila vänsterarmen 2 dagar så kortisonen får göra verkan och eftersom Mathias jobbar dom 2 närmsta dagarna så sover vi kvar i Sandviken hos mamma och pappa så jag kan få hjälp med Alva med lyft och allt därtill som jag inte klarar av med en arm.

Unnade mig lite jordgubbar idag 😉

Likes

Comments

Mammas lilla Alva💕


Det finns något som är så otroligt värdefullt och det är kärleken! Kärleken till sin parter, tills sitt barn, till sina djur, till sin familj och vänner och framför allt kärleken till sig själv är otroligt viktigt.

Vänskap och kärlek är något man inte kan klara sig utan och något som man ska ta tillvara på och vårda.

Jag har många vänner men inte många vänner som vet hur jag känner mig hur jag mår och vet mina hemligheter. Det är väldigt få som jag släpper in ända in till hjärtat.

Dom vänner jag har kvar dom ligger väldigt varm om hjärtat och jag vet vart jag har dom även om det kan dröja mellan gångerna man pratar eller träffas. Vi alla är på lite olika ställen i livet och det kan i bland vara svårt att få ihop allt i vardagen.


Kärleken till sitt barn är helt obeskrivlig!

Jag kommer för all framtid göra allt för mitt lilla hjärta❤️

Likes

Comments

Äntligen fick vi hem Alvas nya vagn som både vi och hon är väldigt nöjda med än så länge tyvärr så har vi inte kunnat prova vagnen ute än efter som det har vart sjukt kallt hela dagen!

I dag så har vi haft besök av både farmor, mormor och moster som har gullat med lillen och hjälpt till, nu när vi båda är krassliga här hemma.

Alvas mormor hjälpte till att rensa ur för småkläder och rensa fram lite större kläder som snart måste börja användas. Min lilla dotter börjar bli så stor!

Likes

Comments

View tracker

Min lilla dotter börjar bli så stor, i dag har hon funnits hos oss en hel månad! En månad av lycka i överflöd och det har bevisat meningen med livet. Alva bara växer och växer nu är hon 54,5cm och 4050g hon väger nästan lila mycket som Sonos nu.

Våra dagar är nog precis lika som alla andra småbarnsföräldrar. Består av lite sömn mycket matande så blir några timmar i soffan varje dygn för mig, många blöjbyten och lite för lite tid tillsammans med min andra hälft.

Mathias hjälper mig väldigt mycket men det är väl de som är föräldraskap men jag är så glad och stolt 💕 Vill jag sova så har jag fixat klart 1-2 flaskor så att han kan mata henne medans jag vilar/sover.

Likes

Comments

Wow äntligen (lite ångest) men jag hoppas och tror vi blir sjukt nöjda nu med den nya vagnen som jag nyss beställde! Lite ångest men jag fick ändå 4400kr rabatt så det blev väldigt billigt.

Så jäkla snygg vagn jag hoppas i alla fall att vi kommer bli mycket nöjda med den men vi behåller den andra ett tag så vi har något att jämföra med. Det är ett stort plus när till och med Mathias tycker om den!

Jag hoppas jag kommer få hem vagnen inom leveranstiden för precis efter jag beställde vagnen och uppdaterade sidan så var den slut i lagret igen! Men den ligger under behandling på min sida i orderhistoriken så jag får kolla i morgon vad det står där då! Håll tummarna för mig nu!

Hur har eran första dag varit? Har ni gjort några fynd?

Likes

Comments

Äntligen kom mitt paket med nya fina nappflaskor från Twistshake till lilla Alva och en rosa fin termos. Termosen och den större nappflaskan får vänta ett tag till men den lilla har jag börja fyllt till kvällen natten. Twistshake har rea just nu om ni vill ta del av den så skriv in koden:TS2016 och du får 35% rabatt (vet inte hur länge dom har rabatten så passa på nu dom är sjukt snygga!! Jag skulle köpa nappar till mini med men dom minsta i rosa var redan slut.. Hoppas just din favoritfärg finns kvar!

(lite dåligt ljus på bilderna så färgen är inte riktigt rättvis)

Älskar verkligen den knallrosa färgen!

Likes

Comments

På julaftonen så hände något oförklarligt.

Precis innan tomten skulle komma så skulle jag kolla till katten i tvättstugan och märker att tvättstugedörren är låst. Tänkte inte mer på det utan trodde det var någon som var in och bytte om eller slog in julklapp och vela va ifred eller liknande.

Men efter kanske en timme eller två så går jag tillbaka för att kolla till katten igen i tvättstugan och det är fortfarande låst så då går jag tillbaka till vardagsrummet som alla sitter i och frågar vem det är som låst tvättstugedörren och varför men det är ingen som låst tvättstugedörren och alla satt i vardagsrummet alla som var här iaf alla mänskliga.

Går ut och kollar genom dörren som är hälften av glas och ser då till min förvåning att nyckeln sitter i dörren och ytterdörren är låst den med!

Alltså det går endast att låsa inifrån tvättstugan. Visst vi har fler nycklar men de är ingen annan än jag som vet vart dessa nycklarna ligger och knappt jag visste vart dom låg jag fick leta lite innan jag hittade på dom och det är helt omöjligt att katten kan ha hoppat på nyckeln på något sätt för nyckeln lär vridas om.

Blev lite förvånad!

Likes

Comments

Detta är ett jätte bra tips till er alla nyblivna mammor som aldrig hinner dricka ert kaffe för bebisen vill äta eller dax för blöjbyte m.m. Jag dricker aldrig något varmt medans jag håller i min lilla skatt eftersom jag är så rädd att hon ska få brännskador så denna kaffebryggare kommer gå varm och kommer förgylla mina dagar!


Kan inget annat än älska denna julklappen måste vara bästa någonsin! Kaffebryggare 2 Go brygger kaffet väldigt snabbt och rakt ner i termosmuggen så de är bara skvätta i lite mjölk och skruva på locket och kaffet håller sig varmt längre.

Den finns att köpa på Clas Ohlson och den är nu även på rea för endast 149kr klicka på bilden för att komma till sidan för att beställa.

Likes

Comments