Header

Jag och Alva var med Sofie på en loppisrunda här i Sandviken jag fyndade verkligen då jag hittade keramiska köksknivar nya i förpackning för under 50 lappen dessutom köpte jag dom i rosa! Dom var super vassa så jag är skit nöjd.
På ett annat ställe hittade jag en fin kökslampa men när jag kom hem för att hänga upp den så strulade det så klart så de lär jag ta hjälp med.

Vi passade på att fika inne i stan och Alva höll på med grimaser hela tiden så vi vek oss nästan dubbla, hon kan verkligen få en på gott humör den lilla damen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vi trivs som fisken i vattnet i vårt nya hem till och med Sonos börjar vänja sig med det. Jag har tyvärr inte haft en minut över för att skriva. Men nu har jag äntligen slagit mig ner i soffan med datorn känns så skönt att berätta att allt känns bra och att vi trivs.

Vi har precis ätit frukost och nu ska jag bara se över så att alla tapetprover hamnar i rätt rum och snart ska vi ta en promenad till kontoret som ligger här i närheten för att lämna in vilka tapeter vi ska ha i rummen och så ska vi bestämma vilka golv vi ska ha.

Kommer bli lite rörigt under den perioden som dom ska tapetsera och allt som ska göras med i slut änden kommer allt bli så fint och bra så.

Nu ska vi ta och gå så jag får hoppas att ni får en underbar fredag

Likes

Comments

Tänk att snart flyttar vi och jag är så otroligt övertaggad!!

Inte nog med flytten utan vi ska till och med få lägenheten helt ny rustad med det blir tyvärr efter semestern så ett tag få vi bo i lite kaos. Men vi ska få nya golv i några rum tapetsering i alla rum ny kyl och frys och mycket mera. Jag trodde att vi inte skulle få något gjort alls så det vägde ändå upp den "sena" flytten.

Jag hade hoppats på att få nycklarna redan i fredags alternativt i lördags men det visa sig att vi får dom på måndag men det blir nog bra ändå.

Så på måndag drar jag och Alva till Sandviken för att möta upp min mamma som följer med och tar hand om Alva när jag ska hämta nycklarna och kolla parkeringsplatserna med mera.

Älsklingen jobbar förmiddag så när han kommer hem så står förhoppningsvis släpvagnen packade och klar.

Gu så jag längtar nu!!!

Likes

Comments

Mitt i flyttkaoset så fick jag hem klämmispåsar så jag var ju tvungen att prova dessa så under kvällen så har jag stått vid spisen och nu har jag 8 st supersöta klämmisar till lillan.

Här händer det mycket och tiden går alldeles för fort!

Om 2 veckor så flyttar vi och det mesta är nerpackat men det har vart mycket och samtidigt vill man ta vara på de fina dagarna.

Men så fort vi kommer tillrätta i lägenheten så hoppas jag att allt kommer bli bättre och att allt kommer bli lite lättare.

Hoppas ni har en fin fredagskväll!

Likes

Comments

I torsdags tog vi en lätt packning och körde iväg! Efter 55 mil så var vi äntligen framme i underbara Ullared och gekås!

Det var jag, min mamma och Alva som åkte och det gick otroligt bra! Min lilla tjej började älska nappflaska och ersättning och tog även nappen! Så jag har slutat amma!!! Det gick lite fortare än vad jag hade tänkt men det känns ändå bra att min lilla tjej har blivit så pass stor.

I alla fall så åkte vi till gekås hann vara där ca 2 timmar innan dom stängde. Det var tokfullt på alla hotell och stugor och så i Ullared så vi fick tag på ett Bed and breakfast i närheten och det var så gulligt ställe! Men de tog tid innan vi somnade för natten innan jag och mamma hade skrattat klar.

På morgon bar det i väg till Ullared gekås igen köpte kläder, saker, inredning till Alva och hennes rum. Lite saker till mig och Mathias.

Vi delade på en vagn eftersom jag hade barnvagnen med Alva i och våran vagn var så otroligt överfylld!

Älskar våra resor till Ullared!

Likes

Comments

I dag så har jag börjar packat inför flytten! Känns jätte skönt att börja få ner saker i lådor så att det inte blir i panik som sist. Det är ändå lite mer än en månad kvar så vi har börjat rensa ur så t vi inte ska ha kvar och börjat packa ner sånt som vi inte kommer behöva innan flytten.

Det är 42 dagar kvar nu innan flyttlasset går mot Sandviken och våran nya lägenhet!!

Känns så otroligt skönt att ha börjat och tagit tag i det! Viktigast är ändå att rensa inget som vi inte vill ha med till lägenheten ska inte heller med.

Och därför är vi oxå ute efter ny soffa för våran kommer inte passa in i nya lägenheten men just den som vi vill ha ska så klart vara jätte svår att få tag på. Som allt annat som jag vill ha!

Nu har Alva precis somnat och jag ska ta och fortsätta lite till!

Hoppas ni har en bra helg 💕

Likes

Comments

Tack alla som kom och tack för alla fina doppresenterna Alva fick. De som inte finns med på bild är barnmöbler stolar och bord och en fåtölj som vi ska plocka fram när vi har flyttat.

Efter dopet så var vi helt slut så efter städningen så somnade vi nästan med en gång.

Så nu är lilla Alva döpt ❤️

Likes

Comments

Jag har sökt till högskola!

Helt otroligt att jag vågat sökt till högskola och sökte till 2 olika kurser som jag länge har velat dock så är det någon kurs som fattas för mig men söka kan man och kommer jag in ändå så skulle jag ge så jäkla mycket för att ta mig dit jag vill!

Redo för nya utmaningar!

Håll tummarna för mig nu för det gör jag!

Likes

Comments

Contains affiliate links

>Klicka på bilden för att komma till hemsidan som säljer produkten<

Klassar och leksaker är alltid kul för barn och dessa är dessutom väldigt stilreana och fina!

Snygga lampor på barnrummet sitter aldrig fel och man kan ha hur mycket ljuskällor som helst tycker jag!

Posters till Alvas nya rum skulle vara kanon och på avanni.se så får man just nu 10% rabatt med koden: VÅR

Gå in och kolla på deras hemsida det finns hur mycket fina posters som helst!

Memoriesskåp är alltid kul att ha så kan man själv få sätta in tex. bebisens första kläder och napp m.m

Dessa lamporna skulle passa så otroligt bra in på alvas nya rum sjukt snygga! Hade tänkt att inreda hennes rum med rosa guld vitt.

Barnmöbler så gulliga!!

Självklart önskar jag en miffy xl lampa till lillans rum!!

Det är endast 9 dagar kvar tills lillans dop nu, gu så tiden går fort och det var meningen att detta inlägget skulle kommit upp för längesen men jag har haft fullt upp!

Nu är det i alla fall uppe och ji helgen så börjas det baka för fullt vilken tur jag har som har Mathias hemma så jag hinner med alla mina projekt!

Likes

Comments

Här sitter jag ute i det fina vårvädret med kaffe och en muffins.

Det har vart en orolig natt då Alva är så rosslig i andningen och hostar. Så jag har inte lyckats sovit många timmar i natt men jag är glad i dag för älsklingen är hemma igen när han kom hem gick han och la sig och inte långt efter de så vaknade Alva så då vart det frukost till både henne och mig.

Sen tog vi med oss Sonos på en promenad, när vi kom hem så gjorde jag iordning fika och satte mig här i solen.

Som ni ser så har jag äntligen fått tag på drömvagnen fick åka till Västerås men nu är den min och jag kan inte vara lyckligare!

Likes

Comments