View tracker

Igår kom vårt lilla hjärta med raketfart kl 06.18 ❤️ Nu har jag legat och kollat på min lilla skatt någon timme både hon och pappa sover vart en jobbig natt till en början då hon fick ont i magen innan första bajset kom.

Lilla Alva är en jätte snäll tjej (än så länge ❤️) och hon har verkligen en helt otroligt bra pappa, i natt när hon hade ont så var det bara pappa som kunna trösta henne. Pappas lilla flicka 💕

Vi är en lycklig familj som börjar längta hem till hund och vardagen hemma ❤️

Världens finaste unge ren kärlek kan inte sluta beskåda våran skapelse ❤️❤️❤️❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Nu är jag fullgången men bebis verkar inte vilja komma riktigt än... Vi var in på förlossningen lite tidigare i dag på grund av minskade rörelser men allting såg väldigt bra ut men bebisen har blivit lite lugnare nu på slutet.

Vi får helt enkelt vänta och se när bebisen vill komma.

Hur jobbigt de än känns för mig så kan jag inte påverka detta men inom 2 veckor ((känns som en evighet)) är vi 3 i familjen Hedblom Åberg ❤️

Nu när hjärtat jobbar om dagarna så blir jag så deprimerad när jag inte kan ta mig någonstans utan bara sitta hemma med hunden och försöka hitta på något man kan göra förutom att sova och kolla på tv..

Likes

Comments

View tracker

Fick ett sms i morse om att mina nya glasögon hade kommit så min mamma kom och hämtade mig. Har spenderat mesta dels av dagen i Sandviken med dom och jag är så otroligt nöjd med mina nya glasögon nu kan jag börja använda dom mer än linserna som jag nästan konstans har använt i 10 årstid inte konstigt att mina ögon är så torra!!

Likes

Comments

Vart pepparkaksbak hos mor min i dag med syster och kusin. En liten vilopaus på soffan sen kom älsklingen och hämtade mig så vart det ett besök på förlossningen för extrakoll som gick bra. Nu är vi på väg hem och ska sova vi båda är otroligt trötta nu.

Likes

Comments

Likes

Comments

Helt otroligt vad jag är trött mest hela tiden! I dag sov jag och hunden ända till kl 14 då jag blev väckt av ett samtal. Hade jag inte blivit väck skulle vi nog sovit mycket längre men efter det så har båda jag hunden och katten legat och vilat och halvsovit.

Vill ha min energi tillbaka!!!

Nu får bebisen ta och titta ut till oss.

Likes

Comments

Var på besök hos mvc i dag och nu är äntligen bebisen fixerad och magen växer så de knakar! Bebisen är beräknad att komma 5 december alltså om en vecka sån otrolig känsla!

Men så klart så går det inte som en dans på rosor det börjar bli sjukt tungt och jobbigt, hade protein i kisset och högt blodtryck och det är inte så bra så ska på återbesök på torsdag om inte bebisen redan valt att komma.

Vi hade inte tänkt att ha något bebisrum men de fick bli så iaf då inte skötbordet fick plats i badrummet som planerat. Jag har även inhandlat och packat ner det mesta till våran BB väska som kläder godis m.m Bebisens BB väska har vart klar ett tag men allt för att underlätta den dagen/natten vi får åka in till förlossningen.

Likes

Comments

I dag så har jag och Mathias träffat hans familj och släkt och pysslat ihop julkransar/dörrkransar. Jag gjorde mina två lite enkla med elegans kallar jag det. Jag blev nöjda med dom och ena fick pryda vår ytterdörr den andra som dekoration vid den öppna spisen.

I morgon är det första advent så mysigt känns som tiden bara försvinner iväg, men vi saknar snön här som försvann när det blev plus igen undrar om snön vill komma tillbaka igen innan jul.

Kvällen ska jag bara spendera i soffan och mysa med lilla Sonos.

Likes

Comments

Tjuvkika på några av mina senaste snaps. Jag är inte alls duktig på att varken komma ihåg att knäppa bilder till bloggen, Instagram, Facebook eller snapchat men jag är på gång!


I vardagen just nu så finns de inte mycket att berätta om eftersom jag mesta dels vilar allt är tungt och jobbigt och jag blir lätt deprimerad av att gå och vanka mig fram genom dagen och vänta på bebisen ska komma.

Likes

Comments

Ska ni ut och shoppa i morgon?

Jag tycker det är kul att vi har black friday för jag älskar att göra fynd. Jag älskar att shoppa och att hitta den perfekta grejen eller perfekta kläderna för lägre pris är så kul.

Har ni kollat ut något som ni ska handla i morgon?

Jag hade kollat ut en babyvakt som jag skulle köpa på jollyroom.se där dom har haft bättre priser hela veckan och jag hade lagt babyvakten som var mer än 50% bättre pris men så insåg jag att dom har olika erbjudanden varje dag så det var lite tråkigt men jag får hålla lite koll.

Jag har även kollat ut nya glasögon som jag ska köpa i morgon på rean och det är ju toppen glasögon är ändå en ganska stor kostnad. Jag har haft mina glasögon rätt länge och jag trivs definitivt inte med dom och har dom väldigt sällan på mig mer än dom dagarna då jag håller mig hemma. Men jag börjar inse att det kommer bli mer och mer användning av glasögon nu så då känns de skönt om man gillar glasögonen man ska ha på sig varje dag.

Nu så ska jag ta och vila lite i soffan.

Likes

Comments