View tracker

Vardag, Mat

Måndag(igår). Segt som vanligt att börja tidigt men till det bättre så slutade vi 11.15(!!) då gick jag och klara förbi affären för jag skulle handla till middagen ikväll och sedan fortsatte vi hem till mig! Här gjorde vi en skoluppgift vi hade i läxa sedan kollade vi på vår nya tv!! Svin mysigt!!

Likes

Comments

Mat, Vardag

Just nu sitter jag på Parkvillan och ska snart äta middag. Inte lika fancy som igår när vi åt på Supper kanske, men helt okej. Dagen har inte varit så särskilt produktiv, åkte lite skidor med mamma och pappa innan frukost, sedan gick jag in, åt lite frukost, skrev lite på franskan och sedan har jag bara legat i sängen och halvsovit. Snart ska vi hem till Östersund igen!

Likes

Comments

Tankar, Vardag

Är åter igen sjuk. Har känt mig slö och haft extrem huvudvärk hela veckan men nu har både halsont och illamående kommit. Segt men skönt att distansera mig i Åre och försöka bli frisk.

Annars är allt väldigt bra. Nästa vecka (vecka 4) börjar vårterminen och vi ska välja inriktning till i 2:an. Just nu ser det ut som det blir samhälle för mig! Så efter sommarlovet blir det ny klass!! Kommer såklart bli lite tråkigt att lämna min nuvarande klass eftersom att jag kommit in väldigt bra i klassen. Men ska fortfarande bli kul att gå med andra. Men just nu så har vi har inget speciellt i skolan mer än en Franska uppgift och en skrivuppgift om miljögifter, så det känns skönt. Sedan nu till våren drar alla nationella prov igång. Kan inte direkt påstå att jag är taggad eller ser farm emot det då det känns som vi inte gjort nånting i skolan hittills men aja.

Likes

Comments

Måndag och dags för ett nytt försök till att hålla igång lilla bloggis. Sist jag skrev något var i September så här kommer en liten bildbomb från vad jag haft för mig under de senaste månaderna!! Godnatt

Likes

Comments

Vardag, Tankar

September, höst och grått.

Sommaren är officiellt borta, men det är helt okej. Det är bara att acceptera och gå vidare. Välkomna hösten och nya tider. Sommaren 2016 är nu ett fint minne. ¨Sommaren är lång¨ som nån sa nångång. Dom orden har blivit otroligt jobbiga att bära med sig.

Med mörkare nyans i håret går vi in i Hösten, varmare tröjor, orangea träd och den oändliga längtan efter snö! Fast tiden bara rinner bort nu, det känns seriöst som det var igår jag kom hem från Koster och möttes av Beda och Jonatan. Men det gör mig inget, tiden kan till och med få gå ytterligare lite snabbare.

Likes

Comments

View tracker

Vardag, Mat

Igår, Fredag Var det skola, mitt fokus var all annanstans än i klassrummet. Jag kunde varken fokusera på skolarbetet eller redovisningarna. Men efter skolan va jag med Ellen!! Först satt vi kvar på skolan en stund och sedan gick vi ner och kollade på lite olika saker på stan. Sedan skulle vi äta middag på matmarknaden. Vi åt kantarelltoasts! 5/5!

Sedan på kvällen va jag med Moa och Elias. Vi gick mest runt i Solliden och pratade. Sedan när Elias gått så gick jag och Moa hem till henne och fixade lite fika osv som vi åt framför tv:n, det var jättemysigt. Sedan somnade vi ganska sent.

Idag, Lördag vaknade jag 6.00 hos Moa. Eftersom att jag har haft ganska mycket sömnproblem senaste veckorna så är det inget nytt att vakna så tidigt en Lördag. Dock mådde jag ganska dåligt så jag var tvungen att väcka Moa och gå hem. :( Sedan somnade jag om en stund och vaknade vid 9.00 och då drog dagen igång.

Det första jag gjorde var att städa i mitt rum, och sedan prata lite med mamma. Sedan drog jag till gymmet och träffade Klara, Ellen och massa andra 00or! Sedan gick jag en relativt lång promenad med Klara innan hon skulle åka till Åre. Sedan har jag kollat runt lite på datorn och pratat mycket i telefon!! 

Likes

Comments

Vardag

Hej!! Jag kom nyss hem från en kort kort promenad när jag gick för att möta mamma som kom promenerande från stan.

Skolan idag var okej, det var mer "lära känna varandra" lekar idag, typ sammanbets-övningar osv. Efter skolan mötte jag Klara och Wilmer nere på stan, vi gick runt en stund i regnet tills det var dags för mig att göra mina naglar!!

Jag och mamma åkte upp till salongen där mamma släppte av mig. Jag gjorde naglarna på snygg & smart hos Inga-lill. Sååååå nöjd!!!! Vi bestämde att göra lite kortare naglar nu när skolan drar igång och det kommer bli mycket dataskrivande. Tagga. Jag valde en naturlig färg också för att det inte skulle sticka ut allt för mycket. Det tog ca 2 timmar, men det var en trevlig salong och det blev liksom aldrig stelt. Sedan när jag kom hem igen lagade jag mat åt Leon och pappa, #tacokväll. Mycket skön kväll även fast jag inte gjort så mycket.


Likes

Comments

Skola, Vardag

Okej första skoldagen efter ett lågt efterlängtat lov. Hmm, efter många nya intryck av både ny klass och nya skolkorridorer. Kan jag meddela att det är mycket blandade känslor. Av dom få jag pratat med i klassen har jag ändå fått bra intryck av, men det är typ 7 stycken av 30.. Korridorerna är inte helt främmande dock, eftersom att vi hela 9an haft No- kemi nere på Wargen. Men till skillnad från Frigga där det totalt gick kanske 200/300 elever så möter man nästan människor överallt på Wargen, även fast det idag bara var vi 00:or som var där, tänk då när både 99:orna och 98:orna kommer på Måndag, kommer bli en stor förändring. Men taggar ändå, kan ju faktiskt bli lite kul med mycket människor.

Idag var mer en ¨informations givande dag¨ även om informationen bestod av massa papper man skulle ta med hem för målsmans underskrift. Vi fick också en guidning genom skolan, se vart dom olika linjerna höll till, se vart vi kommer ha olika ämnen osv. Kul ändå.

Efter skolan åkte jag och Ellen på ett litet ärende och sedan hem till henne där vi fort som attan slängde av oss kläderna och drog på sås-kläder. Sedan diskuterade vi dagen, vi åt middag och kollade på videor.

shoutout till Ellens minions-tröja<33

Likes

Comments

Vardag, Skola, Mat

1 dag kvar till skolstart. Är otroligt otaggad men kommer ändå bli skönt att börja följa scheman osv och imorgon får jag äntligen träffa nya klassen!! Det enda jag vet är att Klara och jag hamnat i samma klass vilket känns skönt.

Men idag stod brunch på agendan. Jag, Klara, Ellen och Sofie fixade ihop amerikanska pannkakor, fruktsallad, frukt och bröd. Efter ca 2 timmar av bara skitsnack och mat kom Emmy, Jonna, Ellen, Adrian och Rasmus förbi en stund, sedan drog dom vidare och Emmy stannade kvar med oss och fortsatte äta och prata mer strunt. Sen kollade vi på lite gamla bilder och garvade tills vi hade ont i magen.

Känns bättre inför morgondagen nu när vi diskuterat alla tänkbara scenarion som kan uppstå imorgon och förberett oss mentalt för det stela uppropet i aulan imorgon.

Likes

Comments

Vardag

Okej okej, hej hej!! Det har gått drygt 1 och en halv månad sedan jag skrev ett inlägg men det är för att jag knappt haft internet, tiden och orken plus att jag inte gjort jättemycket under dessa veckor,  jag har kollat på mycket fotboll både storsjöcupen och gothia i Göteborg, varit med släkt från både Göteborg och Frankrike och sedan har jag såklart varit med vänner.

Idag befinner jag mig på en ö utanför Strömstad, sydkoster. här har jag varit i snart en vecka!! vi åker hem till Östersund om drygt en och en halv vecka, men hemfärden betyder att skolan snart börjar vilket suger :/ känns liksom knappt som om lover börjat och jag skulle lugnt kunna ta lov några veckor till!


Likes

Comments