Igår var vi på sjukhuset och Milians kateter är nu borta 👏🏼. Tacksam för att den har vart där 2,5 månad ungefär. Hans njurar ovh blåsa, borde vara väldigt avlastade nu. Och Milian var lika duktig, som alltid ❤.

En fika på espresso och lunchen blev buffé på Peking.
Vi dröjde kvar tills pappa slutade. Gick från stan till hans jobb 👍🏼.

Vaknade redan 6 idag men somnade om en liten stund och vaknade sedan 7. Dessa ljusa morgnar, gör att jag vaknar tidigare. Har så svårt att sova, när det är ljust 😁.

Om en stund, är det dags att kliva upp.
10.30 ska Mathias och jag på begravning.
Sen får vi besök hela helgen.
Och älskade Mamma fyller år idag ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I måndags spydde Milian 3 gånger vid samma tillfälle. Strax efter han ätit, han mådde bra både innan och efter.
Igår total vägrade han sin morgon medicin och gröt. Fick i honom em medicinen, men han spydde upp en del av den.
Han somnade på kvällen och vaknade upp efter 20 tiden. Byter blöja på honom och då spyr han. Sitter hos pappa i soffan, då spyr han igen. Vägrar medicin, men får i han den ena och hälften av den andra. Sitter i gå stolen och spyr igen!!!!
Då hade han inte ens fått något att äta, åt senast vid 17-18 tiden.
Tycker så synd om honom 😢.
Vi har slutat med nattamning, för ett bra tag sen. Men inatt har han vaknat upp och blivit arg när vi försökt söva honom. Då har endast bröstet hjälpt. Inte så konstigt, då han måste ha varit så hungrig 😢💙.
Oftats så amma vi morgon och kväll, ibland händer det att han amma någon gång på dagen också.
Jag är så glad! över att han fortfarande kan amma, när inget annat går ner.

Jag hoppas att denna dag och kväll blir mycket bättre, särskilt för min lilla guldklimp ❤.

Jag är själv är förkyld 👎🏼.
Gick och la mig i söndags med lite halsont. Det försvann på måndagen, men i stället, började näsan rinna 😴.

Nu, väntar jag på att lilleman ska vakna ❤

Likes

Comments

I torsdags åkte jag och Milian ner till Skåne. Strax efter 9.30 befann vi oss i Sibbhults kyrka med Sanne, Lilly & Ellie för öppna förskolan. Första gången Milian besöker öppna förskolan.
Jag tycker det känns lite för tidigt för Milian att vara där, då det inte tillför, så mycket för honom. Mest sångstunden som tillför något.
Men Lilly tyckte det vart super kul. Hon hördes mest 😂.

Sedan åkte vi till gammelmormor med trötta barn 🙈. Det uppskattades 👍🏼

På kvällen firade vi morfar 💙.
Jag gjorde en kinder cheesecake, den verkade gå hem 👌🏼

I fredags åkte jag, Milian & Lilly till Josefin & Malte, där även moster Vicki befann sig. Efter en utomhus vistelse, så "rasade" Milians "värld". Han blev så otroligt ledsen vid blöjbyte, han skakade liksom. Så då var det dags att åka hem.
Han har fortsatt att vara otroligt ledsen, så fort man lägger honom ner, speciellt på skötbordet. Vet inte varför 😔. Men det har blivit lite bättre, sen vi kom hem till pappa ❤.

Sanne & Ellie åkte till BVC och sen vidare till barnakuten för inläggning.

Igår innan vi åkte hemhem, så åkte vi inom gammelmormor, en promenad ner till affären så hon fick handlat lite 😊.

Kvällen spenderades hemma med pappa. Lammstek (skulle varit potatisgratäng till, men det blev kokt potatis 😂), Melodifestivalen och mys ❤.

Likes

Comments

Idag skulle vi vara på sjukhuset i Göteborg kl. 11.
Vi kom fram 40 minuter tidigare, så en fika hanns med, innan vi gick till väntrummet.
På torsdag ska vi börja stänga katetern, för att Milian ska få kissa själv, alltså genom snoppen.
Och antagligen ska katetern plockas bort nästa vecka 👍🏼.
En till antibiotika har han fått. Tablettform som man lägger i vatten. Detta ska tas 3 gånger per dag, i en vecka. Så vissa dagar har han 3 olika sorters antibiotika...
Under våren kommer vi göra olika undersökningar här i Halmstad. Undersökningar som vi gjort innan, skönt att vi kan göra dem i Halmstad. Och slippa köra till Göteborg, varje gång 😊

Likes

Comments

Idag kom bud med våra nya dammsugare, beställde den i torsdags och idag kom en snubbe och knackade på dörren o lämnade av den 👏🏼.
Så nöjd! Eller, asså, jag har inte använt den än. Men vi har ju startat den och så 😂.

Mathias har påbörjat lagningen av toalettstolen på nedervåningen och ska få lite saker hemskickade, så ska den nog snart funka igen 👍🏼.

Men nu, ska vi sova! Upp "tidigt" imorgon. Vi ska vara på sjukhuset i Göteborg kl. 11.
Gissa vem som kommer vara tröttast imorgon? 😉

Likes

Comments

Lilleman ammade lite och kämpade med att vara vaken, men somnade väldigt fort. Så nu ligger han och sover så gott 💙.
Hela helgen har han nästan total vägrat gröten, några skedar sen inte mer. Lite så med annan mat man matar med också. Han vill gärna hålla det han äter själv. Men ikväll provade jag med välling och han drack upp mer än hälften 🙏🏼.
Han har endast ammat vid två tillfällen idag, en gång i morses strax innan 7 och nu efter 22 ikväll. Dock känner jag att det är ganska mycket mer mjölk kvar 😁. Hoppas jag inte får någon jäkla mjölkstockning nu bara!

I torsdags köpte vi frallor och käkade i Ysby hos Milians kusin William och hans pappa. En tur utomhus, så pojkarna fick sova lite. Och sen kom farmor och faster på fika.
När vi skulle köra hem, åkte vi inom Laholm för jakt på doppresenter, hittade ingen rolig affär. Men lite fika från ett konditori fick vi med oss hem 🙈

I fredags kom mormor & morfar Johansson med frallor, en timme för tidigt. Mathias hade precis klivit upp ur sängen, när han hörde att det knackade 😂.

På eftermiddagen packade vi våra väskor och begav oss ner till Skåne.

Igår, var det dop för lille Ellie Anny Hansen. Som även blev 3 månader. Dopet började 13.30, vi var på plats strax efter 10 för att pynta smörgåstårtorna.
Dopet blev jätte bra, både ceremonin och firandet efter.

Idag har jag, mina systrar och min mor besökt kära mormor som bor på korttidsboende, för att träna upp sig, då hon brutit höften! Hon var dock lite besviken för att de små inte följt med 🙈.

Innan vi åkte hem till Genevad, så gömde sig Jim med Milian 😂. Jäkla busar är dem 😍.
Saknar redan hela familjen ❤

Likes

Comments

Jag har varit vaken sen 9 ungefär, så nu väntar jag på att lilleman ska vakna också 😁.

Igår var jag på Studio Florin för fix av mina bryn. Har sparat ut mina bryn länge nu, för att försöka få en form på dem. Tyvärr, plockade jag sönder dem i tonåren 👎🏼. Men Ida lyckades bra, tycker jag 😍. Ida är min barndomsvän, vi var bästa vänner i några år på lågstadiet men tappade kontakten i slutet av högstadiet, typ.
Hon är nu egen företagare och är både bryn- fransstylist, massör och piercare ✌🏼. Hade tiden funnits till, hade jag nog provat allt 😂. Och hade jag bott kvar där nere, så hade jag även varit stammis hos henne 😎. Så välj henne, hon är duktig på det hon gör 😍.

Städade undan lite i köket hos mina föräldrar innan vi lämnade Skåne igår. Känns alltid bra, att lämna något lite finare 😁. Tänk, om man gjort samma sak hemma hos sig själv 😂.

På sjukhuset fick vi prata lite med Milians läkare. Och att urinen luktar är faktiskt för att han har bakterier 👎🏼, men så länge han inte få feber eller mår dåligt, så behandlas det inte. Han får fortfarande antibiotika, en varje dag och en som han får två dagar i veckan. Så vi fick åka hem efter omläggningen 👍🏼.

Mathias får en jäkla kort jobbvecka, han skulle jobba på lördag egentligen, men har bytt så han jobbar nästa helg ist, men behåller sin lediga torsdag denna veckan. Därför jobbar han bara idag och imorgon 😂👍🏼.
Han är föräldraledig måndagar och fredagar, nästa tisdag ska han vabba, då vi ska till Göteborgs sjukhus. Skönt att Milian får träffa sin pappa mer 😍. Milian är så glad för sin pappa ❤

Likes

Comments

I fredags kom vi ner till Skåne tidigare än vanligt, skönt tycker jag! 😊
15.30 hade jag en ansiktsbehandling inbokad, så skönt så, fick det i julklapp 👌🏼. För mig är behandling/upplevelser bästa presenten. Då man aldrig lägger ner någon direkt tid på sig själv.

Igår, följde jag med Sanne till hennes frisör och provade på jag med. Sanne, jag, mamma, Vicki och Sara skulle färga och klippas 😁. Milian och Ellie var med och klagade inte 😍. Lilly åkte till farmor och farfar så länge. Hade blivit alldeles för tråkigt för henne på dem 6 timmarna 🙈. Alla 5 blev nöjda med sina resultat. De som gjorde mest förändring var, jag, mamma och Vicki. Jag gick från ett urtvättat lila till blonda nyanser som ser mer "naturligt" ut. Mamma fick en champagnefärg och lugg och Vicki gick över till lila 👌🏼.
Sedan åkte vi till CSK och träffade mormor som brutit höftbenet 😢👎🏼.

Svårt att visa bilder som ge rättvist resultat. Vickis lila hår är verkligen kanon snyggt! Och klär henne!

Idag har vi tagit det lugnt. Min mamma jobbade kväll 👎🏼. Milian ha busat och myst med alla i familjen.
Och vi besökte även Högsma folket. Och inspekterade deras nya fina Kärleksrummet , som det så fint heter.

Vi stannar i Skåne tills imorgon. Då jag ska besöka Studio Florin för fix med brynen 👍🏼.

Sedan 15.30 ska vi vara på Halmstad sjukhus för omläggning och urinprov. Har en konstig känsla att något kanske är galet, då lillemans urin luktat konstigt idag. Dock ingen feber eller ändrat beteende, kanske lite mer ledsen idag vid något tillfälle, men det kan vara så mycket annat. Men är det någon infektion, så vet vi det imorgon! Men det kan lika gärna varit något han ätit som gör att urinen luktar, hoppas på det!

Likes

Comments

Mathias jobbar bara imorgon också. På fredag är han föräldraledig. Och sen kommer han vara ledig varje måndag och fredag tills april 😊.

I helgen var mamma, pappa och mina bröder på besök. Jag och mamma hade lite "egentid" i lördags. Med mat på Pinchos och biobesök. Jag var ifrån min lille älskling i 5-6 timmar, första gången.
Men jag ska börja jobba i april. Och jag känner därför att vi måste vara ifrån varandra lite, innan jag kommer vara borta 7-10 timmar om dagarna 😢. Skönt att man inte kommer jobba 5 dagar i rad 🙏🏼.

I söndags satte jag Jim & Kim på barnarbete 😂. Slipaslipaslipa! Mer slipning kvar, får se när det skall göras, först måste mer slippapper införskaffas!

Alltid lika tomt, när familjen åker hem 👎🏼. När jag valde att flytta upp till Halland så vart det ett enkelt val. Och jag ångrar det inte. Dock saknar jag min familj, väldigt mycket. Och ibland skulle jag bara vilja tvinga Mathias att flytta ner 😁. Eller få familjen att flytta upp.
Nåja, drömma kan man ju alltid.

Likes

Comments

Vaknade strax innan 8 idag 😳. Fick ett sms från DHL, skulle välja leveranstid antingen imorgon eller på måndag. Tiden är någon gång 8-11.30. Så valde imorgon. Får väll gå upp innan 8 imorgon 😩. Kul om man går och väntar och så kommer lastbilen först 11.30 😶.
Vet inte hur jag ska göra med Milian heller. Tänk så sover han, när jag går ut och vaknar när jag inte är inne, ååh! 😕

Igår var vi på BVC, två månader sen sist! Och Milian väger nu 8345 gram och är 73 cm lång, både jag och Mathias trodde han var längre, känns så 😅.

Milian sov endast 12-14 igår (dock vaknade han inte fören 10 😁). Sen provade jag natta honom strax innan 20 och han somnade i sin egna säng. Och jag gick och duschade. När jag kom tillbaka, var han vaken, nattade honom igen. Men sen vid 21, vakande han igen!
Så han fick vara vaken tills vi skulle lägga oss. Vid 22.30 ungefär, la jag över honom i hans egna säng. Och han gnällde inte. Men han undrade nog varför jag la honom där 😁. Och sen somnade han 😳. Kändes verkligen konstigt att inte ha honom hos oss. Han har alltid sovit i vår säng hemma. Endast några gånger han sovit i egen säng på sjukhus, men inte alla gånger där heller. Inte för att han inte vill, utan för att vi vill ha honom hos oss 😍. Men vid 2.30 hade han tappat nappen. Så då bar jag över honom till vår säng 👏🏼, kände så underbart att plocka upp honom ❤.

Nu ligger jag bara och väntar på att Milian ska vakna, så vi kan gå ner och äta frukost, det vill jag inte göra utan honom 😁.

Bild från igår, när mitt myshjärta vaknat 😍❤

Likes

Comments