Godmorgon! Jag har vart vaken ett tag eftersom att det är lite svårt att sova ut på helgerna nu när man han kommit in i vardagsrutinerna, alltså att gå upp tidigt. Gårdagen bestod av den årliga kräftskivan, alla från mitt bostadsområde samlas på en gata som stängs av, radar upp bord, äter kräftor och umgås! Som alltid var det jättemysigt men det hade vart snäppet bättre om jag åt kräftor haha. Vi körde tävlingar och lekar tills alla började packa ihop och ta sig hemåt vid elva tiden. Nu ska jag äta min frukost här vid datorn med tända ljus i favvo-vädret (regn)!

Likes

Comments

Det här med regn och kyla, jag gillar det. Visst inte mitt i högsommaren men när det börjar gå mot höst liksom. Så otroligt mysigt att ligga hemma i sängen när det regnar, tända ljus och kolla på film, vilket jag har gjort exakt hela eftermiddagen. Men inte bara det utan det blir så mycket roligare att välja kläder och det finns så mycket mer och finare kläder att använda under höst- och vinterhalvåret. Kan inte göra annat än att längta till det blir höst påriktigt och man kan plocka fram stövlarna och halsduken! Nu blir det att fortsätta kolla på film tills jag somnar (vilket antagligen inte blir så länge till)!

Likes

Comments

Hejsan! Nu är jag tillbaka efter en precis lagom fullspäckad helg. Efter att jag slutade skolan klockan fyra (på en fredag?? inte van med gymnasiet ännu) tog jag mig hem för att snabbt duscha, fixa mig och sen möta upp några vänner för att äta middag, jättemysigt! Efter det drog vi vidare på lite festligheter för att sen komma hem och sova i min egna säng<33 På lördagen åkte jag en sväng med pojkvännen till Stockholm för att shoppa, men hittade tyvärr ingenting. Är shoppingsugen H-E-L-A tiden just nu, men känns som att jag aldrig riktigt hittar något. Vaknade sen upp idag och spenderade största delen av dagen i sängen. Hoppas att ni har haft en lika bra helg som mig, så hörs vi för nu ska jag sova!

Likes

Comments

Då var jag tillbaka med mitt första "riktiga" inlägg. Min dag har jag spenderat till att göra, ja, ingenting i princip. Vaknade lagom till lunch och därefter tog jag en promenad som slutade med att jag satt vid hamnen i x antal timmar. Vädret har inte varit allt för kallt idag vilket har varit jätte skönt verkligen. Tog mig sen hemåt, för att lite senare möta upp en saknad kompis och käka pizza. Så har min dag sett ut, precis som en söndag ska göra! Nu ska jag snart sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon och vardagsrutinerna börjar.

Likes

Comments

Hej! Tänkte följa strömmen och göra som många andra, börja blogga. Har väl haft oberäkneligt många bloggar tidigare, men aldrig varit riktigt seriös. Så ska nog återuppta min bloggkarriär för skojs skull. Det är något jag funderat på väldigt länge men inte vetat om jag vill och aldrig riktigt kommit till skott! Men nuså, kan inte lova att uppdateringen kommer vara på topp utan det här blir nog mer en rolig grej när jag får tid över.

Likes

Comments