Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 38 Readers

Likes

Comments

Hej! Jag vet inte riktigt hur jag ska börja, men som titeln lyder så är inte mitt och killen förhållande 100 % (kanske låter konstigt eftersom ingens förhållande är det) men ärligt talat, jag vet inte längre om jag ska flytta. Jag känner att han inte engagerar sig tillräckligt. Låter väl som att jag är världens största gnällspik men det är verkligen ett problem. Vill inte göra detta till ett tråkigt inlägg men det är kanske dags att jag gör ett sånt här inlägg. Mestadels av tiden får jag "jaga" killen för att få tag i honom, jag förstår att ni tror att jag är galen, men jag känner mest att dels:

• Vi har varit tillsammans i 5 år och då borde han bete sig bättre och vara rädd om vår relation.

• Jag ska inte behöva jaga en vuxen karl, antingen det eller så får hör jag ifrån honom först sent på kvällen (t ex: först kl 10 på morgonen och sen 23 på kvällen) kanske inte är ett problem för er andra men om man har varit ihop i flera år borde det vara självklart att man hörs mer än med 12 timmars mellanrum.

Oj, detta blev ett ganska långt inlägg men jag kände att jag behövde få skriva av mig lite, vill även passa på att säga att jag inte vill ha massa hat i kommentarsfältet. Hoppas ni förstår.


Kram på er ❤️

Likes

Comments

Hejsan! Denna veckan händer det inte så mycket mer än att jag ska åka upp till Stockholm i helgen och se den fina lägenheten som min kille har flyttat till och som jag skall flytta in i inom 2 veckor. Det är så oerhört spännande tycker jag! Jag måste säga att jag faktiskt inte är så nervös, inte ännu iallafall. Det kanske kommer, vad vet jag? Har fortfarande en hel del att stå i kring flytten men snart så är allt under kontroll (förhoppningsvis) :-P skall verkligen försöka bli bättre på att blogga så att jag kan få ner mina känslor och tankar här i min blogg och så att ni kan få en större inblick i vad som händer och även sen under flytt-delen så får ni vara mer deltagande och kanske om jag hinner så skulle jag kunna dokumentera med bilder kring flytten (om så önskas) Nu har jag ingenting mer att berätta för er. Ha det så bra tills nästa gång!


Ciao
😎

  • 51 Readers

Likes

Comments

Hej! Vill först be om ursäkt för att jag är så dålig på att uppdatera bloggen, men vissa perioder så har jag ingenting att skriva, och då känns det meningslöst att publicera något. Hur har ni det? Hos mig är allt bra. Tiden går så fort kan jag känna nu, snart ska jag flytta upp till min pojkvän i Stockholm. 1/7 går flyttlasset. Det skall bli väldigt spännande. Detta inlägget blev mer av ett allmänt pladder. Nä nu ska jag nog avsluta för denna gången. Kram på er! <3

Likes

Comments

Införskaffade en sådan här idag, den funkade väldigt bra, slänger in en före och. en efter bild i inlägget!

Bilden när jag har den vita tröjan är hur det såg ut innan och bilden med den svarta tröjan är efteråt!

Likes

Comments

Hoppas allt är bra med er, med mig är allt bara bra. Tänkte att jag slänger iväg ett blogginlägg när jag ändå inte kan sova. Hoppas att eran helg har varit fantastisk min har varit väldigt bra. Tog 2 härliga promenader i solen i lördags och sen så åkte jag upp till min pappa på taco-kväll väldigt mysigt hade vi. Om ca 2 veckor åker jag, mamma hennes kille och min kille till Ullared kan knappt vänta!! Hoppas ni inte tycker att jag är allt för tråkig eftersom jag brukar avvakta med inlägg tills jag har något meningsfullt att berätta för det är det som är mitt syfte med bloggen - att ha något särskilt att berätta om. Jag kan absolut berätta om hur min vardag ser ut osv men det blir rätt långrandiga inlägg. Jaja jag får väl avrunda detta inlägg så att det inte blir alldeles för tråkigt för er. Kram <3

Likes

Comments

Hej på er! Vill första börja med att önska er en trevlig fredag, hoppas att ni har det bra där ute. Har ingen aning om vad jag vill skriva om, men jag får väl komma på något (haha). Igår började det snöa här hur är det där ni befinner er? Snöar det på flera ställen än Göteborg? Skriv gärna en kommentar under inlägget och berätta. Vad händer i helgen för er då? Min kille kommer hit i helgen och då ska vi dels fira min systers födelsedag och sen ska vi iväg och käka och gå på bio för att vi firar 5 år ihop på söndag men firadet får bli på Lördag då det passar bättre. Vi ska se "50 shades darker" (efterföljaren till 50 shades of grey) om ni har sett den så vet ni vilken jag menar :-P Det skall bli väldigt roligt. Ni får gärna tala om hur ni vill att upplägget på bloggen skall vara, skall jag slänga ut ett inlägg varje dag eller mer sällan. Och då kommer det bli i såna fall mer allmäna inlägg och blir det mer sällan blir det mer planerade ämnen i inläggen. Skriv en kommentar här under inlägget så underlättar det en hel del för mig. (Om ni vill såklart) Nu har jag inget mer att skriva så ni får ha en riktigt trevlig helg och ta hand om er. Kram från mig. <3

Likes

Comments

Hej på er! Ber om ursäkt att jag inte har skrivit på ett tag, det är så mycket som händer hela tiden. Hoppas allt är bra med er. Snart är det jul! God jul på er förresten. Blir nog ett kort inlägg denna gången men jag ville egentligen bara säga: GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA!

Ifall jag glömmer att skriva.


Ha det riktigt bra så hörs vi! :-)


Kram Malin

Likes

Comments