Idag har det varit en fullspäckad dag. Jag vaknade vid 10 tiden och hade fått ett sms av min kompis som undrade om jag var vaken och om jag hade lust att följa med på leklandet. Ca, en halv timme senare sitter jag i bilen påväg till leklandet. Väl inne på leklandet var det superkul. Jag kände mig som ett barn igen. Vi var där ungefär 3 timmar. Efter leklandet så for jag hem, åt lite och sen började skriva förra inlägget. Hann vara hemma drygt en timme innan vi for och åt middag hos farmor.
Jag har även spelat in en video som kommer upp på min youtube kanal lite senare.

Nu ska jag sätta mig och kolla på youtube klipp eller se någon film.


Jag hoppas att ni har haft en underbar dag!
​En bild från september månad 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

För någon dag sen fick jag ett mejl av en tjej som frågade om jag kunde göra ett inlägg på min blogg om ett ämne som jag själv har tankar och åsikter om. Och självklart så hittade jag ett ämne (SNUS) att skriva om så det är vad detta inlägg kommer handla om.


När jag gick första året på gymnasiet så började jag snusa. Det var väl mest för grupptrycket som gjorde att jag började snusa för dom flesta av mina vänner snusade och jag på den tiden tyckte att det var coolt att snusa. Mina vänner bjöd mig på snus och sen köpte dom också snus till mig eftersom jag inte hade åldern inne för att kunna köpa själv.
Jag har snusat många olika märken som Catch, Ettan, Nick & Johnny osv. Märken som fanns/finns att köpa i en vanlig matvaruaffär. Jag fastnade för ett märke som min gamla kollega tipsade mig om och det var Nick & Johnny - Crushed Ice, den fanns då på Ica affärerna men efter ett tag så slutade dom att sälja just den produkten och då blev jag frustrerad. Jag tänkte att ''jaha måste jag sluta nu bara för att affären har slutat sälja snuset jag snusar'' Men svaret var nej, för att det går att beställa från Snusbolaget.se

Snusbolaget.se har olika märken av snus, dom har också nikotinfritt snus och man kan också beställa ett set för att göra eget snus. Sen har snusbolaget också snustillbehör.


Vad tycker jag om snus?
Jag ser det inte som något fel med att människor snusar. Som sagt jag har snusat, min crach snusar, en av mina föräldrar snusar och mina vänner snusar. Det är helt upp till personen i frågan om dom vill snusa eller om dom inte snusar. Men det jag kan tycka är att snus är dyrt. Som snuset jag snusade Nick & Johnny - Crushed Ica kostar i Kiruna på en kiosk 50kr dosan. Och det blir väldigt dyrt i längden.
Jag tycker också att det är fel av människor som säger att tjejer ska inte snusa. Men vad är det egentligen för fel att tjejer susar. Det är upp till var och en om dom vill lägga in en prilla under läppen eller inte.
Men om jag få ge er ett tips angående snus. Fall inte för grupptryck, om dina kompisar snusar så behöver du inte göra det. Det är upp till dig själv om du vill snus eller inte. Låt inte dina vänner eller familjemedlemmar bestämma över dig. Du har ett val, glöm inte det!


En bild på snuset jag susande.

Likes

Comments

Jag har fått en fråga om vad jag gör för att gå ner i vikt. Eftersom jag tidigare var ''större'' än vad jag är just nu. Tränar jag? Vad äter jag?

Och svaret är;
Jag tränar inte för tillfället eftersom min rygg håller på att krångla. Det jag gör är att jag inte äter vissa dagar. Ni vet när man bara vill spy av matlukt, man känner inte sig hungrig. Såna dagar har jag vissa dagar i månaden. ibland kan det även vara upp till någon vecka. Och inte varje månad. Självklart vet jag att det inte är bra att sluta äta. Men vad ska jag göra när jag inte kan få i mig någon mat alls. Det jag lever på när jag har mina dagar jag inte äter så dricker jag vatten, det är nästan det enda jag kan få i mig utan att må illa. Ibland kan jag också få i mig någon slags juice. Men någon fast föda går absolut inte.
Jag har kollat upp det här om det kan vara något allvarligt men jag har inte fått något svar på vad det är ännu.


Nu menar jag inte att ni läsare ska sluta äta bara för att jag har mina dagar då jag inte äter. Självklart ska ni äta som vanligt och träna om ni gör det. Det är bara jag som är lite knasig (då jag inte äter vissa dagar)
Likes

Comments

​Idag har jag jobbat från 07-16 efter det for jag direkt till KU och satt där ett tag, for sedan och hämtade mat och sen hem. När jag kom hem så låg det ett paket på sängen. Vad som låg i paketet var ett klädset (bild kommer senare) från Madlady. Man kan verkligen bli glad av småsaker. Detta set är mina nya favorit myskläder. 
När väckarklockan ringde på morgonen var jag så trött, orkade inte riktigt kliva upp direkt. Men det är tur att jag har personer som kan väcka mig när jag somnar om på morgonen. 

Snart ska jag gå och lägga mig för en ny jobbdag imorgon. Och imorgon får jag ta sovmorgon eftersom jag har eftermiddag så jobbar12-21. Och sen jobbar jag även Torsdag förmiddag, sen tar jag helg! 


Likes

Comments

Godmorgon! Idag är det Tisdag och jag är ledig (för en gångs skull). Jag jag så himla trött efter helgjobben,så igår gick jag och la mig efter middagen och somnade nästan direkt. Det har varit väldigt skönt med en rejäl sovmorgon idag och det behövdes, nu känner jag mig utvilad.
Igår var jag på stan och köpte lite julklappar till kusinerna.


Idag ska jag till pappas jobb och tvätta av mina sommar däck, sen ska jag till KU och idag hade jag också tänkt åka förbi min farfar en sväng. Jag hade också velat ta lite höst bilder nu när frosten ligger på backen.


Likes

Comments

Nya skor från madlady

Likes

Comments

FÖRLÅT ÄNNU ETT INLÄGG OM YOUTUBE.
Nu har jag beställt en nu vlogg kamera för den kameran jag har nu ska jag bara använda för att filma allt annat utom vloggar. Jag hoppas att det blir bra.

Canon Legria Mini X

Likes

Comments

Lycka kan betyda så mycket. Det lycka är för mig behöver inte vara lycka för dig. Lycka kan vara så olika, tex, i saker, i vad man gör, eller i det man får.

Vad är lycka för mig?
Lycka för mig är när jag får köra skoter, vara i fjällen, vara hemma i byn, att få ha vänner och familj, men också att få det där samtalet från personen jag tycker om. Lycka för mig är också att få sprida glädje till andra. Att få ha roligt med människor och att få träffa nya människor. Lycka är också när man har spanat in någonting väldigt mycket, tex, en jacka och sedan kan köpa det.
Lycka är också att ha ett jobb att gå till, att få göra det jag tycker är roligt och framför allt att få vara frisk.


Lycka kan vara så mycket.Vad är lycka för dig?


Likes

Comments

Är du less på att headsetet till telefonen är en enda röra när du tar upp dom från fickan?
Då är dom här hörlurarna ett bra tips att införskaffa sig. 

Dom här hörlurarna är trådlösa och finns i olika färger. HÄR hittar du hörlurarna.

Likes

Comments

Angående det senaste inlägget.. Så har jag ännu inte bestämt mig. Men det finns några som har bestämt åt mig. Jag fick välja mellan att gå utbildningen men då att sälja bilen och skotern. (det två sakerna jag älskar mest i hela livet) eller att ta jobbet och behålla mina ägodelar.

Idag har jag varit och hämtat mitt schema på jobbet för mina 6mån vik jobb. Så man kan säga att jag inte följer min dröm. Men ja.. vad skulle jag ha gjort..?
Jag vet inte hur jag känner just nu. Det känns lite som att min dröm just försvann för evigt. Det känns som att jag är en fånge i mitt hem. Och allt är kaos just nu..


Likes

Comments

Instagram @malinhaapaniemi