Jag har varit frånvarande ett bra tag från bloggen nu. Men det har hänt mycket. Jag har bland annat flyttat från min lägenhet hem till mina föräldrar igen (ni som följer min youtube kanal vet varför jag valde att flytta till föräldrarna igen) Jag pluggar upp mina betyg och reser mycket. Kom just hem från ett läger som vi har planerat ett tag och snart är det dags för läger nr2 och då blir det också mycket planering och möten med andra. Jobbar som bara den.


Just nu ligger jag i sängen och ser lite på youtube och har för en stund sen ätit frukost. Idag ska jag åka till farmor och äta middag och sedan kanske umgås med någon vän. Jag måste också fortsätta att plugga. Så det är lite vad jag kommer att göra nu denna söndag.


har även gjort egna gelé naglar, supernöjd över dom. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag är hemma i byn nu. Igår började jag min semester och har tre veckor av ledighet, skoj och ''jobb'' och såklart träffa vänner och släkt.

Idag var jag i Haparanda med min kusin. Vi var på bland annat inne på IKEA och Candy world. Åt lunch på en restaurang och hade trevligt.

Nu ska jag gå och natta mina kusiner. 

Likes

Comments

I onsdags gick min vän balen. Det var mycket förberedande inför kvällen. Jag gjorde hennes naglar, smink och håret.
Dom var så fina när dom kom gåendes på röda mattan.

Likes

Comments

​Nu sitter min tredje tatuering på kroppen. 

Likes

Comments

Just nu befinner jag mig i Skellefteå där jag ska vara med på styrelse möte både idag och imorgon.
Jag har tillbringat två dagar i Älvsbyn med lite shopping och umgåtts med mormor och morfar. Imorgon efter mötet så åker jag tillbaka till Kiruna.

På måndag ska jag få vara hemma från jobbet pga. att det är kaos på jobbet och just av det så har mitt psyke blivit förstört. Jag sover jättedåligt, ca 5 timmar/natt, äter inte mat längre och är allmänt trött och sliten.
Och jag hoppas att jag snart får börja må bra igen.

Likes

Comments

Nu är jag hemma från fjällen. Jag hade en väldigt bra helg med mycket trevligt sällskap, skoterkörning, suttit runt elden och pratat. Den bästa helgen på länge.

Likes

Comments

För någon dag sen så gjorde jag min andra tatuering.

Likes

Comments

Jag fick en fråga om vad jag tycker om plastikkirurgi och jag anser att det inte är något fel med plastikkirurgi utan tvärtom. Jag anser att inte bara trafik-olycksfallsskadade har rätt till plastikkirurgi. Dock är det väldigt bra att det finns för människor som har varit med i olyckor av olika slag. Jag tycker inte att det ska finnas någon gräns. Alla har olika anledningar till att göra olika ingrepp på kroppen. Kanske är det något som man stör sig på. Eller som man kanske har komplex för osv. Då är det bra att det finns plastikkirurgi.

Unga i dagens samhälle har många krav på sig pga sociala medier att man ska se ut på ett visst sätt, tex, vara smala, ha fyllig rumpa och stora bröst. Då kanske någon ungdom får för sig att ''ändra'' sin kropp bara för att passa in i mängden.

Jag tycker att det inte är något fel att ändra sin kropp om man är missnöjd över någonting som tillexempel brösten. Då det finns chans att ändra dom. Göra dom större och fylligare. http://estetikcentrum.se/skonhetsoperationer/brostoperation/brostforstoring/ om du klickar på länken kommer du till sidan om bröstförstoring, bröstlyft osv. Där har dom väldigt bra information om hur du går till väga och vad du ska tänka på om du vill göra tillexempel en bröstförstorings operation.
Många har åsikter om att man har gjort brösten större, att det inte ser naturligt ut osv. Men alla har olika anledningar till en plastikkirurgi och du vet oftast inte om varför personen har gjort det. Då ska du heller inte döma någon efter utseendet.

http://estetikcentrum.se/ är en jättebra hemsida där dom gör olika operationer och ingrepp på kroppen, där kan du också läsa om dom olika alternativen dom har som passar just dina önskemål. Dom gör bland annat bröstförstoring, bukplastik, och opererar åderbrock.Likes

Comments

Nu är jag hemma från fjällen, eller ja. Jag har varit hemma i någon timme. For nyss till lägenheten och hämtade en present till min kompis som fyllde år igår men jag ska gå till henne idag istället.

Min helg har bestått av en massa skoterkörning och umgåtts med härligt folk. På lördag for vi till ett ställe med skotrarna och grillade mat och bara var. Jag låg och solade på en renhud. Det var så härligt väder ute och varmt.
Sen på kvällen satt vi vid en brasa och umgicks, pratade, skrattade och hade det trevligt.

Idag for jag hem tidigt för att det var så dåligt väder. Det var snöstorm i fjällen så det var inte så roligt och då valde jag att åka hem tidigare.

Hur har er helg varit?

Likes

Comments

Godmorgon eller god dag!

Nu är jag hemma på rast och har precis ätit lunch. Nu ser jag på lite youtube klipp. Ska om ett litet tag tillbaka till en brukare.
Idag slutar jag 13.00 och då ska jag till lägenheten en sväng och hämta mitt skoterkörkort och min vloggkamera. För i helgen så åker jag upp till fjällen. (första gången på detta år).


Uppdaterar senare!Likes

Comments

Instagram@malinhaapaniemi