Nu är jag hemma från fjällen. Jag hade en väldigt bra helg med mycket trevligt sällskap, skoterkörning, suttit runt elden och pratat. Den bästa helgen på länge.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

För någon dag sen så gjorde jag min andra tatuering.

Likes

Comments

Jag fick en fråga om vad jag tycker om plastikkirurgi och jag anser att det inte är något fel med plastikkirurgi utan tvärtom. Jag anser att inte bara trafik-olycksfallsskadade har rätt till plastikkirurgi. Dock är det väldigt bra att det finns för människor som har varit med i olyckor av olika slag. Jag tycker inte att det ska finnas någon gräns. Alla har olika anledningar till att göra olika ingrepp på kroppen. Kanske är det något som man stör sig på. Eller som man kanske har komplex för osv. Då är det bra att det finns plastikkirurgi.

Unga i dagens samhälle har många krav på sig pga sociala medier att man ska se ut på ett visst sätt, tex, vara smala, ha fyllig rumpa och stora bröst. Då kanske någon ungdom får för sig att ''ändra'' sin kropp bara för att passa in i mängden.

Jag tycker att det inte är något fel att ändra sin kropp om man är missnöjd över någonting som tillexempel brösten. Då det finns chans att ändra dom. Göra dom större och fylligare. http://estetikcentrum.se/skonhetsoperationer/brostoperation/brostforstoring/ om du klickar på länken kommer du till sidan om bröstförstoring, bröstlyft osv. Där har dom väldigt bra information om hur du går till väga och vad du ska tänka på om du vill göra tillexempel en bröstförstorings operation.
Många har åsikter om att man har gjort brösten större, att det inte ser naturligt ut osv. Men alla har olika anledningar till en plastikkirurgi och du vet oftast inte om varför personen har gjort det. Då ska du heller inte döma någon efter utseendet.

http://estetikcentrum.se/ är en jättebra hemsida där dom gör olika operationer och ingrepp på kroppen, där kan du också läsa om dom olika alternativen dom har som passar just dina önskemål. Dom gör bland annat bröstförstoring, bukplastik, och opererar åderbrock.Likes

Comments

Nu är jag hemma från fjällen, eller ja. Jag har varit hemma i någon timme. For nyss till lägenheten och hämtade en present till min kompis som fyllde år igår men jag ska gå till henne idag istället.

Min helg har bestått av en massa skoterkörning och umgåtts med härligt folk. På lördag for vi till ett ställe med skotrarna och grillade mat och bara var. Jag låg och solade på en renhud. Det var så härligt väder ute och varmt.
Sen på kvällen satt vi vid en brasa och umgicks, pratade, skrattade och hade det trevligt.

Idag for jag hem tidigt för att det var så dåligt väder. Det var snöstorm i fjällen så det var inte så roligt och då valde jag att åka hem tidigare.

Hur har er helg varit?

Likes

Comments

Godmorgon eller god dag!

Nu är jag hemma på rast och har precis ätit lunch. Nu ser jag på lite youtube klipp. Ska om ett litet tag tillbaka till en brukare.
Idag slutar jag 13.00 och då ska jag till lägenheten en sväng och hämta mitt skoterkörkort och min vloggkamera. För i helgen så åker jag upp till fjällen. (första gången på detta år).


Uppdaterar senare!Likes

Comments

Idag har jag en ledig dag från jobbet. Och jag har tänkt att jag ska fara och kolla på en bil lite senare idag. Annars ska jag bara ta det lugnt.

Jag har varit hemma hela förra veckan för jag åkte på världens förkylning och närmare 40 graders feber, så jag har varit sängliggandes större delen av förra veckan. På fredagen kände jag mig lite bättre men långt ifrån bra. I Lördags och söndags for jag och kollade hockey för jag kände att jag behövde komma ut.

Jag har även hämtat ut mina glasögon.

Likes

Comments

I fredags tog jag tåget ner till Älvsbyn. Det blev givetvis en dag till Luleå för shopping, på väg tillbaka till Älvsbyn så fick jag för mig att åka ner till Piteå för att träffa mina vänner. Jag hann precis med bussen från Älvsbyn som gick till Piteå. När jag anlände i Piteå stod en vän till mig och väntade på mig. Mötte sedan upp andra vänner och hade en väldigt trevlig kväll tillsammans med dom.

Idag har jag också varit en sväng till Piteå och shoppat, sen hörde en kompis av sig och vi möttes upp och åt lunch tillsammans. Vi satt och pratade och kom fram till att det är närmare 7år sen sist vi sågs. Herregud vad tiden går fort!
Hittade även en jacka på rean plus lite presenter till en kompis som fyller år snart.

Imorgon tar jag tåget tillbaka till Kiruna. Men något som jag kommer sakna är mina vänner. Jag ligger i sängen men en "klump" i magen för att jag inte vill åka ifrån kusten och mina underbara vänner som har gjort denna resa betydelsefull.

Likes

Comments

När jag klarade körkortet så fick jag en bil av mina föräldrar och den bilen kör jag än idag och det är en Volvo C30. Det är inget fel på bilen förutom att jag har blivit less på att den bara har två dörrar. När jag byter bil (vilket jag kommer att göra så småning om) så blir det kanske en Volvo v40 eller Volvo v60. Sen har jag även Xenonlampor på bilden, för att jag ville inte ha något gult ljus i strålkastarna. Jag tycker att lamporna i strålkastarna gör en stor del på en bil. Om man tycker att bilen är ''ful'' så kan det bero på lamporna. Så mitt tips till er är att prova byta lampor på bilen, det kan göra en stor skillnad.

Jag har sagt till min pappa att om jag byter bilmärke från Volvo så ska jag köra en Mercedes. Inte dom ''gamla'' Mercedez bilarna utan en ny modell tillexempel 2017 modell. Jag kan inte sätta fingret på varför jag just vill ha en Mercedes, det kan vara för att dom är fina, snygga invändigt och allmänt coola. Sen har Mercedes alltid funnits vid min sida. Mina vänner har haft eller har en Mercedes och en kille som jag höll på med för väldigt länge sen hade en Mercedes. Så det har liksom funnits vid min sida väldigt länge.

Om jag fick välja vilken bil som helst i hela världen så skulle det har varit en vit Suburban den senaste årsmodellen och den ska vara stilren invändig, Den ska inte heller ha för mycket krimskrams både utvändigt och invändigt. Och helst en ljus klädsel i bilen. Det enda kravet jag har på bilar är att det ska vara bra ljud/bra högtalare och ha en AUX ingång så att man kan lyssna musik. Musik i bilen är väldigt viktigt för mig, jag kan inte åka någonstans utan att lyssna på musik.

En bild på min drömbil och hur bilen ska se ut invändigt.

Om du är less på hur din bil ser ut eller om du vill styla om den. Ge bilen ett lite flyt, eller bara piffa upp den. Då kan du gå in på Stylingwebben och hitta olika lampor osv. för just din bil.

Likes

Comments

Hur har ditt 2016 varit? Det har varit helt fantastiskt. Det började väldigt bra och det slutar väldigt bra


Tror du år 2017 kommer bli bättre? 2016 är svårt att slå. men jag hoppas att 2017 blir lika bra som år 2016. 


Blev du kär i år? Ja, det blev jag


Vilket datum från 2016 kommer du inte att glömma? 19 januari klarade jag körkortet, 1 december fick jag min första lägenhet. 25 november gjorde jag min första tatuering. 


Vad spenderade du mest pengar på? Smink och skor.

Gjorde någonting dig riktigt glad? Mina vänner och min familj.

Bästa minnet från 2016? Min tatuering, körkortet, reste hyfsat mycket. Min första egen lägenhet.

Är det något du saknar från 2016 som du vill ha 2017? Mer resor helst till varmare breddgrader.

Vad fick dig att må bra? Mina vänner, min familj, resor, min släkt, spela in youtube klipp.

Vad vill du säga till dig själv inför 2017? Lyssna på dig själv, ingen annan kan bestämma för dig. Var inte så snäll. Ta en dag och bara va med dig själv, pyssla om dig själv. Och framför allt ha inte för brotomt med att hitta en kille, när tiden är inne så kommer ha stå där.


http://nouw.com/malinhaapaniemi/mitt-2015-21825315  (om du klickar på länken så hittar du det jag svarade 2015)Likes

Comments

Hej allihopa!

Nu är det ett bra tag sen jag skrev ett inlägg.
Jag har hunnit med att flytta, få ordning i lägenheten och jag har också tatuerat mig. Det har varit fullt upp så jag har inte haft riktigt tid att sätta mig ner och skriva något. Sen har jag heller inget internet i lägenheten ännu. Men det kommer att installeras inom en kort framtid.

Just nu sitter jag på jobbet och väntar på att få gå in till en kund. Slutar kl 16 idag och sen ska jag åka iväg på nästa jobb. Imorgon är jag ledig och har ingenting planerat än att ta en rejäl sovmorgon.
Idag vaknade jag klockan 03.15 och har sen dess varit vaken. Så jag är mer eller mindre som en zombie.

Likes

Comments

Instagram@malinhaapaniemi