View tracker

Idag började jag äta vegankost.

Jag gör det för att se om min sjukdom blir mindre aktiv och lite smärta försvinner. Jag har fått mina mediciner i ett halvår snart och jag måste fortfarande äta hög kortison dos och smärtstillande varje dag och jag är så trött på det! Eftersom jag börjat träna lite smått vill jag kunna köra på ordentligt nu och få igång min kropp.

Vi var och handla igår så kylen är fylld med grönt och jag hoppas att detta går bra... Det jag kommer sakna mest är Monster, min stora last!

Vi får se hur detta utvecklar sig men jag hoppas att jag märker lite resultat som många som byter kost gör.

Om ni har några goda recept så skicka gärna :D

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

I fredags ringde min telefon och det var försäkringskassan. De har nu tagit beslut på min inkomst och jag får pengar nästa vecka.. allt jag skulle fått sen i januari.. De var verkligen en sten som släppte och man fick lite hopp tillbaka.. Det är konstigt att de tagit nästan 3 och en halv månad att göra detta när det tog en förmiddag för dem när de väl fick komma till rätt person istället för att de skulle krångla fram och tillbaka och påstå massa skit hela tiden.. känns bra att man fick rätt tillslut iaf och TACK mamma och pappa för all hjälp att "bråka" med dom för jag hade inte orkat såhär länge själv, men det är väl de FK vet...

 På tisdag ska jag börja med mitt dropp igen och nu vill jag bara att tiden ska gå några veckor så att våren kommer igång och att jag inte har så ont längre. Det känns som att det räcker nu. 

Ska bli bättre på att ta lite mer bilder och lägga upp men har inte haft orken till det. 

Likes

Comments

View tracker

Efter två år med svår värk, massor med sjukhus besök, akut operation, krångel med FK (som tror att man kan leva på 525 kr i månaden tydligen för att de jobbar långsamt och inte kan lösa sin egna skit) och andra tråkigheter har verkligen satt sina spår i psyket. Det känns tydligt att man inte orkar mer nu och att man inte är lika stark som förut med att bita ihop och köra på som vanligt..

När folk frågar hur man mår så säger man "jag mår bra", eller något liknande för att man inte orkar prata om det hela tiden. Det är klart att jag inte mår bra, jag är sjukskriven igen eftersom jag knappt kan bära mitt barn. Hampus är hemma på f-ledigt eftersom han måste hjälpa både mig och Issabella om dagarna. Han är min hjälte!

Jag hoppas att all denna skit vänder snart men de kommer ta lång tid att läka tror jag och känna sig positiv igen. Det finns en gräns på vad en människa orkar med innan de sätter spår.

För att nämna något positivt så hade vi ett väldigt fint dop för lilla Issabella och det va så roligt att så många ville komma! Hon var så duktig och skrek inte något alls i kyrkan, bara gäspa och somna när prästen pratade :P


Detta underbara barn! Vår lilla älskling! Idag har hon fått sitt 3 månaders vaccin, de va inte alls kul och gjorde ont. Hoppas att hon slipper feber osv bara :) 

Likes

Comments

Det här med att vardagen flyter på och allt går som det ska verkar inte vara min grej . . Hampus är fortfarande hemma på föräldrar ledighet eftersom jag är sjukskriven. Jag måste även ha uppehåll med medicinen IGEN eftersom jag var tvungen att genomgå en liten akut operation så det blir ingen medicin innan såret är helt läkt . . upp till 12 veckor sa kirurgen.

Inte nog med att kroppen strejkar så gör även försäkringskassan det . . Det är tydligen väldigt svårt att uppdatera min sjukpenningsgrundande inkomst så jag får rätt utbetalt (LÄS DUBBELT) i månaden. . Har nog ringt om detta ca 20 gånger och skickat in massa papper och sånt. . man undrar vad de sitter för stolpskott där när alla säger olika och ber mig skicka in massa olika saker osv. Det har dragit ut på tiden så fruktansvärt mycket. Tror de att man inte behöver pengar när man fått en bebis?!?

Som tur är har min otur inte drabbat vår lilla höna! Hon växer så fint och är så himla tillfreds med allt. Sover för det mesta eller sitter och knorrar lite och tittar stort :D 


Likes

Comments

4:de Januari åkte Jag och Hampus in till sjukhuset för att eventuellt bli igångsatt på grund av min värk. Vi hade fått tiden 8.00 på morgonen och vi var sååå nervösa.. iaf jag. Vi trodde inte att de skulle bli av då det varit så mycket att göra på förlossningen på natten.
När vi kom dit så fick vi gå in i ett undersökningsrum och de kollade ctg och sedan om jag börjat mogna något. Det var så moget de kunde bli sa läkaren och frågade om vi skulle sätta igång.. då bestämde vi oss för att köra.

Vi fick ett förlossningsrum och allt gick så fort klockan 12.00 tog de vattnet och 17.30 var jag helt öppen och det var dags att föda ett litet barn. Vi var helt chockade eftersom vi var inställda på att detta skulle ta lång tid och vara krångligt. Jag som hade bestämt mig för att få ryggbedövning osv hann inte få det och det som jag fick var bara lustgas. Fram tills nu har allt gått jättebra och fort framför allt.

Issabella låg med ansiktet åt fel håll så vi fick kämpa otroligt mycket och krysta i nästan 4 timmar. Hon var helt blå och svullen på huvudet och jag fick rullas iväg och sys på operation.. trots detta så tycker vi att de gick otroligt bra.


Nu är hon snart en månad och tiden går så himla fort!!

Den 10 februari börjar jag med mina mediciner igen och jag längtar såå mycket efter dom och hoppas på att jag ska må mycket bättre snart.

Likes

Comments