Heii
Nå har jeg vært utrolig dårlig på å oppdatere bloggen - har faktisk gått flere dager jo ... Det er egentlig fordi jeg ikke har gjort stort annet enn å trene, jobbe og slappe av. Jeg kan jo selvfølgelig si at jeg skal skjerpe meg, men får se hvor bra det går.

Tenkte forresten snart å svare på spørsmålsrunden del 2, så stay tuned for den!

INSTAGRAM

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hey alla i hopaaa, eller noe sånt
I dag har jeg vært på jobb i byen, og shit så deilig det var å gå rundt i Bergen sentrum i opplett vær. Greit nok - det var superkaldt og kåpen var på - men så utrolig deilig. Jeg begynte på jobb 9, så det var veldig stille og rolig ute i tillegg. Etter jobb dro jeg rett til Benedikte som har flyttet i kollektiv, og spiste DEN gode maten hun hadde stelt i stand. Utrolig koselig å endelig få sett henne og leiligheten, som forresten var veeldig fin!

INSTAGRAM

Likes

Comments

Nå har forkjølelsen slått inn for fullt. Jeg kom meg såvidt gjennom jobbdagen på bare 5 timer, med paracetter, c-vitamin, te og diverse annet som liksom skal hjelpe på dette greiene. Jeg har helt siden jeg kom hjem fra jobb lagt og slappet av i sengen med netflix foran meg, og det er nok det resten av dagen går ut på også. Jeg har nettopp tappet i boblebadet, så det skal bli SÅÅ deilig å legge seg oppi varmt vann nå. God helg folkens, håper dere nyter den mer enn meg :p

INSTAGRAM

Likes

Comments

Heihei dere!
I dag er det endelig fredag og helg - noe jeg har sett frem til helt siden mandags morgen (som egentlig er tilfellet hver uke:p). Jeg har nettopp kommet hjem fra jobb, og er ikke i form i det hele tatt. I og med at det er blitt så kaldt ute er jeg blitt skikkelig forkjølet og dårlig i formen. Det har helt sikkert ikke noe med at jeg ikke klarer å kle på meg nok klær, hehh. I dag blir derfor en veldig rolig dag hjemme med kun meg og mamma, da de to andre er dratt på hytten. Håper dere får en kjempefin helg.

Flere enn meg som er klar for helg!

INSTAGRAM

Likes

Comments

Heihei!
Tenkte ( i og med at jeg har fått en del spørsmål ) å vise et par enkle treningsøvelser som en lett kan gjøres hjemme. I dag er det magetrening - dersom dette er noe dere vil se så kan jeg få til andre deler av kroppen også! Dersom det er etterspørsel kan jeg vise litt mer avanserte øvelser som kan gjøres på treningsstudio også.

Den første øvelsen er planke. Det er like enkelt som det ser ut til - og de fleste vet vel hvordan en gjør det. Bilde sier det meste.

På den neste øvelsen bruker jeg en vekt - men dersom du ikke har noe vekt tilgjengelig er det bare å finne frem en gjenstand med litt tyngde i. Øvelsen gjøres på samme måte som på bildene under; løft beina fra bakken, start med vekten på ene siden av magen og roter til andre siden. Dette gjør jeg 20 ganger, og tar 3 sett. Den kjennes godt i magen!

Den tredje øvelsen er rett og slett situps. Situps kan gjøres på mange forskjellige måter, men her viser jeg den enkleste måten å gjøre det på.

I den siste øvelsen bruker jeg en ball, men som nevnt ovenfor er det bare å bruke fantasien dersom en ikke har det tilgjengelig. En begynner bare med ballen og hende fra hverandre, og løfter ballen opp til hendene. Deretter senker du beina med ballen i - og armene samtidig. Du kan gjenta denne øvelsen så mange ganger som du vil, men jeg gjør det 20x3 ganger.

INSTAGRAM

Likes

Comments

Hei alle fine folk!

Det begynner å bli en stund siden jeg kjørte i gang en spørsmålsrunde, og det er vel på tide å svare på dem også tenker jeg. Jeg vil bare starte med å takke alle for mange spørsmål, tok sin tid å svare på de! Jeg måtte rett og slett dele svarene opp i to deler, så det ikke skulle bli altfor kjedelig. Planen var at dersom jeg fikk en del spørsmål, skulle de svares på på video. Den planen gikk i vasken da jeg ikke finner laderen til kameraet mitt, og har ikke hatt tid til å kjøpe ny. Dere skal likevel få svarene her, så satser vi på å få tak i ny lader om ikke så altfor lenge.

Hvordan er det å ha friår? Ville du anbefalt det til andre - og planer om flere enn 1?
Personlig hadde jeg ikke klart å gå rett videre på høyskole/universitet uten å ha et år uten skole. Jeg jobber jo likevel omtrent hver dag, så det føles ikke akkurat som fri. Det er på en annen side fantastisk deilig å tjene sine egne penger, og jeg angrer ikke i det hele tatt på valget mitt. Jeg vil ikke si at jeg anbefaler å ha det, for det er opp til hver enkelt å "føle på". Dersom du kjenner at det er noe du trenger, så ta det. Er du klar for studier? Kjør på med det! Jeg skal nok bare ha 1 friår. Foreløpig :p

Hva er det gøyeste du har opplevd?
For et utrolig vanskelig spørsmål å svare på. En av de gøyeste tingene er hverfall reisen til USA i 2015 - der vi leide cabriolet og kjørte østkysten på highway 1. Vi var i San Fransisco, Miami, New York og Los Angeles - SÅ VERDT ET BESØK FOLKENS!

Hvilket sted i verden ville du aller helst bosatt deg i fremtiden?
I og med at jeg ikke har vært over alt i verden og kan sammenligne, er det ikke så lett å svare på dette heller. Likevel ser jeg for meg at jeg kommer til å STORKOSE meg i Australia, så det er nok en av kandidatene.

Har du en favoritt av hundene dine? Isåfall, hvorfor er dette din favoritt?
Hahaha, for de fleste som kjenner meg/følger meg på instagram har nok fått med seg at Dex er eneste hunden jeg gidder å gå tur med. For det første er han supersprek - og går ganske fort opp fjellet for eksempel. De andre to må fysisk dras opp etter halsen, og jeg har som oftest nok med meg selv opp fjellet om jeg ikke skulle ha 10 kg til :p I tillegg til dette så er han alltid så glad når jeg kommer hjem, og er storsjarmøren i familien!

Bruker du noe spesielt i håret ditt?
Jeg bruker faktisk en hårkur 2 ganger i uken, og jeg ELSKER den. Den er ikke dyr i det hele tatt, og finnes på matvarebutikker. Jeg mener jeg kjøpte den for i underkant av 100kr - på kiwi i Åsane. Jeg kan legge med et bilde under her, så dere kan se hvordan den ser ut.

Hvor ser du deg selv om 10 år? Hvordan er drømmelivet?
Om 10 år håper jeg at jeg har ferdig utdanning, kjøpt hus - og har en fantastisk familie. Jeg håper jeg har fullført juss, fått en jobb jeg stortrives med og ikke angrer på at jeg ikke reiste mer. Det er min største frykt - bli voksen og angre på at jeg ikke levde livet når jeg hadde sjansen. Selvfølgelig er det mulig å reise med familie, men det er jo så mye enklere og ikke minst billigere (!!!) før den tid kommer.

Når bestemte du deg for å bli vegetarianer? Reaksjoner?
Jeg har visst kjempelenge, om ikke i mange år, at jeg en gang skulle slutte å spise kjøtt. Det var jeg fast bestemt på lenge. Planen var derimot å slutte når jeg flyttet for meg selv, og i større grad kunne bestemme mine egne middager. I en diskusjon ang. kjøtt merket jeg at jeg hadde bare argumenter MOT å spise kjøtt, og tenkte - hvorfor i alle dager spiser jeg kjøtt når jeg forsvarer dyrene i alle diskusjoner? Jeg følte ikke jeg hadde noe rett til å komme med argumentene mine mens jeg fortsatt spiste kjøtt, for da var jeg jo på lik linje med de som mente det stikk motsatte. Det var rett og slett en wake-up call midt i en diskusjon som fikk meg til å tenke - og jeg sluttet på dagen.

Reaksjonene var for det meste veldig positive. Selvfølgelig - familien var ikke veldig begeistret i starten - da de måtte innrette seg etter hva jeg spiste. Det har gått seg til, og vi innretter oss alle sammen etter hverandre.

Anbefaler du å kutte ut kjøtt til andre? Og har du opplevd store forskjeller ved å kutte det ut?
Selvfølgelig gjør jeg det. Ikke bare fordi du sparer mange tusen dyreliv, men også på grunn av forurensing. Jeg vedder på at dere ikke er klar over hvor mye storfe faktisk forurenser. Kjøttproduksjonen står for en stor prosentandel av klimautslippene, i tillegg til ødeleggelse av regnskogen og reduksjon av verdens ferskvann. Visste dere at dersom alle amerikanere hadde hatt et døgn uten kjøtt - ville vi spart 400 000 millioner liter vann? Hvordan i alle dager kan vi fokusere på å dusje sammen, ikke la vannet renne når en pusser tennene og spare vann generelt når storfeproduksjon overkjører dette TOTALT? Og vet dere hva? Det trengs TYVE TUSEN LITER VANN for å produsere EN KILO MED BIFF. Nok om det. Svaret er hvertfall JA. Forskjeller ved å kutte det ut? Jeg har fått sinnsykt mye reinere hud, og ikke minst - jeg føler det så mye bedre med meg selv. Tanken på å ikke bidra til disse enorme klimautslippene, og å drepe dyr gjør meg rett og slett veldig glad.

Er det din naturlige hårfarge?
Mørk brun er min naturlige hårfarge. I og med at jeg startet å farge det for maange år siden gjør at den kan ha endret seg, og jeg er usikker på den nøyaktige fargen per dags dato.

Har du endret noe ved deg selv? Har du lyst? Hvorfor/hvorfor ikke.
Det spørs helt hva som legges i ordet endret. Jeg har farget håret og brynene, hatt vippe extensions og gelénegler. Haha, det er alt. Jeg har aldri operert på noe som helst måte, og har ikke lyst til det per dags dato heller. Jeg trives i min egen kropp, og med mitt eget utseende - og ser derfor ikke noe poeng i å endre på noe. Jeg synes ikke noe galt om noen som gjør det, og syns det er helt greit dersom en mistrives. Men for all det, gjør det for din egen del - ikke alle andre sin.

INSTAGRAM

Likes

Comments

Topp - bikbok
Jakke - mango

INSTAGRAM

Likes

Comments

Hei!
Dagen i går var avslappende - og gikk ut på et par glass vin og sushi! Sushien er fra isushi i Åsane, som definitivt er min favoritt! Dersom du liker sushi anbefaler jeg virkelig den restauranten - og en kan enkelt bestille fra nettet. I dag har jeg vært på jobb og skal spille fotballkamp. Noe mer spennende skjer det ikke i dag, så vi kan snakkes i morgen!

INSTAGRAM

Likes

Comments

Hva er vel diggere enn avokado? Jeg synes ikke den smaker så veldig mye - før jeg fyller den med diverse krydder! En kan ta hvilket krydder en vil, og det er kjempeenkelt og veldig sunt! Jeg spiser den rett ut av skallet - men en kan også legge det på skive el.

INSTAGRAM

Likes

Comments

Hei alle sammen!
Må faktisk bare få anbefale et produkt som jeg synes er helt fantastisk, nemlig vippeserumet fra iglow! Jeg bestilte det for rundt en måned siden, og har påført det daglig. Elendig som jeg er tok jeg ikke et før-bilde med mascara på, bare uten.. En kan uansett se det såå godt, og jeg elsker det! Jeg har alltid hatt korte vipper, både med og uten mascara. Nå derimot - er de ikke så korte lenger; bare se her!
(Bildet øverst er før, nederst er etter)

Altså, WOW!! Selvfølgelig er det ikke like lett å se forskjellen da det eneste før-bildet er uten mascara - men jeg skal få postet en oppdatering både med og uten sminke snarest. Produktet er så klart ikke sponset, og det koster 550,- for en pakke, men det er SÅ verdt det!

INSTAGRAM

Likes

Comments