19 år på ett dansgolv på en nattklubb jag besökt många gånger. Dricker måttligt, står och dansar och sen viker sig benen. Och sen är det svart. Hans (mitt ex) killkompisar drogade mig med piller i min vodka redbull.

Vad som hände sen fick jag reda på när jag stod med henne ( hans nya ) på tunnelbanan dagen efter. Utan omtanke, helt oberörd säger hon ”Du vet väl vad som hände igår på klubben?”

Jag kommer inte ihåg vad jag sa och jag reagerade inte speciellt mycket heller.

Det som hände var att efter jag blivit drogad valde två killar att stoppa in händerna under mina trosor, mitt för öppen ridå. Och låta de andra lukta på dem efteråt. Hur reagerar man? Jag visste inte det då och tänkte väl att det inte var så stor grej, att det var mitt fel.

Men idag, idag vill jag säga.

Till dig som titta på när dina vänner drogade mig och sexuellt antastade mig inför en öppen nattklubb, till din tjej som berätta det för mig dagen efter mitt på en tunnelbanestation som att det var en kul fyllehistoria. Och till dig, käraste du som stod mig så nära men ändå försökte få mig i säng.

Det var inte mitt fel. Det var ditt. Inte mitt. Det var ditt fel.

Och där på tunnelbanan bestämde jag för att ingenting hade hänt. Och det är så in i helvete fel det med.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej fina ni..

Jag vet att det nu igen har ekat tomt i bloggen. Anledningen är att jag harvart så sjukt stressad och mått riktigt dåligt senaste veckorna över jobb och annat: Men nu känns allt bra igen då jag igår äntligen valde att tacka JA till ett nytt jobb. Jag ska börja jobba för ett bemaningsföretag här i Sthlm och min första placering blir på Danderyds sjukhus på internmedicin. Det känns nytt och spännande men lite läskigt också. Efter att jobbat i London ett år känner jag mig på ett sätt lite ringrostig men samtidigt så otroligt erfaren. Så håll tummarna för mig.

Nu kan jag äntligen njuta av livet igen.

Tack!

Bilder från lite fina moment senaste dagarna. Senare kommer ett inlägg om en väldigt viktig sak.

PUSS!

Likes

Comments

Imorgon åker vi hem till Stockholm. Det är med extremt blandade känslor som detta sker. Jag har senate dagarna känt mig rätt seg och lättirriterad. En combination av stress, PMS och bara lite gnagande oro. Känner mig liksom inte redo att komma hem. Här har vi levt i en underbar bubbla och bara njutit.

Men samtidigt så börjar jag känna att jag vill komma igång med saker igen, börja nytt jobb ( vet ej när och vad ) och få lite mer ordning på livet. RUTINER! A och O.

Mycket blandade tankar just nu men jag vet att denna månad i Norrland var det bästa jag någonsin gjort.

Puss

Likes

Comments

Här sitter vi, mitt emot varandra. Vi har gjort det många gånger. I cirka fyra år har mina ögon fått skåda dig. I upp och ner gångar har jag fått äran att följa dig. Vara en del av dig. Och det har varit en fröjd min älskling. Det är det roligaste men också mest skrämmande jag någonsin gjort. Från första gången jag såg dig har jag vetat att jag måste ha dig. Måste vara en del av dig, vara med i din resa i livet.

Så jag vill tacka dig för att jag fick flyga med dig. För att du gav mig världen. För att du i det djupaste av dalar när jag vart längst ner och du där uppe, har klättrat ner och hämtat mig. För att du har burit mig när jag inte kunnat bära mig själv. Och för att du har låtit mig hålla dig när mina händer inte skakat lika mycket som dina.

En timme utan dig får mig att längta, dagar utan dig fick mig att sakna.

Men nu sitter vi mitt emot varandra. Upptagna med vårt eget. Men jag är inte rädd, ingenting känns skrämmande eller ouppnåeligt, för för du är här. Tack för det.

Jag vill att du ska veta att det är en ära att få vara din.

Likes

Comments

Hej söndag och hej på er hjärtan

Idag blev det sovmorgon och sen lite slötittande på TV. Men sen började krypa i kroppen på mig och jag började känna lite panik och en smygande irritation. Det är nämligen så att jag har slutat röka och då märker jag att jag måste göra något där jag normalt skulle ha tagit en cigg. Okej jag snusar lite men jag tycker att det är mycket bättre.

I alla fall så ersatte jag rök i lungorna med frisk luft. Jag kom precis hem från en lång PW. Med framgångspodden i lurarna.

Jag gick runt en av sjöarna här. Jag älskar att vara ute och gå en höstdag. Den kalla friska luften, speciellt här uppe i norr, är helt underbar att andas in och vistas i.
Efter promenaden satt jag och mediterade lite på vår brygga här och gjorde jag lite yoga övningar.

Nu sitter jag här i värmen igen och dricker kaffe. Jag hade i en liten sked kokos olja i kaffet.

Det är ju bland det nyttigaste du kan ge din kropp. Och kokos är ju det bästa jag vet.

Nu ska jag mysa lite och sen duscha och äta mat.

Puss på er

<3

Likes

Comments

Så här ser jag ut på morgonkvisten....rätt så nyvaken haha.

Vackrare får man nog leta efter. Och nu är hösten här, löven har fått finaste färgarna och allt är bara bländande vackert. Här trivs jag som bäst.....

Hej raringar

Något jag verkligen försöker ta till vara på här i stugan och fjällen är att varje dag se till att morgonen blir lugn. Eftersom att jag vet att snart kommer jobb komma tillbaka och då blir det upp tidigt och inte mycket till lugn.

Så nu sitter jag här med andra koppen kaffe, lyssnar på lugn och musik. Har duschat, myst med pojkvännen. Ätit A-fil med granola och bara andats.

Men nu ska jag strax bege mig och leta upp olja till trappen här ute.

Vi hörs snart igen

Puss.

Likes

Comments

Hallå alla fina därute

Även fast jag och B är lediga helt hållet nu och spenderar några veckor uppe i vår stuga i Härjedalen. Eller vår och vår. Min mormors mor föddes i denna lilla by Glöte och här har somrar och vintrar format min barndom.

Men jag måste säga att det är något underbart med att vara hör på hösten. Jag älskar ju hösten. Det är min absoluta favorit årstid. Allt från höstmodet till alla vackra färger och den där lilla kylan. Jag har insett på senaste år jag att jag trivs mycket bättre i kyla än för varmt.

Men i alla fall idag är det lördag. Jag tog en rejäl sovmorgon, drack massa kaffe. Nyss tvingade jag ner B att bada med mig. Och nu sitter jag med en öl och lite snus och lyssnar på Laleh.

Ikväll blir det hamburgare och film.

Trots total ledighet så är det något med helg

Puss

M

Likes

Comments

Idag gick jag och B ut på en rejäl promenad i skogen. Vi var ute i tre timmar bland skog mark och sjöar. Det var helt fantastiskt och vid sjön satt jag och mediterade en liten stund.

Att vara ute i skog och mark gör verkligen nytta för själen. Och jag tränar på att få in meditation i mitt liv. Så två minuter satt jag i total tystnad och försökte vara vara i mig själv. Det kanske låter väldigt lite med två minuter men har vart så mycket stress senaste tiden så börjar försiktigt. Och bara att vara omgiven av allt det vackra är ju liksom lite meditation det med.

När vi kom hem gick vi ner till bryggan och tog ett snabbt dopp. 8 grader i vatten. Brrr.... haha men gjorde mycket gott för mina trötta ben.

Sen gick vi hem, tände en stor brasa och åt lite mat. Myskläder och sockor på.

Läste en bok och skrev lite.

Nu idol

Tack livet för denna dag

Love M.

Pics from today's hike in the woods. Meditated a bit by the lake. Three hours hike and a legs was quite sore. A cold dip in the lake after cured it.

Now open fire and warm clothes on

Love you life

Likes

Comments

Hej på er

Jag vet att allt har vart tomt, att inget har skrivits men så har det också varit för mig. Eller skitmycket har hänt men jag har känt mig så otroligt stressad och tom. Och när dessa två känslor infinner sig, ja då stannar kreativiteten helt. Men nu äntligen börjar jag komma tillbaka upp på fötter igen.

Så detta har hänt:

Jag och B har flyttat hem till Sverige från London. Flytten tog väldigt mycket tid. Vi hittade en ersättare till vårt rum vilket tog lång tid men framför allt energi Vi packade och skickade väskor vilket inte är det enklaste, när det handlar om två liv som ska få rum.

Jag jobbade samtidigt vilket var lite tröttsamt. Men jag är så otroligt stolt över mig själv som har klarat ett helt år av jobb för NHS.

Första veckan i Sthlm sov vi mest och försökte förstå att vi faktiskt ska bosätta oss i Sverige nu.

Sen kom våra vänner från London och åkte med oss till vår stuga i Härjedalen.

Och här är vi nu

Vi har bestämt att spendera en hel månad här. Första veckan har gått med våra fantastiska vänner. Men nu är det bara jag och B.

Och som sagt äntligen börjar jag känna mig som mig själv igen. Och kreativiteten kommer smygandes.

Så jag hoppas att några av er är här fortfarande. Eller hittar tillbaka.

Hej hösten nu kör vi!

M.

Likes

Comments

This Saturday me and my man went up 6:30 to take an uber to Notting Hill and the restaurant Granger and co. We have for the last three years been passing it from time to time and its always been a huge line in to the door. So no with we decided to try it out and without standing in line. So it was well worth the early morning alarm.. We ordered in spinach and halloumi roll. acibowl, juices and cappuccinos. B ate an "aussie" plate with poached eggs and smoked salmon. It was so good and for the the first 20 min we were almost alone. Yeah it was a bit pricy but delicious.

After breakfast it was still early but Portobello market in Notting Hill was just opening so we walked up and down for a hour, took some nice houses of the colorful houses and I bought this lace white bomber jacket for only 10 pound. Yeah.

Then we walked to Holland park and saw this wonderful peacock.. The colors are amazing. We also run after a few very cute squirrel

What a cutie pie, and he came so close. Very friendly.

Then we slowly walked home again.

A wonderful Saturday morning with my love

xoxo

M.

Likes

Comments