Jag tar en tyst minut. Ständigt i mitt huvud. För de som dog idag, för de som dör varje dag. Jag tar en tyst minut för offren här i London. Jag tar en för mig själv, för jag kunde ha vart där. Det hände bara 100 meter från mitt jobb och det har en påverkan på det chocktillstånd jag befinner mig i.

Frågan finns där om jag har rätt att reagera och känna så här. Men jag är rädd. Rädd för att gå till jobbet imorgon, rädd för vart den här världen är på väg. Rädd. Men jag får inte vara det. Jag får inte ge dem det men obehaget finns där.

Jag tror det är dags att vi öppnar ögonen nu. Jag har gjort det. Med öppnad ögon tar jag en tyst minut. För dig, för dem, för oss. Och för världen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Hellu from Cologne airport


Nu sitter jag och B på Kölns flygplats. Då vi har vart rätta trött hela dagen så valde vi att åka till flygplatsen tidigt så nu sitter vi här. Planet gå inte förrän tio ikväll men men.

Det känns helt okej ändå men jag är verkligen i ett mellanläge just nu. Jag vill hem för jag är trött och längtar efter rena kläder haha. Men samtidigt vil jag bara resa mer haha. Antar att flygplatsen inte är den mest charmerande byggnaden att sitta på.

Men som tur blir det nog mer resa om en månad ungefär. Vart det blir är inte riktigt bestämt men Österrike och Amsterdam ligger högt upp på vår lista.

Men först blir det att jobba på ett tag.

Nä nu vill jag faktiskt hem till min säng, är ledig imorgon så en rejäl sovmorgon och massa tvätt står på schemat. Det bästa är att B är ledig med så då blir allt mycket mysigare.


Puss på er 

Likes

Comments

Nu är jag och min käre man i Köln. Vi ligger och myser i hotellsängen nu men ska snart packa ihop och checka ut.

Vi flyger hem till London sent ikväll så jag önskar egentligen att vi kunde checka ut senare...hehe. Men men.

Igår blev det en liten ölrunda. Vi åt middag och drack öl på ett brauhaus i centrala Köln och sen gick vi vidare till deras syster bar som spelade live jazz och blues musik. Så jäkla bra musik, fick mig att önska att jag växte upp på den tiden och kunde dansa till de tonerna.

Still kunde jag i alla fall inte sitta.

Men nu är det dags att åka hem och jag är faktiskt lite taggad på att komma hem och möta våren i London. Träna och äta nyttigt.
VI har ju iofs åkt skidor i en vecka i Sarajevo, Bosnien. Vilket var underbart, har massa bilder.

Men det har blivit en del öl och mat haha så nu är det dags att rena kroppen lite.

Men först lite mer mys

Puss på er!

M.


Pic from last night on a jazz and blues bar in Cologne, Now cozy time in hotell bed before checking out and start a journey home to London.

Likes

Comments

Hej finaste ni


Jag vet att denna blogg har ekat tom ett bra tag nu. Inspirationens har verkligen inte funnits där alls och jag tror jag behövde en rejäl paus för att hitta tillbaka.

Har jobbat mycket senaste tiden, lite för mycket så det har tagit mycket energi. Men jag har också hunnit med en resa till Sveirge för att hälsa på vänner och familj. Och just nu befinner jag mig i Sarajevo, Bosnien.


Jag har massa roligt som händer nu och jag vill verkligen har er med.

Så jag hoppas att ni finns kvar.


PUss på er så hörs vi imorgon.

Likes

Comments

​A little more then a year ago I was at this place. A wine yard in New Zealand. As you all know my bf is from NZ so last year over christmas and new years we went there to visit his family. It was an emotional trip for both of us. But also the best trip I have ever done. I feels so blessed to be able to call this my second home. This day we took bikes and went for a long bike ride. Then we stopped and saw this beautiful place where they had wine tasting. And one thing I absolute love about B is that he can be so spontaneous. He said do you wanna do some wine tasting. And I was so jet lagged still and tired after riding a bike so wine was big yes for me. We tried four different wines and met the owners who were so nice. We talked and looked at the view. It was beautiful and a moment i will never forget.

To be honest i could pay the biggest amount of money to take me back there in just this second.

Hopefully it doesn't take to long until I put my feet on the ground of the most beautiful land I know. To I see my sister in law Kate and my parents in law again. 

Home is where your heart is, and a big part of my heart belongs there.

A spontaneous visit to a wine yard, a day I never will forget.

Miss is so much.

Thank you life for giving me that moment.Likes

Comments