Everyday

Efter en helg full med jobb så blev det igår en ikea och ideapark roadtrip med Tia och hennes familj. I ungefär 13h var jag borta hemifrån. Vad jag köpte på ikea är hemligt ännu men ni kan ju kanske gissa lite vad som är på gång. Snart hörni ska jag berätta den roliga nyheten för er, men inte riktigt ännu! ;)

Gårdagens outfit

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Food

I söndags besökte jag matmarknaden i Vasa som även många andra, har faktiskt aldrig gått på den tidigare år men ska verkligen gå igen nästa år! Det var verkligen en upplevelse i sig, lite dyrare än vad man kunde tro var vissa saker men helt värt det såklart. Ifall ni får chansen att gå så gåå!! Det var verkligen roligt och hungrig var man verkligen inte efteråt.

Vi testade på italiensk pizza med lufttorkad skinka, jordgubbar och banan doppade i vitchoklad, fransk våffla och italiensk glass. Allt får av mej 10/10 i poäng!

Likes

Comments

Hej på er, under de senaste året ungefär har jag varit ganska halv när det gäller bloggen. Och har faktiskt glömt bort bloggen emellanåt. Men nu känns det som det är dags igen, jag lovar inget men jag ska försöka! Jag har roliga planer och nyheter att berätta för er och nu när gymnasiet är slut vet ingen vad som kommer ske, tycker att det därför kan vara lite roligare att ni får hänga på och se vart vägen tar mig och ingen dag kommer ju vara sig lik. Hoppas ni är lika taggad som jag!!!!

ps. Stay tuned, big news coming up inom en snar framtid!!

Likes

Comments

Finns inget som gör mig så otroligt glad på samma gång jag känner några tårar bränna bakom ögonlocken som de gör när jag tänker på lördagen. Jag är så glad att jag äntligen fick mössan med de finaste människorna jag träffat. Att få med stolthet säga att jag var en av ABI17. Det är en sån obeskrivlig lycka att jag fått gå i tillsammans med dessa människor i 3 fina år.

Finns nog inget som gör mig så känslofull som när jag tänker på Fannys fina tal, våra glada ansikten och alla våra minnen. Nu ska vi snart alla gå skilda vägar och jag är så extremt taggad på mig egen resa och på alla andras och att få i framtiden höra om deras liv efter gymnasiet. Jag håller fingrar och tår för att varenda en hittar rätt och faktiskt har jag inte några tvivel på att någon inte kommer hitta rätt. Jag önskar alla god lycka i livet och jag hoppas även att vi ses igen. Tack för 3 av de bästa åren i mitt liv!

Likes

Comments