En bra dag bakom mig har jag! Idag var ju en speciell dag eftersom jag fyllde år! 19 hela år har jag nu gått omkring på denna jord. Jestas då vad tiden går snabbt, 19 har alltid känts så lång bort och nu sitter jag här och har 1 år kvar till 20(!!!!!).

Iallafall så började jag min dag med att fixa fransarna, super nöjd! Efteråt blev det frukost och mys hemma hos Tia följt av tacod och lägenhetsvisning med Lotta. Åt även min första bollglass och sen blev det lite fondis mys med 2 av mina bästa vänner!

Imorgon har jag roliga planer och resten av helgen består av jobb och även lite planer med vännerna, tyvärr missar jag valborgs firandet iår men det kommer nästa år igen!

Gonatt på er.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Enda bilden jag har från fredagen haha, men i fredags så blev det först lite mys hemma hos Lina i helsingby och en sväng i stan. Kom hem runt 2 och somnade direkt.

I lördags firade vi mig och Wilma med massa flickor hemma hos mig, en rolig kväll och kanske en av de roligaste utgångarna på länge?! En lyckad kväll helt enkelt!

Igår låg jag mest i sängen och vilade eftersom jag var så trött från lördagens bravader. En liten stund var jag och träffade några vänner men blev en relativt kort stund. Idag har jag träffat Emma på en kaffe och planerat lite roligheter med Hanna. Imorgon kallar jobbet igen!

Likes

Comments

Ojdå, har totalt glömt bort er. Tyvärr blir de så ibland och jag har ingen bra ursäkt. Sen vi sist hördes har jag hunnit med en del, bl.a. en ekenäs roadtrip med Hanna, en shopping dag i huvudstaden, vikarierat på dagis och börjat jobba på blomtorget. Trivs bra där och känner att jag kommer trivas minst lika bra resten av sommaren.

Annars så är det mycket firande och jobb som resten av aprilmånaden består av, inget jag klagar över dock. Känns bra med lite rutiner iallafall.

Hoppas ni har det bra trots att våren är en blandning av höst och vintern just nu. Pussar

Likes

Comments