Everyday

ATM - sitter i tysta rummet i skolan med skolarbeten framför mig. 4h i sträck nu har jag pluggat och gjort undan uppgifter. Så skön känsla att snart vara klar men ska nog snart åka hem och fortsätta läsa på morgondagens prov. Fattar inte varför jag aldrig sitter i skolan och gör undan uppgifter, jag som är så lätt distraherad när det gäller tråkiga essäer osv.

Vad händer så där utanför skolan då? Jo, ingenting. Skola är i princip de enda som snurrar i mitt huvud och snart ska vi söka in till högskolor och universitet. Utbildningen är ju som tur på klart men staden, 2 alternativ finns med på kartan men vet faktiskt inte om jag är redo att ta mitt pick och pack och fly från lilla vasa som jag vandrat omkring i sen jag kom till världen. Det är sjukt att jag ska vara så pass vuxen och flytta snart också. Jag som fortfarande är 15 år i mitt huvud...

En del stressande kan ni ju förstå men en massa kul också, provade min penkkisdräkt igår och vi har en massa kul angående penkkis och penkkishelgen pågång. Jag är taggad!! Men först ska vi klara av några prov, studentskrivningar och skoldagar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Everyday, Music

2017 började med bra musik. Här är 3 nya låtar som jag lyssnar på för fullt. Älskar nya året då nya låtar släpps.

Mitt nya år har börjat bra, jag är dock väldigt trött hela tiden och är inte så värst taggad att börja läsa på studenten. Men sånt måste göras och såklart har vi massa roligheter på gång med Abina. Hur har ert nya år börjat?

Likes

Comments