Everyday

2016 börjar lida mot sitt slut, tyvärr. Jag har haft ett så förbannat bra år och jag är mer än tacksam. I år har jag hunnit med en massa brunch, tacokvällar, uteserveringar under sommarkvällarna, äldstesdans, bli äldst i skolan, hunnit fylla 18, firat alla mina vänner som fyllt år och vissa har även tagit studenten eller examen. Jag hann i somras med en helg på Åland med världens härligaste gäng och en umeå shopping dag.

I år har jag mått så bra och har inget att vara ledsen över när vi imorgon skålar in det nya året. Såklart vet jag att 2017 kommer bli ett kickass år med penkkis, abikryssningen, studenten och massa annat! Åh vad jag är glad över detta år, hoppas ni också tyckt 2016 varit bra och inte låter världens förändringar ta över era känslor över detta år som gått. Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Åh fina ni som kollar in hit trots pausen. Har varit ett enda kaos me julfest planering, övningar, abi-julfesten, födelsedagsfest och skola de senaste 2 veckorna. Och inte är det över ännu, i helg är det julafton och jag har inte köpt EN ENDA julklapp. (nej vadå sista minuten människa?)

Jag är i behov av ledigt typ helst igår och imorgon får vi äntligen lite ledigt. Eller ledigt och ledigt om 1 vecka sätter studentläsningen i gång igen... Åh snart är allting över och ni får tyvärr lida så länge.

Hoppas ni har en så grymt härlig jul med era nära och kära, så hörs vi då vi hörs. Puss

Likes

Comments

Everyday

Oj vad dagarna har sprungit förbi. Om exakt 14 dagar är det julafton(!!), tiden går verkligen så snabbt då man blir äldre.

Denna vecka var ju lite mer speciell då vi hade ledigt i tisdags då det var Finlands nationaldag, vi firade nationaldagen på måndag med några vänner och det blev en kväll på Ollis. Kul och kaos kan jag säga om kvällen.

Idag har jag tränat ben med Wilma som jag knappt sett av de senaste veckorna då hon har haft musikal övningar och vi har haft totalt olika scheman. En bra pass om man tänker på vår energinivå och att vi båda håller på att bli sjuka så jag är nöjd med våra prestationer.

Ikväll kommer några tjejer hit för lite smått och gott och vi ska faktiskt inte ut ikväll. Skönt med en lugnare helg ibland och nästa helg är det fullt ös så jag behöver ladda upp ordentligt. Är riktigt taggad på en myskväll.

Nu ska jag duscha och sen städa innan alla börjar trilla in. Puss, och ha nu alla en så trevlig lördagkväll.

Likes

Comments

Everyday

Jag och min fina vän Lotta före utgången i lördags/ snapselfie/B&Js nya glass smak med KAFFEGLASS(!!!)/ världens godaste ceasarsallad på Sweeten med Natalie.

Fredag, ny period och nya tag och även den sista perioden vi alla abiturienter är i skolan tillsammans. Snart är det 2orna som är äldst, fy vad tiden har gått snabbt! Men jag ska njuta av tiden jag har kvar och vi har så mycket roliga planer på gång inom Abi kommittén som vi har suttit och funderat på.

Nu ska jag iväg till skolan för några lektioner, ha en så bra fredag allihopa. puss

Likes

Comments