Everyday

I dag är det Fredag. Jag vaknade imorse så trött så jag knappt kunde hålla upp ögonen så somnade om. Sov till ungefär klockan 10 och var fortfarande helt slut. Jag drog iväg till skolan vid 12 för att lämna in några uppsatser och vid 14:30 ska jag på ett informationstillfälle om studier i Åbo efter gymnasiet.

Har dock valt att missa alla lektioner för jag har seriöst knappt någon energi i min kropp. Men jag antar att jag bara måste vila hela dagen för jag har stressat hela veckan så antar det är de som slår till nu.

Ikväll ska jag iallafall dra iväg till Amandas villa med några flickor och mysa. Imorgon kommer det några andra vänner och då ska vi fira villaavslutningen tillsammans. Tror denna helg kommer bli riktigt kul fast jag inte är på topp men jag får helt enkelt bara ta de lite lugnare än vanligt.

Hoppas ni har en mysig villaavslutning.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Everyday

Inatt fick jag en liten migränattack så stannade hemma idag för säkerhetens skull. Jag sov rätt så länge då jag knappt sovit inatt och när jag vaknade åt jag lunch med mamma. I 2h nu har jag läst på hälsokunskap och har ännu en läxhög att ta tag i. Blir så störd på lärarna då de bara kastar inlämningsuppgifter på oss hela tiden då vi måste läsa på studenten på vår lediga tid, som att inte det redan är jobbigt!

Idag är det så fint väder så ska göra de viktigaste läxorna och sen försöka hitta på något, är sugen på att träna men också sugen på ett vinglas i det fina vädret haha, får se vart kvällen leder. Puss på er

Likes

Comments

Pictures

Tycker det är så kul att se tillbaka på bilder på sig själv för att se hur mycket man förändrats. Jag själv anser jag inte ändrats sådär jätte mycket under 1år men jag ser absolut en liten skillnad. Tänk vad mycket 1 år kan göra med vårt utseende, sjukt de där!

Likes

Comments

Everyday

Såg att Rebecca hade gjort en lista på 10 saker som hon tycker är positiva med skolan. Jag blev inspirerad av henne och tänkte göra en liknande lista fast med bara 5 saker.

1. Socialt, i skolan träffar jag en stordel av mina vänner och det gör att jag egentligen inte har någon stress att göra någonting efter skolan och på kvällen. Jag har redan fått dagens dos av socialt umgänge under dagen i skolan.

2. Sista året, detta år har så mycket roligheter att se fram emot!

3. Rutiner, jag älskar sovmorgon och frukost i sängen men efter en vecka har jag redan blivit trött på att inte har rutiner och sova halva dagen.

4. Motivationen, jag har så mycket motivation för detta år så vet inte vart jag ska ta vägen.

5. De efterlängtade korta loven man får. Erkänn att bästa känslan är när man vet man har en veckas höstlov framför sig och inte behöver fokusera på skolan alls.

Likes

Comments

Everyday

Godmorgon på er! Jag är steg upp med inga problem för 15 minuter sen och väntar nu på att de andra ska vakna så vi kan tillsammans börja göra oss i ordning för skolan. Jag chockad att jag först vaken i huset, det händer inte ofta! Ha en bra första dag i skolan.

Likes

Comments

Everyday

​Sommarlovets sista dag är kommen och jag kan inget annat än och vara glad över alla roligheter jag varit med om i sommar. Denna sommar har jag firat en massa vänner som fyllt år,  jag har smakat sushi för första gången i mitt liv, jag har festat massor och jag fick uppleva rockoff med världens härligaste gäng. Jag har även fått nya vänner och jag har nu kommit på   vad jag vill göra efter gymnasiet.  Denna sommar har gett mig så mycket och faktiskt är det lite sorgligt att jag imorgon ska återgå till rutiner och mitt sista gymnasie år. Men nu ska jag inte deppa,  jag har roligaste året i gymnasiet framför mig!  Tack och hej sommar. 

Likes

Comments

Everyday

I lördags steg jag upp tidigt för att vara lördag och fixade mig. Det var nämligen så att jag och 4 andra skulle ta båten över till Umeå som vi hade som födelsedags present åt Ebba. Klockan 8:00 satt vi i båten påväg och det gick relativt snabbt. Väl framme i Umeå blev det ett nyöppnat shoppingcenter vi besökte. Riktigt bra med utbud och vi gick där i några timmar innan vi drog iväg till stan för att kolla lite där.

Jag själv kom hem med lite smink och ett Calvin Klein set men jag är nöjd så. Hade så ont i ryggen så ville nästan bara lägga mig ner och gråta hela tiden så mitt shoppinghumör var inte det bästa.

Klockan 21:00 (svensktid) var vi tillbaka på båten påväg hem. Hemresan gick snabbt och klockan 2:00 var vi hemma i Vasa igen.

En riktigt rolig dag och skönt att komma iväg lite från Vasa.

Likes

Comments

Everyday

Jag vet att jag varit väldigt frånvarande den senaste veckan och jag ber om ursäkt. Det har varit 0 motivation och har i princip mestadels sovit, läst på hälsokunskap och umgåtts med mina vänner. Jag tar vara på de sista av sommarlovet innan allvaret börjar igen nästa måndag. Dock är jag väldigt taggad på skola eftersom jag har så kul i skolan och trivs så bra bland allihopa. Och jag har ABI året framför mig som jag ser framemot så mycket då det är så mycket kul som kommer hända som t.ex. massa sitzar, abikryssning, penkkis osv.

Ikväll ska jag träffa några kompisar för att fundera över en resa vi kanske ska boka in i höst. Imorgon ska vi ut och dansa med massa vänner och är verkligen taggad just nu. Känns som evighet sen jag var ute och dansade på Ollis då jag inte var ute i helgen. Hoppas ni njuter av sommarlovet och tar vara på de sista dagarna, pussar.

Likes

Comments