Förstår inte att det är en vecka sen rockoff. Men som tur ska jag få festa ikväll på hemmaplan med alla mina vänner.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I torsdags satte vi oss i bilen för att köra ner till Åbo. Väl framme i Åbo sov vi några timmar och på morgonen blev det tidigt iväg till båten. När vi kom fram till Åland så åkte vi iväg till vårt "hotell" och kastade in våra saker och for iväg in till centrum för mat. Åt världens godaste mat på vårt nya favorit ställe. Efteråt blev det lite sömn och så fixade vi oss och förfestade innan vi drog in till stan. Satt i en park och träffade trevligt folk och hade det riktigt trevligt. Under kvällen hann vi med lite dansande på krogen och lite annat. En lyckad första kväll!

På lördag sov vi mest hela morgonen och åt en sen lunch. Efteråt sprang vi omkring lite på stan och vissa av oss tog bild med Lisa Ajax som jag och Karro råkade se inne i en butik vilket var lite häftigt. Mot kvällen blev det förfest och vi gick iväg till Rock Off området för att dansa till Tungevaag och Raaban som spelade. Och fy va grymma de var, vilken feelis de var i publiken. Efteråt blev det efterfest på KINO och där fick vi fortsätta dansa till T&R. Och nu till kanske de sjukaste på hela helgen, vi festade med de efter de hade spelat klart. Och vi festade ända till 7 på morgonen då jag bestämde mig för att ta taxin hem.

På söndag var det packning och hemresa som gällde.

Jag är grymt glad över den lyckade helgen. Den var långt över mina förväntningar och kunde inte varit bättre. Jag kunde inte haft bättre resesällskap. Tack rockoff 2k16, I had a blast.

Likes

Comments

Everyday

Har så grymt mycket bilder att visa er från helgen och mycket att berätta, kan säga så nu att denna helg var långt ifrån mina förhoppningar, kanske även så bra att det är den roligaste helgen i mitt liv. Fy vad kul jag haft och har haft världens bästa humör. Ska så snart som möjligt berätta mera, nu ska jag sova gonattis.

Likes

Comments

Tre saker jag skulle vilja uppleva igen

- Kreta resan för 2 år sen med Emma

- Konfirmationen

- Jag skulle så gärna vilja tävla i FM igen, det var kul!

Tre saker jag uppskattar

- Min vänner och familj

- Att jag växt upp med mat på bordet och tak över huvudet osv

- Tiden med min familj och vänner

Tre saker jag vill ha

- Ett bra studentbetyg

- En egen lägenhet

- En ny bronzer, haha

Tre saker jag älskar att göra

- Resa

- Umgås med vänner

- Äta mat

Tre ord som beskriver mig

- Trött

- Lycklig

- Bryr mig för mycket

Tre saker jag vill bli bättre på

- Självdisciplin en borde vara bättre

- Spara pengar

- Tänka framåt och inte tänka på gammalt

Tre saker jag inte kan vara utan

- Telefon

- Körkort

- Min säng

Tre drömmar jag hoppas blir verkliga

- Att jag en dag får uppleva Dubai eller Maldiverna

- Att jag får leva i mitt drömhem

- Att jag får jobba med de yrke jag älskar

Likes

Comments

Everyday, Pictures

Det har varit en del på G de senaste dagarna, jag har träffat vänner jag inte sett på länge, jag har ätit massor, skratta och har en rolig utgång i bakfickan. En rolig helg är bakom mig och jag ser framemot nästa! De som händer då får ni veta snart och såklart ska jag visa er lite bilder från de senaste dagarna inom de närmaste dagarna. Hoppas ni står ut med att det är lite tomt här just nu.

Likes

Comments

Everyday, Outfits, Pictures

​Såhär har jag gått runt och sett ut idag. För engångs skull drog jag med kameran i väskan och det resulterade i att jag och Rebecca stressandes knäppte 10 bilder och fick stressa iväg till bion. Ser nu att bilderna är lite för ljusa och lite oskarpa men de duger bättre än telefon bilder.

Idag  har jag handlat med mamma, kokat ihop en god soppa till middag med Rebecca och varit på bio.  Hemkommen och trött för en gångsskull i tid är jag så ska snart lägga mig ner och sova lite. Imorgon har jag roliga planer men mer om det imorgon, pussar!

Likes

Comments

Everyday

Vilken helg, började redan i torsdags med att äta gott på fondis och dricka varsitt glasvin och drink med nybelivna 18åringen Lina. Under fredagen blev det ett till besök på fondis med drinkar för att fira ännu en till nybeliven 18åring som var Tia.

På lördagen blev det fixas inför kvällens förfest hemma hos Tia. Efter klockan 18 rullade folk in och vid 23 åkte vi in till stan för att gå ut på krogen. Blev en dunder bra kväll och har nog inte haft så kul på väldigt länge! Verkligen en 12/10 helg.

Likes

Comments

Everyday

Hej på er! De senaste dagarna har bara rullat på och jag har haft riktigt roligt. Jag har hunnit med ett gympass,vinkväll, mys med vovven, konfirmation,fotis kollande,grillat med vänner, varit chaffis och ätit mat på amarillo med Sofia.

Ikväll blev det fotiskollande hemma hos mig med 2 av mina vänner som står mig när hjärtat. Efteråt blev det lite bollen är hemma lekande och mys hos en annan vän. Träffade lite vänner som hade bastu kväll. Riktigt roligt och imorgon blir det en fika med saknade Filippa. Ska bli så kul att träffas efter en tid och catcha upp de senaste. Puss på er.

Likes

Comments

Everyday

Hej på er! De senaste dagarna har bara flugit förbi och jag har knappt läst på studenten vilket suger eftersom jag har en deadline att hålla. Iallafall har jag haft kul med mina vänner.

Just nu sitter jag vid gymmet och ska dra ett benpass. Var så länge sen så börjar vara dags nu att ta tag i träningen igen. Efter gymmet ska jag kolla in Emmas lägenhet och hjälpa henne lite och ikväll ska jag på vin kväll med några av mina närmaste vänner. Låter som en perfekt fredag i mina öron.

Hade bra så hörs vi, pussar

Likes

Comments