Hoppas ni alla hade en bra midsommar! Min blev iallafall rolig, dock var jag sjuk och hade inte bästa feelisen men jag fick mig några skratt under kvällen. Kom hem tidigt på morgonen och somnade direkt. Dock slår inget förra årets midsommar äventyr.

Likes

Comments

Everyday

Vilken vecka jag har bakom mig! Har varit på läger med 29st 15 åringar. Har sovit, fått öroninflammation, varit till hvc, ätit för mycket chips, skrattat så magen krampat och träffat mina kära vänner.

Igår fick jag sova hur länge jag ville, det slutade med att jag sov till klockan 15. Åt en fruktsallad och på kvällen blev det volleyboll med några vänner. Så mysig kväll och är så glad över alla människor som finns runt omkring mig. Efteråt satt jag och Wilma och talade i nästan 2 timmar om allt möjligt vilket gjorde att jag kom hem runt halv 4.  = En perfekt sommarkväll. 

Idag har jag solat och läst på hälsokunskap. Ikväll är det fotbollsmatch som gäller i Sundom med mina 2 favorit sundombor.

Likes

Comments

​Vilka roliga dagar jag har bakom mig! Har träffat massa vänner, ätit gott, druckit gott och skrattat så magmusklerna krampar. Har även hunnit med 3/4 gympass. Idag har vi firat  en av mina bästa vänner sen lågstadiet som fyllt 18.  Det blev drinkar  och  en sväng in på en krog, dock en alkoholfri  kväll för min del. 

Livet känns så grymt bra just nu  och jag har roliga planer. Imorgon är planerna  ollis för att fira Emma  påriktigt.  Är så grymt taggad och vill bara gå runt och le hela tiden.  puss

Likes

Comments

Everyday, Food

Efter igår fick jag vakna efter en lång sömn, så skönt att äntligen få sova ut! Under kvällen var jag på besök hemma hos Rebecca med Wilma.
Tillslut var jag och Wilma så hungriga att vi åkte efter mat. Satt vid en strand i bilen i 3h och talade om allt möjligt, precis som de ska va! En härlig start på detta sommarlov och gärna fler liknande kvällar som denna får hända igen.

Likes

Comments

Everyday

Idag fick jag och många andra sommarlov. Känns helt sjukt att jag gått utan andra året av gymnasiet. Har varit på några studentkaffen och firat dem och 2 av dem ser ni på bilderna. Tänk att om 1år så är jag en av alla som får studenten? Eller man kan ju alltid hoppas!

Ikväll ska jag sitta bakom ratten hela kvällen. Dock ska jag umgås med lite vänner och sånt före så de lär no bli en rolig kväll. Hoppas ni har en rolig skolavslutning och grattis till alla studenter!

Likes

Comments

Everyday

Alltså sommaren är verkligen här nu!! Igår gick skoldagen snabbt och när jag kom hem gick jag ut i solen. Under kvällen satt jag med två favoriter på en brygga och talade i någon timme och träffade lite kompisar.

Idag försov jag mig haha och valde att stanna hemma eftersom vi har inget viktigt i skolan och jag ville sola. Så värt!! För tillfället ligger jag på terassen med en islatte och njuter av vädret.

Ikväll ska jag göra en inlämningsuppgift som jag helt glömt bort sen är jag helt fri från skolarbeten i några veckor. Det är ju så att i sommar måste jag läsa på studenten men före det ska jag ha lite sommarlov.

Likes

Comments