Everyday

​I lördags var det födelsedagsfirande som gällde. Denna gång var det Ebbas tur att fylla år. Vi började hos henne med en del flickor och åt gott och drack gott. Efter 23tiden åkte vi in till stan för att fortsätta festandet och kvällen blev en succe. Redan vid klockan 3 åkte jag från stan och sov till 12 på morgonen. En lyckad kväll och grattis igen Ebba och TACK till alla som var och gjorde kvällen så grymt kul! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

4 bilder från igår. Måndagen gick fort med roliga lektioner och alla vänner man är omringad av där! Efter skolan shoppade jag med Lotta och Rebecca och slog oss ner på rax för mat. Det var nog flera år sedan jag åt där men riktigt bra har det stället blivit!

Efteråt blev det hem en sväng och sen blev det PW med fina Sofia och lite armar på gymmet! Tycker så mycket om att ta pwn med henne, finns alltid så mycket att prata om.

Under natten kom världens migrän så imorse kunde jag inte helst öppna ögonen fast jag tog 1g panadol på natten så jag fick stanna hemma. Var lite ledsen då vi hade ett studiebesök idag som jag så gärna ville vara med på.. Iallafall vaknade jag runt 2, läste på prov, tvättade bilen och åt burgerking. Sen gick jag ut och gick i 1h men en kompis.

Puss&Kram

Likes

Comments

Igår umgicks jag med denna tjej och vi agerade chaufför åt våra kompisar som var ut och festade. Efter flera varv till sundom och gerby speciellt, en massa väntande, stressande, blåstest så kom jag hem klockan 5 imorse. Haha nu i efterhand så skrattade jag mestadels av kvällen fast jag satt bakom ratten.

Nu väntar provveckan och nästa helg är det roligheter på g!!

Likes

Comments

I lördags var det pre-abi sitz som gällde! Barnkalas var temat och alla var så fina i sina kläder. Kvällen blev lyckad och efter sitzen gick jag in till stan och det blev en liten utgång. Dock åkte jag hem redan lite efter 2 eftersom jag var så grymt trött.

Längtar redan till nästa års sitzar! Och tack allihopa för en rolig kväll!

Likes

Comments

Tänk att man varit så här liten någongång i tiden? Och ja jag hade fixat mitt eget hår på sista bilden :-)

Likes

Comments

1. Jag har haft lång helg = sovmorgon 4 dagar i sträck

2. Jag har invigt strampen säsongen med flera av mina fina vänner

3. Jag har öppnat grillsäsongen

4. Haft piknick på bryggorna

5. Jag har skrattat så jag gråtit tackvare mina fina vänner!

6. Jag har färgat mitt hår äntligen

Likes

Comments

Everyday

Jestas vilken dag igår! Började dagen med att fixa ihop allt inför brunchen med Wilma. Efter några timmar dök flickorna upp och några timmar senare var vi alla mätta och belåtna.

Jag och Wilma fixade oss och åkte in till stan för att fixa inför kvällens festligheter. Efter klockan 19 började vänner dyka upp till Plan B som jag, Amanda och Wilma hyrt för att fira oss. Hade så sinnes sjukt kul med allihopa och det var verkligen en lyckad kväll. Efter klockan 22 styrde jag iväg till Fontana med några andra för att fortsätta festen där. Klockan 03:45 ringde jag efter skjuts och var hemma 30 min senare.

En så bra utekväll med så fina vänner! Tack allihopa som var inblandade.

Likes

Comments