Everyday

Oj vilken dag igår! Blev först väckt med frukost på sängen klockan 07:00. Klockan 08:00 befann jag mig i stan för att köra iväg till uppkörningen och 08:30 var det dags, skakade som bara vad och var grymt nervös. När jag sen var klar, körde jag iväg till skolan med min egna bil och kortet i handen. Såå skön känsla!

Efter en kort skoldag gjorde jag några ärenden före jag åkte hem för att dricka kaffe och äta tårta. Mot kvällen for jag ut och körde med några friendos och efter det blev det några drinkar på O'malleys med 2 vänner.

En toppen 18års dag helt enkelt och i helgen ska det firas ordentligt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Everyday

+ Mina skoldagar har bara flugit fram

+ Haft min sista riktiga körlektion

+ Hade världens mysigaste måndag

+ JAG KLARADE TEORIPROVET 

+ Äntligen är jag ägare över min alldeles egna bil

- Det snöade tidigare i veckan

- Jag känner mig spyfärdig hela tiden

- Haft svårigheter att sova varje natt..

- Jag har stressat en del över saker som är på kommande

Likes

Comments

Everyday

Hej på er!

Har hela veckan varit stressad över teoriprov,vappen och andra saker. Vet inte riktigt varför men det känns bara som att mycket är på g just nu. Men oavsett detta har jag ändå haft världens bästa humör hela veckan, så skönt. Solen har tittat fram flera gånger och jag bara känner vårkänslan. Märk verkligen så bra på mig att jag mår så mycket bättre både fysiskt och psykiskt på det ljusa halvåret.

Är btw grymt glad eftersom jag klarade teoriprovet och bokade uppkörningen igår så nu närmar det sig med stormsteg. Kan inte helst förklara hur glad jag kommer vara då jag har körkortet i handen och äntligen slipper alla lektioner osv och kan få fokusera på annat.

partner i crime ❤

Likes

Comments

Deep

Jag är rädd för många saker, jag är rädd för spindlar,ormar,mörker osv. Men det finns en sak som skrämmer mig mer än allt annat och det är framtiden. Det är inte det över hur framtiden kommer se ut, ifall vi kommer ha bilar som kan flyga eller ifall vi har en iphone som i princip bara är en glasskiva. Det är inte det som skrämmer mig, utan det är den framtiden som är om 1 år. Om 1år har jag skrivit klart studenten, jag kommer fylla 19 och jag ska välja skola. Jag ska välja vad jag vill göra i mitt liv. Om 1 år ska jag forma hela mitt liv i princip, det är valen om 1 år som kommer avgöra vad jag kommer göra och var jag kommer bo.

Jag har en massa tankar om yrken jag gärna skulle studera, jag har tankar om vilka städer jag gärna skulle bo i medan jag studerar. Men det är bara det att vågar jag? Vågar jag flytta till Helsingfors som tillkallar mig som attans? Vågar jag ta chansen att flytta? Vill jag ta mellan år från studierna? Vilka studier tillkallar mig mest? Vill jag bo utomlands i ett år?

Vasa är hemma. De är på dessa gator jag blivit den person jag är idag. Och jag tackar gudarna faktiskt att jag fått växa upp här. Men det är bara det att jag vill så gärna se nya platser men det känns ändå som att jag inte kommer vara redo att gå utanför trygghets zonen och en dag ta mitt pick och pack och flytta. Jag kanske är redo om 1 år vad vet jag? Men just nu får jag bara sån grym ångest över om vad jag ska göra efter gymnasiet. Jag har all tid i världen att bestämma mig ännu, men det känns ändå så overkligt nära att jag snart måste bli vuxen. Det är så många beslut och så många tankar som väntar mig ännu. Men just nu är allt bara kaos över vad jag ska göra, för jag vill verkligen ha den där rätta känslan när jag kommer till den nya skolan hösten 2017. Jag vill göra rätt val från början.

Likes

Comments

Everyday

Helgen kom och gick lika fort, jag gjorde i princip ingenting vettigt förutom ett gympass med Lotta. Åt pizza också söndagen till ära igår och såklart var det lika gott som alltid. Idag var det skola som gällde och jag hade i princip bara 1 hel lektion eftersom jag från en av mina samhällslära kurser denna period skulle gå på ett seminarium, inte kanske det mest givande och roligaste jag varit på men de bjöd på kaffe och bulla så vem klagar?

Efter det hade jag en körlektion och efter det gick jag och Lotta på stan, åt god mat på Amarillo måndagen till ära! Så mysigt. Imorgon är det skola som gäller och ska försöka dra mig till gymmet i något skede. 

Hoppas ni fick en bra start på veckan! pussar

Likes

Comments

Music

Såklart levererar Norlie & kkv med en så grymt bra låt igen! Gråter inombords att jag inte är 18 idag då de har spelning på en krog här i Vasa ikväll. Men nästa gång de kommer då hit, då jävlar!!!!

Likes

Comments

Everyday

Nu behöver jag all hjälp jag kan få, mörkt eller ljust hår? Berätta er åsikt!! För mig lutar det mot ljust just nu men jag ändrar mig 500 gånger per dag så nu får ni avgöra vilken hårfärg jag ska ha.

Likes

Comments

5 saker jag vill ha

En kompakt kamera att ha i väskan eller bilen hela tiden

En egen lägenhet

Körkort

Sommarlov

En resa bokad


5 saker jag stör mig på

När man har lite batteri i telefonen

När någon inte svara och det är panik

Min dygnsrytm haha den är seriöst helt upp och ner 24/7

Folk som stressar en då man har annat att göra

Missförstånd som kan göra att saker blir totalt kaos


5 saker jag älskar

Kaffe och redbull

Nytvättade lakan

Sommarkvällar

Bruna ben

Att resa

Likes

Comments