Food

​Oftast är det sånt här kaffe jag dricker ifall jag dricker kaffe hemma, dock varierar det lite mellan perioder. På sommaren brukar vi ha iskaffe så då brukar jag ju välja det istället för varm kaffe som bara gör värmen där ute ännu värre. 

Detta är iallafall det som får mig att leva och att orka igenom mina långa dagar med skolarbeten osv. Speciellt nu på provveckan då det inte finns brist på skolarbeten.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Påsklovets sista dag är nästan över och jag har inte gjort någonting vettigt. Det enda jag åstadkommit idag är ett gympass och lite prov läsning.

Imorgon är det back to basics och efter skolan ska jag antagligen träna armar på gymmet.

Likes

Comments

Igår blev en spontan kväll med en hemmafest! Det var faktiskt riktigt roligt att träffa allihopa och umgås som förr. Kom hem alldeles för sent inatt och sov allt för lite timmar. Vilken tur att vi har en ledig dag kvar och ikväll ska jag umgås med Wilma.

Glad påsk på er förresten!!

Likes

Comments

Idag var det inbokat en brunch hemma hos Tia med 8 andra tjejer från skolan. Fixade ihop en massa gott och satt i några timmar och åt och pratade. Så mysigt och roligt! Dessa flickor är verkligen guldvärda hela bunten!

Efteråt gick jag och Lotta ut och gå en lång lenkki men min brors hund som är här över helgen. Planerade in massa roligheter och taggade till en massa roligheter som är på kommande.

Ikväll ska jag som vanligt träffa några kompisar och imorgon på morgonen är det gym som gäller med Sofia. Morgon kvällens planer är ost och vin kväll som gäller! Myys var ordet.

pussar

Likes

Comments

Everyday

Dagen hittills har varit helt okej, har verkligen inte bästa humöret idag och jag är dödstrött. Skönt dock att jag får påsklov på onsdag redan så 1/3 skoldagar denna vecka är iallafall avklarad!

Vad har hänt sen sist då? Jo jag åt ju middag i lördags med Lina som jag berättade om och efter middagen kollade vi läget i stan. Igår söndag så målade jag i min målarbok,kollade bones och var på ett roligt zumbapass! Kul då vi varierade träningen från core/bodypump/salen för en gångs skull, ska verkligen gå på fler zumba pass i framtiden så kul!!

Inget mer har egentligen hänt, ikväll ska jag skippa träningen dock fast jag egentligen skulle vara så taggad att träna men ibland säger kroppen ifrån så det är bästa att lyssna då det händer.

Hoppas iallafall ni haft en bra start på veckan, nu ska jag peppa med lite musik så jag får upp ett gott humör! pussar

Likes

Comments

Everyday, Outfits

Drar iväg till stan för en sen middag med min bästa vän! Här ovanför ser ni även en del av kvällens outfit också. Körde håret i en snabb hästsvans och min rosa vårjacka som jag antagligen kommer ångra senare ikväll ifall det blir kallt.

Iallafall så hoppas jag ni har en bra lördagkväll för det ska iallafall jag ha!

Likes

Comments

Everyday

Nu drar jag iväg till gymmet med Sofia för att träna ben & rumpa. Har längtat hela veckan efter att få träna ben, tagga till!!!

Likes

Comments

Music

I fredags släppte 1975 ett nytt album och det går på repeat i min hörlurar dagarna långa. Sååå härliga låtar såhär till våren! perfektion.

Likes

Comments