Everyday

Denna vecka började med ett sjukt dåligt humör och har verkligen haft så grym ångest över allt. Idag är allt bättre förutom att jag sitter sjuk här hemma med en grym förkylning. Har ont överallt och kan knappt andas eller prata. Hosta och nyser gör jag lika ofta som jag blinkar typ. Verkligen så dåligt tidpunkt att bli sjuk då jag har jobb imorgon och fredag och kanske i helgen.

Har verkligen inget kul att dela med mig av och känns att om jag inte slutar skriva nu kommer jag bara klaga ännu mer. Hoppas på bättre tider och hoppas ni har det bättre än jag. p&k


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Everyday

I fredags fick jag träffa Emma och senare under kvällen umgicks jag med Lilli. I lördags hamnade jag att jobba 3 timmar på kvällen och efter det åkte jag iväg till kvevlax för att umgås med Hanna. Cyklade 20km sent på kvällen och drack te, en så grymt mysig och skön kväll som verkligen behövdes!! Igår åt vi frukost ute i solen och njöt av vädret. Resten av min dag gick ut på skolarbeten.

En så grymt skön och lugn helg som var behövlig. Nu kör jag en till skolvecka med gott humör.

Likes

Comments

Everyday, Music

Skolan är igång och känns som att det kommer gå bra denna period. Så skönt med lite rutiner fast jag redan längtar till helgen. Idag har jag inte gjort någonting och kommer antagligen inte göra någonting heller eftersom jag är så grymt trött. Har en massa att tänka på så är helt slut. Hoppas ni har det bra.

Här bjuder jag på 2favoriter för tillfället!​

Likes

Comments

Deep

Hittade denna som ett utkast på min gamla blogg. 

det är det där lilla extra. om att varje gång du skickar en snap, ett meddelande vad som helst så svarar han. och varje gång du ser hans namn komma upp på displayen ler du lite snabbt. Du svarar snabbt och ibland kanske inte öppnar direkt utan väntar. Du får ju inte verka desperat. Du går runt och dagdrömmer. Drömmer om hur de skulle va om det bara kunde va ni 2. Du har den där pirriga känslan i hela kroppen. du är så lycklig. jag vet det är fantastiskt.


Allt fortsätter normalt. Ni skickar varje dag. Du är så grymt kär att det gör ont på ett bra sätt. Men efter flera månaders nonstop skickande så tar allt slut. det är som att falla ner för ett stup när man gått en lång väg. du bara faller. och till slut känner du smällen. det gör så ont. han slutade höra av sig. han tittar inte på dig när du möter han på stan. han är ingen i ditt liv längre. han som var din bästa vän. den lyckliga känslan finns inte mer. du sitter där i din säng. funderar på vad du kunde ha gjort fel. du mår inte bra. du ångrar allt du sagt, allt du gjort och allt du drömt om. hur dum kunde du va? att tro att de skulle bli ni 2.


Jag säger dig. Du är varken dum eller har inte heller gjort något fel. Det är han. Han lämnade dig. Han slutade höra av sig. Han gav upp. Du kämpade. DU är en fighter. Du kanske inte är lycklig nu. Men jag lovar dig. Det kommer ljusare tider.

Likes

Comments

Everyday

Weekend Festivalen som ägde ju somsagt rum i helgen som jag berättat lite om. Och jag kan inget annat än att säga att det var så grymt kul. Ska skriva ett längre inlägg om det och visa mer bilder från helgen.

Min rubrik känns lite deppig som jag även är men jag har ändå en lite lättnad över att få tillbaka rutiner och ha något att göra om dagarna och att kunna se fram emot helgen varje vecka. Ska verkligen bli skönt och är verkligen glad över att jag i första period slutar 13:00 fyra dagar i veckan!!

Hittills idag har jag handlat, städat och lagat mat. Ska snart ta en promenad med hunden och ikväll ska jag baka en skinkpaj och kanske träffa lite vänner. Blir en tidig natt så att jag årkar stiga upp imorgon.

Likes

Comments

Dag 3 började med att vi sov länge, vilket var så skönt för man var verkligen utvilad då. Vi fixade oss, åt lunch på picnic, förfestade och åkte iväg till området och såg b.la. Martin Garrix, Armin van buuren och Avicii. Dock har jag sett alla live förr men de va grymt bra ändå!! Efteråt åkte vi iväg till hotellet och somnade 4 inatt.

Likes

Comments

Everyday

Dag 2 bestod av shopping på morgonen, under dagen träffade vi en del andra som kommit till Hesa under morgonen. Åt mat på pizza hut och drog snabbt iväg till festivalen. Hade en kul kväll! Idag kör vi dag 2 wohooo

Likes

Comments

Dag 1 har bestått av shopping, in checkning på hotellet, fika och god mat! För tillfället ligger vi på hotellet i matkoma och funderar vad vi ska gör ikväll. Imorgon är det full rulle hela dagen. Hör av mig då jag hinner. Pussar

Likes

Comments

Everyday

Vilken helg alltså. I fredags vankades det 17års fest för Rebecca och Tia. Hade en grymt rolig kväll och kom hem under natten med sjuka knän efter allt dansade och stapplande i klackskor. Igår åkte jag spontant iväg till jungsund för en liten chill kväll med några vänner och stapplade in i huset lite efter 3 inatt.

Idag har jag träffat Sara för att catcha upp ordentligt och ikväll ska jag träffa Kajsa. En toppen helg bakom mig ska jag nu börja mentalt förbereda mig för skolan och att jag åker iväg på festival på torsdag med 3av mina bästa vänner, det är sjukt hur tiden går snabbt. Och att detta var sista sommarlovs helgen jag är hemma är ju sjukt. Vart försvann sommarlovet?

Likes

Comments