OMGG ja hitta denna på våran camera! Har tagit skiiit många bilder på Monique och Ronja som kommer att komma upp nån gång, Sorry för att jag har varit aktiv men jag har faktiskt inte mycket tid. De är så jävla kul att leta egenom alla bilder jag har på cameran! Jahapp, snart e det sportlov, ja ska själv typ bara rida och åka skidor, brukar inte ha för mig så mycket på sportloven, där vi också är på sport loven finns det inte heller något internet så jag vet inte om jag kan blogga då :) Ronja kan vi fortfarande inte rida pågrund av att hoven växer inte mycket på vintern, men vi får hoppas att till våren att det ska börja växa riktigt bra, men till sommaren kan vi nog iallafall skritta långa turer på henne, för när hennes hov har vuxit ganska mycket ska vi sitta på henne och skritta i bara en stund. Asså guuud vad jag längtar efter att ta ner hennes sadel och träns och bara göra iordning henne för ridning haha, men hon kommer värkligen vara turbo när vi börjar rida henne igen, vi får hoppas att hon inte blir allt för pigg och larvig, hon är ju ändå ganska ung. Meeeen asså kan inte sommaren komma snart? Det är ju skit jobbigt att ha häst på vintern. Men blir så fucking irriterad på personer som bara springer runt och skriker ut saker som är dåligt med hästar, asså va är de med den grejen egentligen? Vi är fucking coola, VI ÄR RYTTARE OCH VI ÄR BÄST!

Okej nu känner jag att det spårar, så jag avslutar inlägget här :)) 

Baiii

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Hejhej! Idag skulle jag bara ge en varning till er som rider själva eller med bara en kompis. Det var så att idag när jag red med min kompis var det en kille som lotsas pratade i telefon, det såg väldigt mycket ut som att han vätande på oss. Han ba, ursäkta men vet ni om man kan komma till Tensta åt det där hållet och pekade, vi svarade med att vi inte visste eftersom vi inte har ridit där. Och sen sa vi att han bara kunde ta bussen annars till Tensta eftersom det gick en där, men då sa han att han bara hade råd till en biljett och den hade han redan använt så han kunde åka till stallet. Men det vi inte riktigt fattade var att man åkte förbi Tensta med den bussen han åkte med. Då sa vi bara jaha okej.

sen sa han ba, men jag vågar inte gå själv kan ni följa med mig? Jag tänkte inte alls på vad som skulle hända utan likson jag bara jaha här är en person som behöver hjälp, men min kompis påminde mig om detta, vi sa till honom att vi inte fick rida såhär långt för våra föräldrar, då sa han bara jaha varför det och började fråga massa saker om hästarna, sedan frågade han om vi skulle gå och sadla och tränsa av hästarna nu. Vi sa bara ja. Asså jag vet inte om det på riktigt var någon som ville råna oss eller något liknade, det kan varit en person som bara behövde hjälp, men kom ihåg att alltid ta det säkra före det osäkra.

Alla ni som rider ut själva och det kommer folk som frågar saker som tex. om hästarna står uppstallade här och liknande, Eller om dom frågar om man kan följa med dom, säg bara nån enkel lögn om att du till exempel inte får rida såhär långt eller som att hästen känns halt. Vi såg honom även så och kolla på oss när vi gick iväg, och såg sedan nån som sprang mot stallet.

ALLA MÄNNISKOR SNÄLLA VAR FÖRSKTIGA NÄR NI TRÄFFAR OKÄNDA PERSONER!! DET ÄR INTE KUL ATT GÅ OCH VARA RÄDD NÄR MAN ÄR I STALLET! SPRID DETTA MEDDELANDE SÅ ATT FOLK ÄR MEDVETNA OM ATT DETTA FAKTISKT HÄNDER OCH ATT DET INTE BARA HÄNDER SÅDANA SAKER I FILMER!!

Jag vet att detta var ett jätte tråkigt inlägg men jag bara behövde få skriva detta.

Likes

Comments

Monique är ett sto som är född 1998 och är rasen Gotlandsruss, hon är en jätte snäll gammal tant men kan vara lite tittig när man rider henne. Hon har tävlat i ponnytrav och har därför svårt med galopp (iallafall för oss). Hon gillar att hoppa och har en fin teknik. Inom dressyren är hon rätt så stel och fattar inte så mycket även fast hon kan, jag tänkte gå en dressyrkurs med henne haha. Hon är väldigt kraftig i rumpan och halsen fast det är mest fett, då menar jag inte att hon är tjock utan att hon har en hög hals. Hon är jätte mysig att ta hand om men kan sparka när man kratsar, speciellt på vintern då hon får så mycket styltor i sina hovar. Hela Monique's Namn är Tejas Monique men alla säger alltid Monique. I hagen är hon enkel att fånga och tittar alltid glatt på en när man kommer.

Ronja är ett sto som är född 2006. Hon är ett gotlandsruss som är väldigt söt. Man typ dör när man ser henne för att hon är så  söt, hon är alltid glad i hagen när man kommer fast hon är svår infångad, det är därför hon behöver ha grimma i hagen annars i hon omöjlig, man kan springa runt i en timme utan att få in henne. Hon är jätte mysig att pyssla om och är alltid glad när man kommer och hon står inne. Både Monique och Ronja går på lösdrift. Jag har ingen aning hur hon är att rida för att hon har haft fång i somras. Men jag tror att hon är lite bättre på dressyr då jag har gjort det från marken.rätt så seg när man leder henne men det är pågrund av fången så just nu håller jag och min kompis på att träna henne medans vi leder. Det var allt jag kom på om Ronja just nu!

Likes

Comments

Hej hej, så jag heter då Malin och jag är född 2003 och är en beliber, jag är även ett stort hästfan som bara älskar hästar! Jag har ridit sen ungefär mellan 2012-2013, jag har 2 stycken egna medryttarhästar som jag rider 2 gånger i veckan, dom står uppstallade i akalla. Jag rider även på ridskola en gång i veckan på Kungsberga ridskola. Jag är en fett ointressant person så baii

<3

Likes

Comments