Otroligt gott och enkelt att göra! Potatisplättar


4 Kokta potatisar

3 ägg

3 dl mjöl

6 dl mjölk

1 tsk salt

0.5 tsk malen vitpeppar

smör till stekning

Likes

Comments

Hej alla fina!

Nu har jag flyttat in på nya boendet i Järna. Flyttade i lördags. Det känns skönt och trivs här. Det var väldigt bra personal och det finns bara 5 platser så det är litet och bra. Visst saknar jag Stockholm ibland men jag är glad. Från lördag tills idag tisdag så hade jag endast permission från sjukhuset. Men nu är jag utskriven och det är så bra. Skolan går sådär just nu. Jag klarar endast att gå en lektion men det är alltid svårt nu i början. Men imorgon så ska jag försöka gå lite längre.

Idag tisdag så gick jag i skolan en snabbis och sedan har jag bara varit hemma och chillat. La ut en video på youtube i morse då det är alla hjärtans dag. Tänker inte så mycket på att det är den dagen. För det är en helt vanlig dag för mig. Jag tänkte försöka få ut minst en video i veckan. Om ni vill så är det bara att maila mig frågor på min mail. Malinflygare@hotmail.com Nu ringde mamma och sa att jag fått choklad mums.

Nu ikväll så blir det endast chill och bara vila in för morgondagen.

Kram


Likes

Comments

Tiden går så fort. Jag har hunnit göra massor mer saker.

Träffat min kontaktperson och shoppat på MOS, det var väldigt trevligt men var väldigt trött och neggo den dagen tyvärr. Hela den dagen var jag trött och bara negativ. Men det gick över när jag väl skulle gå och lägga mig. Hehe. Jag har som sagt var på sjukhuset sedan 6 januari 2017 och imorgon äntligen blir jag utskriven.

Idag var jag och åt lunch med min gamla mentor från förra skolan och det var väldigt trevligt och gott. Vi åt på Phils Burger. Väldigt trevligt var det. Annars har jag mest vilat och haft en chill dag. Pratat med läkaren och haft avslutningssamtal. Allt gått bra den hör månaden och jag mår mycket bättre idag en vad jag då gjorde för en månad sedan. Så det känns skönt.

Men som sagt jag flyttar till Järna imorgon så är glad och ser fram emot att börja på nytt och så. Lyssnar på peppande låtar så jag blir glad och så jag forfarande ska känna mig glad. Det känns SÅ BRA att allt känns bra och att jag känner att det finns ljus.....

STOR KRAM

Likes

Comments

Nu har jag haft två vilodagar och det har varit otroligt skönt.
Idag har jag varit och badat med min otroligt snälla kontaktperson. Efter bad blev det donken. Gött...
Har haft en otroligt mysig och bra dag.
Börja med spruta men det gick bra. Sen blev det skrivhörna och promenad själv hehe. Får gå ut tre ggr 30 minuter själv. Så skönt. Efter det så kom pappa förbi och lämna kort. Till slut kom min kontaktperson och så åkte vi då och bada och åt donken. Mums.
Hela dagen har varit bra och inget kan förstöra det härliga nu känns det som.
Nu ska jag snart äta middag och sedan promenad. Nu kan jag sova gått och vara stolt..

Godnatt <3

  • 112 readers

Likes

Comments

Den här låten säger så mycket om mitt liv just nu!

Imorgon åker jag till Järna då jag ska kolla på boende. Ska blir spännande men är lite spänd för det. Helgen har varit lugn men tänker för mycket då jag vill hem och sova i min egna säng. Saknar mina föräldrar och hunden så det gör ont. Vill verkligen komma hem snart. Det ända som behövs är att jag ska känna mig trygg hemma och det gör jag inte tyvärr. Men om jag kämpar så tror jag att jag kan vara hemma tills jag flyttar till boendet ifall jag säger ja.

Hoppas ni haft en fin helg.Likes

Comments

Hello

Allt går så snabbt. Det är skönt att vara igång med rutiner och scheman igen. Efter allt som hänt under lovet och som händer ännu. Jag är på sjukhus och har varit här sedan ca 2 veckor tillbaka. Allt går bra nu förutom att jag har kramper rygg ovh ben. Men jag får permissioner för att gå till skolan och terapin. Jag önskar mig så mycket just nu men allt kan jag ju inte få. Hehe
Jag behöver må bra först och fixa skolan. Jag gör inte så mycket under tiden jag inte är i skolan. För det mesta är jag ledsen eller sover om dagarna. Men ändå är det skönt att skolan är igång. Hoppas ni mår bra.

Hur svårt kan det vara att låta någon vara om man säger att man behöver vara ensam en stund!!?
Förstår inte riktigt. Just nu behöver jag vara ensam och få hjälp av personalen och läkarna här på st Görans.

Nu ska jag ta en dusch och sedan sova.

Godnatt mina hjärtan!

  • 126 readers

Likes

Comments