Nu är jag hemma hos mor och far och allt går väldigt bra. Jag ska tillbaka till Utsikten senare idag. Jg sover bäst hemma här för då har jag min säng och den är stor. För på utsikten har jag en liten säng så jag sover bättre här hemma. Jag gör inte så mycket på dagarna då jag inte går i skolan. Jag skickat in ansökan om boende till stf. Nu ska jag ta något att dricka.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej

Tider går väldigt fort. Jag har inte gjort så mycket. Jag har kämpat väldigt mycket. Igår var jag på akuten efter 2.5 månader. Det gick väldigt fort fick medicin och sedan fick jag åka hem igen. Allt går för fort tycker jag och krigar mig fram varje dag. Jag får dem här jobbiga känslorna varje dag men ändå klarar jag av dem genom att dricka mjölk eller gå och lägga mig tidigare. Poliser kan vara riktigt snälla och då behöver jag inte kriga utan kan vara lugn och bara vara där och lyssna. Fick LPT men ville åka in så jag fick det.

Jag har ju hoppat av skolan nu så jag gör inte så mycket på dagarna. Jag försöker komma ut på en promenad varje dag för att bli mer positiv.


Likes

Comments

Hejjjj


Det har varit tunga dagar då jag varit sjuk och fortfarande är lite krasslig. Den här hostan vill inte ge sig.

Igår sov jag över hos kompisar och det var jättetrevligt och glatt humör från oss alla. Tack till er om ni läser detta. Ni betyder massor.

Jg har inte skrivit något pga utredning och massa sovande då jag är / varit sjuk. Men nu är jag klar med allt och väntar bara på det stora mötet om vilka nya diagnoser jag har fått. Annars så lutar jag mig bara tillbaka och kan blogga mera.

Kram

Likes

Comments

Hello

Idag så har jag varit på lite äventyr. Varit på Lidingö och hälsat på gammalt boende och skola. Har fått träffa massa fantastiska människor både på boendet och skolan!

Jag mår sådär för det går inte så bra i skolan. Men jag försöker och det är det bästa.

Lite kort så har jag inte varit på akuten sedan den 6/8 och det är toppen! Jag har blivit mycket starkare och krigar mycket mer idag en vad jag gjort för nu har jag satt ner foten.
Jag ska ansöka om vuxenboende och eventuellt börja jobba!

Kram
Malin

  • 56 Readers

Likes

Comments

Hej hopp

Jag hade en toppen födelsedag och släktfest. Jag har idag haft litet möte och jag mår mycket nu än tidigare. Jag har inte varit på akuten på en månad och det är väldigt starkt och snyggt jobbat.

Men som sagt jag mår mycket bättre nu och tror mer på mig själv.

Ha det bäst

Likes

Comments

Hej

Jag har nu börjat skolan och därför inte bloggat så mycket. Jag går på massage en gång i veckan och sen fixar naglar en gång i månaden. Jag har haft det tufft och vill bara vara ensam! Därför jag inte riktigt bloggar så mycket. På onsdag fyller jag år 20 och den 2 september ska jag ha släktfest.

Ha det bra !

  • 115 Readers

Likes

Comments