Hej

Nu är jag tillbaka. Det gått snart en månad sedan jag skrev. Jag har inte mått så bra den senaste månaden och därför jag inte bloggat något. Jag har åkt till akuten 2 ggr och sen har jag haft möten så vart sväng till Stockholm. När jag är låg och deppig så köper jag skrivböcker. Nu har jag 98 st skrivböcker. Annars så gör jag inte så mycket på dagarna längre. Skolan är svår och dem pressar mig mer än vad jag orkar. Har ni också mycket i skolan?

Jag har köpt fler skrivböcker, ny nyckelring och mat den senaste månaden. Därför har jag väldigt många. Jag har skrivit en del dikter den senaste tiden också. Något ni kanske inte vet är att jag har skrivit dikter då sedan 2011. Så jag skrivit över 200 dikter.

Den 28 mars kommer personal från tidigare boende och hälsar på. Det känns jobbigt men också roligt då jag fick ett väldigt jobbigt avslut. Men jag gjort en tipsrunda till dem. Sen hoppas jag att vi ska få det trevligt och mysigt. Med tipsrunda och kanske fika.

Idag så gick jag hem från skolan för jag hade ont och kommer nog vara hemma imorgon också. Vi få helt enkelt se.

Vill ni att jag skriver mer dikter och bjuda på dem på min andra blogg?

Nu ska jag göra en Smoothie och bara chilla.
Hoppas ni har det bra!

Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Otroligt gott och enkelt att göra! Potatisplättar


4 Kokta potatisar

3 ägg

3 dl mjöl

6 dl mjölk

1 tsk salt

0.5 tsk malen vitpeppar

smör till stekning

Likes

Comments

Hej alla fina!

Nu har jag flyttat in på nya boendet i Järna. Flyttade i lördags. Det känns skönt och trivs här. Det var väldigt bra personal och det finns bara 5 platser så det är litet och bra. Visst saknar jag Stockholm ibland men jag är glad. Från lördag tills idag tisdag så hade jag endast permission från sjukhuset. Men nu är jag utskriven och det är så bra. Skolan går sådär just nu. Jag klarar endast att gå en lektion men det är alltid svårt nu i början. Men imorgon så ska jag försöka gå lite längre.

Idag tisdag så gick jag i skolan en snabbis och sedan har jag bara varit hemma och chillat. La ut en video på youtube i morse då det är alla hjärtans dag. Tänker inte så mycket på att det är den dagen. För det är en helt vanlig dag för mig. Jag tänkte försöka få ut minst en video i veckan. Om ni vill så är det bara att maila mig frågor på min mail. Malinflygare@hotmail.com Nu ringde mamma och sa att jag fått choklad mums.

Nu ikväll så blir det endast chill och bara vila in för morgondagen.

Kram


Likes

Comments

Tiden går så fort. Jag har hunnit göra massor mer saker.

Träffat min kontaktperson och shoppat på MOS, det var väldigt trevligt men var väldigt trött och neggo den dagen tyvärr. Hela den dagen var jag trött och bara negativ. Men det gick över när jag väl skulle gå och lägga mig. Hehe. Jag har som sagt var på sjukhuset sedan 6 januari 2017 och imorgon äntligen blir jag utskriven.

Idag var jag och åt lunch med min gamla mentor från förra skolan och det var väldigt trevligt och gott. Vi åt på Phils Burger. Väldigt trevligt var det. Annars har jag mest vilat och haft en chill dag. Pratat med läkaren och haft avslutningssamtal. Allt gått bra den hör månaden och jag mår mycket bättre idag en vad jag då gjorde för en månad sedan. Så det känns skönt.

Men som sagt jag flyttar till Järna imorgon så är glad och ser fram emot att börja på nytt och så. Lyssnar på peppande låtar så jag blir glad och så jag forfarande ska känna mig glad. Det känns SÅ BRA att allt känns bra och att jag känner att det finns ljus.....

STOR KRAM

Likes

Comments

Nu har jag haft två vilodagar och det har varit otroligt skönt.
Idag har jag varit och badat med min otroligt snälla kontaktperson. Efter bad blev det donken. Gött...
Har haft en otroligt mysig och bra dag.
Börja med spruta men det gick bra. Sen blev det skrivhörna och promenad själv hehe. Får gå ut tre ggr 30 minuter själv. Så skönt. Efter det så kom pappa förbi och lämna kort. Till slut kom min kontaktperson och så åkte vi då och bada och åt donken. Mums.
Hela dagen har varit bra och inget kan förstöra det härliga nu känns det som.
Nu ska jag snart äta middag och sedan promenad. Nu kan jag sova gått och vara stolt..

Godnatt <3

  • 217 readers

Likes

Comments

Den här låten säger så mycket om mitt liv just nu!

Imorgon åker jag till Järna då jag ska kolla på boende. Ska blir spännande men är lite spänd för det. Helgen har varit lugn men tänker för mycket då jag vill hem och sova i min egna säng. Saknar mina föräldrar och hunden så det gör ont. Vill verkligen komma hem snart. Det ända som behövs är att jag ska känna mig trygg hemma och det gör jag inte tyvärr. Men om jag kämpar så tror jag att jag kan vara hemma tills jag flyttar till boendet ifall jag säger ja.

Hoppas ni haft en fin helg.Likes

Comments