View tracker

Oj vad tiden går fort. Skola dag efter dag. Hänger inte riktigt med i tiden. Men just nu är jag inlagd på Danderyd sjukhus. Kommer få åka hem snart. Blev inlagd igår eftermiddag. Ska vara här minst en natt till men jag önskar lite längre. Jag mår bra och så men ibland så hamnar jag mitt i panikångesten och då behöver jag bara på sjukhus.
I tisdags så var jag och min boendestöd och åt middag ute på resturang och shoppade litegrann.

Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 0 readers

Likes

Comments

View tracker

  • 19 readers

Likes

Comments

View tracker

Hello!

Nu har skolan börjat igen och det känns skönt. Hade världens sämsta höstlov som finns. Men nu ska jag försöka kämpa vidare och se hur det går. Är och hälsar på Hässelbygårdsskolan nu.
Men annars så går jag då nu i skolan och kämpar på. Har inte så mycket att säga idag mer att jag inte mår så bra och inte kommer blogga så mycket.

Kram

  • 48 readers

Likes

Comments

Det har hänt massor sedan sist. Jag har inte mått så bra och därför har jag varit på sjukhus under några dygn. Mellan 18 oktober till 22 oktober. Men nu känns det lugnare och så men fortfarande så känner jag att jag inte riktigt står på benen ännu. Måndags var jag sjukskriven men sedan tisdags så har jag gått i skolan och nu har jag HÖSTLOV. Jag kommer nu i i ide en vecka och bara vara snäll mot mig själv och bara mysa och tända massa ljus. Nu är det ju lov och jag behöver vila och verkligen känna att jag är här ute i verkligheten och inte bara instängd på avdelningar på sjukhus. Så det är verkligen skönt att vara här hemma i lägenheten.

Nu detta höstlov så som sagt ska jag gå i ide och sedan ska jag då bara ta hand om mig själv och vila ut så jag orkar skolan sen igen.

Höres snart <3

Likes

Comments

​Nu var det ett tag sedan sist. Det har inte hänt så mycket. Har bara varit hemma och skolan dem senaste dagarna. Idag så var jag hos läkaren och det visades sig att jag lider av ... igen och det gör mig ledsen och rädd. Jag har ingen som helst kraft och ork för att göra så mycket. Orkar knappt skolan. På torsdag så ska jag ut med min kontaktperson och äta middag på Phils Burger, det ska bli trevligt. Längtar. Annars så händer det inte så mycket annat just nu i livet. Dagarna går och det är väldigt långa dagar för mig. Då kraften inte räcker till. Jag önskar att den gjorde det men det gör den inte. Skolan går bra men det är jobbigt nu. Men jag är snart klar mig ämnena och kan börja med nya ämnen och så. Därför är jag så tacksam för att min mentor verkligen motiverar mig att komma till skolan. Hon är verkligen än av dem bästa lärarna jag haft. Men nu ikväll så händer inte så mycket. Jag ska meditera och sen ska jag ta en tidig kväll. Hoppas ni förstår att det kanske inte kommer något inlägg på ett tag nu. 

Hoppas ni haft en bra dag! 

Kram

Likes

Comments

​Haft en fantastisk helg. Varit vid Rosendals-parken en snabbis sedan åkte vi till Fältöversten och åt lunch. På kvällen på lördagen då så mediterade jag och Darris. Söndag så var det för det mesta en lugn dag och kväll. Fixa lite med papper och sen var jag för det mesta i min lägenhet och bara myste till det. Senare så mediterade jag och Lotti och det var jätte skönt. I måndag alltså igår så hade vi studiedag så var ej i skolan- Jag var endast på mitt hörn. Men jag åkte en snabbis till centrum och köpte en tröja och lite saker till kontoret (mitt hemma kontor) .

Hade en super mysig helg! Hoppas ni också hade det.

Nu ska jag skynda mig iväg till the school. 

Likes

Comments