Hello

Det har varit tungt nu fysiskt. Jag har varit sjuk sedan onsdags 9/8 . Jag har fått något konstigt i mig som gjorde ont i hela kroppen men nu är det bättre men fortfarande kramper. I onsdags kom som sagt min Sofie på besök och det var trevligt. Blev lite ledsen när hon åkte igen. Men nu vet jag att jag alltid kan maila henne.

Jag mår bra psykiskt och jag kämpar på. Det är väldigt tungt men det går. Jag är så tacksam för tre personer verkligen hjälpt mig upp från det tunga.

Idag så ska jag på massage och sedan ska jag bara chilla. Det får bli en lugn dag . Känns bra.

Jag har köpt en ny fin klänning som jag gillar väldigt mycket.


Ha det så bra !

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hello

Det var länge sedan. Jag har inte gjort något speciellt. Vart på akuten 3 ggr denna månad. Jag vill ha en bra månad då jag fyller år denna månad. Jag väntar på att få ha ett läkarmöte.

Imorgon onsdag så kommer min Sofie Soffan hit på besök så det ska bli roligt.

Just nu får jag mitt rum städat och jag behöver inte göra något. Känna skönt.


KRam

Likes

Comments

Hello

Som ni vet så tog jag en kort semester men ska ta nästa vecka en kortis då också. Jag Är nu på ett annat boende som tillhör Humanprogress så jag ska vara här till på fredag. Sedan återvänder jag till Utsikten igen. Det ska bli skönt att få komma hem igen till sin lägenhet. Längtar så jag nästa gråter varje kväll nu för att jag bara vill hem. Men ska vara där på dagarna nu tisdag, onsdag och torsdag. Nu ska jag ev hämta ett paket då jag beställt.


kram

Likes

Comments

Hej

Jag har nu varit på en mini semester och är åter på ett annat boende tills mitt boende öppnar igen. Det känns jobbigt med det får väll ta och gå. Men jag haft det bra och solat, badat och ridit. Det har varit väldigt trevligt men nu räcker det för mig. Nu ska jag snart äta middag och sedan sova. Jag har då inte sovit så bra inatt då jag var på akuten i Västerås inatt.

Jag kämpar på här borta och det går rätt bra men får återfall ibland.


Kram

Likes

Comments

Oj vad tider går fort. Jag hinner inte med så roligt jag haft det så jag glömmer bort mig själv. Jag har haft möten och annat så jag inte kunnat blogga. Jag måste bli bättre på det men nu tar jag semester på fredag så då ska jag bli bättre på att skriva.

Just nu mår jag inte så bra för den hände en sak sommaren 2014 då jag inte mådde så bra. Och det följer efter mig varje år 13 juli. Jag har därför inte mått så bra den senaste tiden men jag kämpar. Får massor med hjälp och stöd av personalen och cheferna. Jag är så tacksam för det så tack.

Jag har ju som sagt flyttat ner till lägenheten nu och jag vet jag tjatar men är så glad för det och nu får jag verkligen chansen att skriva dikter i fred och lyssna på hög musik. Jag är så nöjd för det och för att jag mår bättre än att ha ett litet rum då jag hade det förut. Jag har egen kyl och frys så jag kan äta glass i smyg på nätterna. hehe


Kram

Likes

Comments

Hello

Hoppas ni haft det bra. Jag har inte gjort så mycket. Flyttat ner till lägenheten förra måndagen. Det var roligt. Sedan har var jag på akuten i fredags på midsommar afton och igår måndag!
Jag har haft det helt okej. Inte sovit så bra men det funkar det med. :)

Kram

  • 123 readers

Likes

Comments