​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Heej

Nu har det gått några dagar. Jag har varit och är väldigt stressad och mår väldigt dåligt. Jag känner ingen glädje eller lycka. Jag sitter i min lägenhet och gråter. Jag har försökt så länge men det gått för långt. Jag hamnar i en stor tung svart cirkel och ondskan kommer in. Önskar bara att ljuset kunde komma in. Jag får massor med stöd och hjälp från personalen men det är inte tillräckligt. 

Jag väntar fortfarande på hur min utredning ser ut. Jag väntat väldigt länge. Men hoppas jag får den snart. 

Har inte så mycket att säga mer än att jag bara vill bort från allt just nu. Jag har förstört allt känns det som.

Malin​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejj

Nu i veckan händer det. Nej men det händer lite grann nu nästa vecka. I morgon måndag så ska jag till Norby välle min eventuella praktikplats.

Tisdag så ska jag på möte på unga vuxna gällande pengar så hoppas det går bra. PÅ onsdag ska jag bara vara hemma eventuellt städa och tvätta. Sen händer det då inte så mycket mer den veckan.

Jag har köpt alla julklappar nu som just nu behövs. Sen kanske det kommer något mer. Vi får se.

Nu ska jag ta ett glas vin och fortsätta slå in julklappar.

Kram

Likes

Comments

Hejj

I torsdags hade vi julbord och det var trevligt. Jag läste dikter och sjöng morsgrisar. I går så hände inte så mycket men jag tog det mesta lugnt och lyssnade på musik och slog in julklappar.

Idag lördag så är det bara chill och vilodag. Det känns skönt. Nu ska jag fortsätta städa min lägenhet. Så önska mig lycka till.... hehe ....

Nej men jag har inte gjort så mycket, varit på möte igår som gick åt pipan.

Kram

Likes

Comments

​Hello


Har haft fullt upp i helgen med allt bakning in för julbordet. Men nu är jag tillbaka. Jag har varit med och fixat och handlat julklappar och så, nu har jag bara till syrran kvar att handla till. Hon är så kräsen men ska fråga mamma om vad jag kan köpa. Jag har hållit på att spela Hay day den senaste dagen och jag kämpar på med min gård. 

 Jag har gått och lagt mig väldigt tidigt dem senaste dagarna. Då är jag uppe med tuppen. Då känner jag att jag får mer gjort under dagen men blir oftast deppig på em, kvällen så jag får hjälp av personalen. Jag har inte skrivit på flera dagar nu men idag så ska jag sätta mig och skriva massor hoppas jag. 

Imorgon ska jag bara vara på utsikten och ta det lugnt och följa mitt schema + möte med Lotta. På torsdag ska jag på julbord med boendet som då har det tillsammans med dem andra två boendena. VI ska ev uppträda och sjunga en rolig sång. Men först ska jag läsa upp dikter. 

Malin

Likes

Comments

Hello!

Eller godmorgon!
Jag jobbar för fullt med mina dikter på dagarna. Jag har också fixat massa julpynt nere hos mig i lägenheten!
Idag ska jag inte göra så mycket ska skriva och sedan ska jag till polisen och fixa ID kort.
Sofie följer med.

Imorgon ska jag till Unga vuxna och förhoppningsvis så får jag reda på hur det gått med utredningen!

Puss och kram
Malin

  • 59 Readers

Likes

Comments

Hello

Idag har jag varit på kontoret och jobbat. Sedan har jag varit på rusta och handlat. Just nu har jag köpt 2 julklappar till pappa och en till en personal på boendet. Jag mår mycket bättre nu men jag är inte riktigt van att stå på den här marken så jag får dra i tyglarna lite lösare och försöka må ännu bättre.

NU ska jag upp och äta och sedan klia Marias rygg hoppas jag hehe

Puss och Kram

Likes

Comments