Hej på er alla!

Det har inte hänt så mycket den senaste tiden därför jag inte bloggat något. Men nu har jag äntligen flyttat ner till lägenheten. Så skönt. Sovit här nere nu 2 nätter så det känns bra. Jag håller på att städa så har inte några bilder just nu på lägenheten men det kommer. Lyssnar på hög musik och dricker massor med läsk. Jag äter fortfarande där uppe på boendet men det känns skönt med mer egentid och att jag bara får struktur och scheman.

Hoppas ni haft det bra!


Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Denna helg har varit lång med mycket skratt och tålamod. I fredags så var li endast hemma men det var härligt det med. i lördags så var det samma där. Vi har bara tagit det lugnt och bara haft det chill. I söndags så åkte jag och Sofie till Södertälje sjukhus och var där i 6 timmar och 15 minuter. Det låter långt och det var det också men ändå gick det fort. För vi båda hade humöret uppe och gick ut då och då. Så det kändes bra och det var bra sällskap.

Idag måndag så har vi varit i Stockholm jag och Sofie. Vi lekte Gulbil hela vägen. Sofie vann tyvärr dock. Hon fick 67 gula bilar och jag fick 56. Vi var på ett möte i Stockholm som gick jättebra.


Hoppas ni har det det

Likes

Comments

Hello!

Jag har haft det ganska mycket på senaste tiden därför jag inte bloggat något. Men nu är jag tillbaka och ska försöka skriva oftare. Jag har gott på marknad på skolan så jag var en stund i skolan i tisdags. Har sovit en del och varit mest hemma på dagarna eller jag har varit hemma på dagarna. Jag mår bäst av att vara hemma.

Idag kommer Anna och Arvid hit på besök och vi ska fika och äta lunch tillsammans. Sedan ska jag till optikern. Jag hoppas det blir en bra dag för morgonen var inte så bra då jag var ledsen och bara tyckte allt var jobbigt.

Jag har börjat lyssna på Sofie Svenssons låtar då dem är bra. Ex vis så tycker jag om Låten om hatten heter den, den tycker jag är bra så sanningen kommer fram.

Imorgon åker jag hem till mamma och pappa så det ska bli trevligt och jag saknar mig hund Loke. Ska långpromenad med honom så blir han glad. Jag längtar .....

Kram

Likes

Comments

Jag har haft en fantastisk helg med boendet. Vi bodde på Lisebergsbyn i Göteborg. På lördagen så var vi på Liseberg och det var roligt. Har verkligen haft det bra. Är nöjd med helgen och jag varit glad och sprallig. Nu när jag kommit hem igen så kommer alla tankar och jag vill bara gråta och skrika. Känner att det är så kallt i mig och att ljuset inte vill komma in. Jag är ju som sagt sjukskrien nu och inte gör så mycket på dagarna. Men det känns skönt då jag inte behöver tänka på plugget. Jag har beställt ett nytt sett från madlady som kommer troligen på onsdag så jag längtar.....

Nu ska jag äta och sedan sova så gotnatt

Likes

Comments

Hello

Nu var det verkligen länge sedan. Jag har varit i skolan och inte gjort så mycket. En vecka nu har jag varit sjukskriven. Har shoppat lite från Madlady och dessa två är mina favorit plagg jag har. Jag har ett till sett som är grått som också är snyggt. Har velat ha detta så länge och nu äntligen så är dem mina. Är så glad och den tröjan med ett M på ska jag ha med till Liseberg. Jag åker ju nu i helgen på fredag åker vi. Ska bli jätteroligt och jag ser verkligen fram emot det.

Jag var hos läkaren idag och vi har bestämt att jag ska vara sjukskriven resten av Maj månad. Det känns bra och jag behöver verkligen vila och känna att det är kul gå till skolan och vara här på boendet. Trivs inte jättebra här på boendet heller så jag behöver lära känna det här stället först känner jag och ta skolan sedan. Jag skall bara vila nu och känna att jag tycker saker är roligt tillslut.

Jag ska avsluta med mig samtalskontakt som jag haft i över ett år, så det känns jobbigt men jag hoppas det kommer bli bra och jag vill det här. Så jag kommer väll få en ny kontakt någonstans. Inte just nu. Det är mycket förändringar som sänt nu senaste tiden så nu behöver det bara vara lugnt ett tag.

Nu har tre av boendena åkt på resa med sina skolor så jag är ensam med en annan här på boendet så det är lugnt och skönt nu till torsdag. Jag följde inte med för jag inte trivs i skolan och känner mig inte trygg där.

Nu har dessutom min kopp kommit hem som jag beställde med en bild på mig själv på. hehe.

Hoppas ni har det bra så hörs vi snart igen!

Kram

Mys tröja med bokstaven M

Mys sett grått med hål i knäna

Likes

Comments

Hello

Hoppas ni hade en fin påsk. Det hade jag med hästar och familj. Jag ridit tre dagar i rad och hade det jättemysigt med hästarna och familjen. Nu har skolan kommit igång igen och det känns trist. Jag vill inte gå i den skolan jag går i nu för jag trivs inte där och det känns inte alls bra. Men jag får väll tåla och bara göra som min LSS handläggaren säger åt mig att göra. Men det går bra det.

Nu har jag fått kaffe och ska fixa in för mötet jag ska ha nu snart.

Det var lite kort om vad jag gör nu. hehe

Kram

Likes

Comments