Hej! Det har hänt mycket i mitt liv och säkert ert med sen senast. Orkar tyvärr inte recapa och tror ändå inte att det är så mycket främlingar som hänger här.

Dessa två bilder är från en 30 års fest jag var på i helgen, fick en liten boost av att inte behöva lida av åldersnoja efter den kvällen. Haha, vi hade väldigt roligt iallafall och dansade like crazy (jag och Nora). Entusiasmen att jag har hela livet framför mig börjar komma krypandes. Har fått lite studenten-feeling och ska hitta på så mycket gott efter jag lämnat plugget i vår! Får göra er en bucketlist framöver. Men tyvärr är det en vanlig tisdag till imorgon, så natti natti sov så sött.

Likes

Comments

Tjaba! Snart är det jul och det är kul. Jag har haft massa skoj för mig de senaste dagarna i livet, knappt hunnit med och tänka. Men det är skönt. Man ska inte tänka för mycket, då hinner man analysera allt dåligt med livet och hur man än vrider och vänder det dåliga så kan man i slutändan inte göra så mycket åt det, än att skita i det. Säg typ Fuck You och gör precis vad du vill. Det är mitt tips till er som är lite deppiga över tidernas former. Visst är det inte alltid så lätt men ibland kanske man bara bör inse att mer än människa är man faktiskt inte. Allt tar slut en gång och varför slösa bort all tid till att grubbla över det om man ändå är helt meningslös.

Shit va jag snackar skit, men ha en bra julhelg! Godnatt människor!

Likes

Comments

Tre bilder från igår, fredag. Visst är den rosa kappan snygg?? Zara är den ifrån mina vänner. Idag har jag varit i Ormingehallen och tränat småglin och sedan bakat alla sorters julgodis till familjens julbord nästa helg. Ikväll ska jag tjiiilla med några typer och snacka skit. Har inte varit lika taggad på att festa de senaste helgerna!?!?! Troligtvis för den hemska baksmällan och äckliga vädret, vad är vitsen med att springa runt på stan klockan 4? Typ ingen vits alls.

Likes

Comments

Allt är så smutsigt med sweland just nu så gör typ nada. Finns inget kul att fota, pallar ej gå ut, pluggar mestadels, har inget roligt att visa er kära vänner. Ni får ha det till vidare.

Likes

Comments

Man är inte så fotogeniska klockan 09.00. Tanken va att åka till skolan för att skriva matteprov, har varit hemma än så länge denna vecka beroende på en dos ångest och huvudvärk. Sen väl framme i skolan var provet inställt och nu sitter vi här och flummar runt. Ska öva på mitt tal om att förbjuda rökning och sedan gå på lunch. Puss och kram

Likes

Comments

Söndag på söndag, varför känns det alltid som att det är söndag? Jag har haft en härlig helg, med innebandy och lugna hemmakvällar med sällskap. Det enda jag inte hunnit med är skolan än så länge, vilket stressar mig något..

Vad har hänt? Det var black Friday och jag med flera var inne i stan och kolla runt lite, fick med mig den rosa tjocktröjan nedan (men såklart inte från rean). Inifrån JC! Har även hunnit spelat tre matcher och vunnit tre matcher!! Sedan hängt med ett och samma crew ungefär två kvällar i rad, först var vi hon Helene i Hammarbysjöstad och igår hemma hos mig.

Likes

Comments

Idag blev det en bra måndag trots innebörden av att det är måndag. Vi spelade in film hela dagen och sen hängde jag och Karen på Joe and the juice. Snackade lite extra om hur vänner kommer och går, vissa växer man ifrån och vissa bara funkar dag in och dag ut. Ska åka och träna ikväll så ni får nog höra mer av mig en annan dag.

Likes

Comments

Lite märkliga senaste dagar. Det har legat en konstig känsla i luften. Som också besvarats.

Skulle gått ut ikväll var väl tanken, men kändes bara som att jag absolut inte borde. Därav ligger jag hemma och ska sova gott snarast. Började kolla på serien Black Mirror ikv, vilken var väldigt unik. Jag gillar! Imorgon ska jag hitta på massa skoj. Peace , passar väl denna tid.

Likes

Comments