Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har en helvetes vecka.omg vad mycket det är på en gång. Har haft minst två per dag avgörande saker i skolan, stort fokus på bilkörningen och otroligt viktiga träningar. Känner mig helt färdig och har halva veckan kvar. Nu är jag liksom påväg hem från skolan klockan halv åtta. På fredag kommer det firas!!!

Likes

Comments

Vi var på museum idag, vilket inte sker så ofta. Utställningen var speciell, cool och obehaglig. Om ni inte är så skygg för det abstrakta, performing artist så bör ni pallra er dit. Moderna museet som sagt, ganska trevlig promenad också!

Likes

Comments

Gissa vad? JAG NAILADE MITT TEORIPROV!! Det ni, det gör mig superglad.

Likes

Comments

Här ligger jag och äter müsli (nej jag är inte arg) det var konstigt nog sol ute!
Tack för mig :)

Likes

Comments

Ja, har precis sett klart på årets melodifestival, något som jag annars inte brukar sätta mig in i. Nu kan jag inte låta bli, är väldigt chockad. Känns otroligt konstigt att vi ska skicka 5 sliskiga män representativa machokulturen till Ukraina. Speciellt när vi brukar vara det land som ligger före i utvecklingen, Europastandard. Trodde Sveriges befolkningen skulle tänka klarare, ex Nano kändes som en reko typ med solklart bäst röst och låt. Absolut inga agg mot Robin, förstår att det inte är han som ligger bakom scenografin, men känns Way back in time. Otroligt tråkigt verkligen, kommer troligen skippa att kolla på stora finalen efter detta. Hur som helst har jag annars haft en väldigt trevlig kväll med vänner och tacomiddag!


Likes

Comments

Är hemma tidigt för en gångs skull och ska sova masssssaaa. Hade en väldigt trevlig fredag i nyktert tillstånd. Har blivit för mycket alkohol under sportlovsveckan, så försöker dämpa ner det lite. Idag tog jag igen massa skolarbete under eftermiddagen och sedan blev det lets dance för mig Karen och August till middagsnöje. Det var faktiskt helt okej deltagare med iår, brukar annars avsky denna serie. Håller tummarna för Stina och Jesper!! Efteråt hälsa vi på ett sent födelsedagsbarn och iakttog ett krök. Kul det med. Men nu blir det natt, vi hörs imorgon bloggen.

Likes

Comments

Fav trousers on. Hej förresten! Har varit borta några dagar och varit pendlande sjuk. Har haft alla möjliga konstiga sjukdomar under en period. Ena dagen andningsbesvär, andra dagen feber och sen någon isittande magkatarr liknande. Låter det något bekant för er????? Snälla let me know. Har haft svårt att äta i cirka en veckas tid, bara känt mig uppblåst och illamående. Fått i mig endast något snacks varje dag så jag behöver era smarta huvuden till hjälp. Förövrigt har jag väldigt mycket i skolan och minimal fritid. Nidå? Kram

Likes

Comments

Idag ska vi påminna damer om hur värdefulla vi är varje dag. Att vi ska värdesätta oss högst och att vi inte ska anpassa oss efter något annat kön eller människa för den delen. Vi ska ta plats vi ska synas och vi ska höras. Vi ska leda vi ska beordra vi ska skina. Vi ska regera. Vi är otroligt smarta så passa er. Snart kanske ni inte har någon talan, vi kanske låser in er i hemmet, ger er någon slant, ni kan få en roll men ni bör veta er plats, alltid ska ni komma ihåg att med oss kan ni inte mäta er, även biologiskt sätt, så det spelar ingen roll vilka argument ni kommer med, vi är smartare än er ynglingar, vi dominerar er.

Likes

Comments