View tracker

Man är inte så fotogeniska klockan 09.00. Tanken va att åka till skolan för att skriva matteprov, har varit hemma än så länge denna vecka beroende på en dos ångest och huvudvärk. Sen väl framme i skolan var provet inställt och nu sitter vi här och flummar runt. Ska öva på mitt tal om att förbjuda rökning och sedan gå på lunch. Puss och kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Söndag på söndag, varför känns det alltid som att det är söndag? Jag har haft en härlig helg, med innebandy och lugna hemmakvällar med sällskap. Det enda jag inte hunnit med är skolan än så länge, vilket stressar mig något..

Vad har hänt? Det var black Friday och jag med flera var inne i stan och kolla runt lite, fick med mig den rosa tjocktröjan nedan (men såklart inte från rean). Inifrån JC! Har även hunnit spelat tre matcher och vunnit tre matcher!! Sedan hängt med ett och samma crew ungefär två kvällar i rad, först var vi hon Helene i Hammarbysjöstad och igår hemma hos mig.

Likes

Comments

View tracker

Idag blev det en bra måndag trots innebörden av att det är måndag. Vi spelade in film hela dagen och sen hängde jag och Karen på Joe and the juice. Snackade lite extra om hur vänner kommer och går, vissa växer man ifrån och vissa bara funkar dag in och dag ut. Ska åka och träna ikväll så ni får nog höra mer av mig en annan dag.

Likes

Comments

Lite märkliga senaste dagar. Det har legat en konstig känsla i luften. Som också besvarats.

Skulle gått ut ikväll var väl tanken, men kändes bara som att jag absolut inte borde. Därav ligger jag hemma och ska sova gott snarast. Började kolla på serien Black Mirror ikv, vilken var väldigt unik. Jag gillar! Imorgon ska jag hitta på massa skoj. Peace , passar väl denna tid.

Likes

Comments

Sov förlänge idag, men kompenserade det med att skriva mycket hemma. Vi håller på med ett argumenterade tal på retoriken, vilket jag tycker är något av det roligare man kan göra i skolan. Tröck i mig denna frukost precis och ska börja gör mig iordning. Idag ska vi åka till Sacomässan i Älvsjö (studentmässa). Har ingen aning om den är bra/dålig, så får helt enkelt se vad den lever upp till. Ni får ha en bra Torsdag!

Likes

Comments

Ligger nerbäddad och sneglar på paradisehotell lite då och då. Är otroligt utmattad efter en innebandymatch och plugg på plugg. Känns som att jag inte kommer i fas hur mycket tid jag än lägger ned på skolan. Dock kan de va så att min tidsuppdelning är något skev. Känner mig otroligt stolt när jag tagit mig igenom en sida matte på fritiden, medan jag vet att vissa andra läser en sida dagligen. Skyller på att man är olika!!!

Vet att det var länge sen jag uppdaterade er skriftligen, har blivit mer och mer bilder. Tror det beror på att jag älskar kameran jag köpte för cirka 1 månad sedan, den är otroligt praktiskt. TIPS - SONY A500. Alla bilder från Barcelona är tagna med den (inställning auto) brukar inte orka trixa med manuell i farten.

Det är bra med mig förresten. Livet leker och har haft mycket tid för roligheter de senaste två veckorna. Hur fint lät inte det? Har varit på två otroligt lyckade tillställningar bara senaste helgen. Framöver kommer jag ta det något lugnare, på söndag har jag en av innebandysäsongens mest avgörande matcher. Så fokus till dess. Dricka, äta sova mycket, träna och repeat. Hur ser era prioriteringar ut just nu?

Denna bild beskriver min känsla senaste veckorna. (från förra sportlovet i Sestriere)

Likes

Comments