Header

Var på Sergel och såg den nysläppta filmen Jigsaw, blev positivt överraskad. Om ni gillar kriminaldrama och blodigt så var detta två i ett.

Likes

Comments

I söndags besökte vi fotografiska i ett lagom bakis tillstånd. En riktigt känsloladdad utställning var det!

Likes

Comments

Var så fruktansvärt kallt och blåsigt utomhus så det fick bli photoshoot inne. Min dag har varit super härlig, en gnutta stressig bara. Träningen gick godkänt efter en lång förkylning så jag känner mig nöjd ändå. Godnatt på er!

Kappa/Zara Skor/Nike huarache Byxor/Other stories

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag ska jag få håret klippt och äta lunch med Karen. Framåt eftermiddagen åker jag till jobbet och sedan till hallen för träning. Kommer innanför dörren igen klockan 22.30, hoppas ni får en bra dag! Puss och kram

Likes

Comments

90 tals skorna är inne och jag tycker det är ruskigt snyggt.

De tre översta kommer från Eytys och jag känner lite hatkärlek när jag ser dom. Samtidigt som dom är jäkligt balla tycker jag de ser otroligt osmidiga ut på foten. Men allt som sticker ut diggar jag på något vis, och dessa kan man inte undgå att lägga märke till!


Sedan har vi två klassiker från Nike. Kommer nog inte kunna låta bli att köpa ett par i höst. Min bortförklaring får bli att jag behöver ett par nya jobbskor! Och dessa måste väl vara jobbvänliga??

Likes

Comments

Den 11 November redan åker jag och mor min till Madeira. Madeira är en liten ö som tillhör Portugal. Här ska vi framförallt njuta av en veckas semester, men även vandra och beundra den otroliga naturen. Ska bli väldigt spännande och jag är galet taggad. Vanligtvis brukar vi boka våra resor till ett mer shopping och strand vänligt ställe, men iår blir det nya äventyr.

Likes

Comments