Jag och karen tog en tur ut till bryggorna igår som ligger i mitt område. Hur fint som helst. Sedan var vi och såg på bio idag när vädret bjöd på regn. Vi såg Pirates of the caribbean, varken jag eller Karen tyckte den var så värst, ingen biofilm skulle jag säga. Ikväll får jag se vad som sker, Är smått förkyld men vill ändå hänga med och fira en kompis, är det värt att riskera? Vem vet

Likes

Comments

Igår

Åkte jag Cajsa och Vendela in till stan för att gå på ett event på F12. Älskade miljön men tyvärr var det alldeles för mycket folk för att man skulle kunna slappna av. Ingen av oss drack igårkväll vilket kanske gjorde att man blev ännu mer irriterad av en armbåge i ryggen? Men kommer absolut åka dit igen i ett mer berusat tillstånd. Vi sprang även på vår vän Helene som fyllde 19 samt hennes kompisar. Super roligt!


Likes

Comments

Nyvaken klockan 13...

Idag har jag sökt jobb och legat i sängen. Ska ta mig upp snart och komma iväg för att hämta ut två par byxor hos skräddaren och ett par skor. Idag är det redan Tisdag och jag har planer att träffa Nina efter hon slutat jobbet, samt spela match ikväll. Halva dagen har väl gått men ingen ångest för det, blir så när man inte har något arbete för tillfället haha. Kommer ett till inlägg om gårdagen samt vad jag tänkte klä mig i idag.

Stay Tuned :)


Likes

Comments

Halloj! Kom nyligen hem från skolan. Vilket väder? Startade redan tidigt imorse när stora snöflingor attackerade min lilla bil. Fick ganska mycket utfört i skolan vilket fall, otrolig lättnad. Känns som att jag kan börja skymta slutet, men endå finns det en stor mängd kvar att göra. Känslomässigt dråp skulle jag vilja kalla det. Ska försöka slappa lite nu, ciaoooo

Likes

Comments

Hej den här helgen har jag endast gjort behövliga saker. Jobbade hela dagen igår på Globen och ska idag spela fotboll och plugga! Känner att jag vill lägga undan skolan innan jag börjar ta in vårkänslan och studenten. Så just nu är det väldigt mycket plugg mestadels. Tänkte berätta mina sommarplaner för er någon gång, vad har ni för sommarplaner?

Likes

Comments