View tracker

Nu har jag blivit så blek jag kan bli, det lyser nästan om mig i ett mörkt rum!
Så häromdagen började jag använda BUS- Brun utan sol igen!
Jag har verkligen ett märke att rekommendera! CB- cocoa brown by Marissa Carter!

Den luktar bra, ger färg direkt och håller väldigt länge! Jag upptäckte denna för två år sedan och har använt den sen dess! Billig är den också mellan 80- 149kr beroende på vart ni köper den! =)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Min absoluta favoritjulkalender någonsin är trolltider!
Vi köpte den på VHS och kollade om och om igen.
Den visades 1979 och visades igen år 1985 sen visades den ännu en gång mellan den 23dember 94- 20 januari 95. Så om ni inte har sett den, se den! Det är en höjdare!


En annan bra julkalender som kommer två på min lista är Pelle Svanslös. Den gick år 97 och den köpte vi också på VHS. Även denna såg vi på flera gånger. Det är en mysigt julkalender! =)

Likes

Comments

View tracker

Om ca en timme beger jag mig mot Nyköping. Den största delen av min släkt på mammas sida bor där, min morfar bodde där och idag ska vi sätta ner hans urna ner i jorden.

Min fina fina morfar <3

Jag blir bara kvar över dagen, åker hem sedan på eftermiddagen för att ha myskväll med Jake. Jag behöver lite mys, choklad och julmust =)

Likes

Comments

Idag provade jag och Jake en ny rätt! Laxtacos med majs&lökkräm! Det var galet gott! Detta kommer vi garanterat äta igen!

Jag rekommenderar verkligen denna rätt! GÖR DEN! =)
Receptet hittade jag på Icas hemsida! Ni hittar den HÄR!

Likes

Comments

Här är några få saker av de jag önskar mig i ju!l I och med flytten är det massor av olika inredningssaker jag vill ha men förhoppningsvis klickar vi hem lite saker från Ikea imorgon men det är bara stora möbler. inget från denna lista! ;)

Likes

Comments

Sista julklappstipsen för mig!
Dessa presentset passar ju alltid men något som är kul är upplevelser, det finns många olika sidor ni kan hitta upplevelser på!
Musikal kan ju inte gå fel! Tycker inte jag iallafall men jag är en sucker för musikaler!
Presentkort är simpelt men ändå nödvändigt! Tråkigt tycker vissa men det är en bra lösning tycker jag när man verkligen inte vet vad man ska köpa!

Likes

Comments

Idag är det städ och tvättdag! Det är inte så fräscht här hemma!
Jag kanske ska börja packa lite också? Jag vet inte men det är inte omöjligt att vi flyttar nästa vecka! Men det skulle kunna vara veckan efter också.. Det är jobbigt att bo bland kartonger!

Men det är allt jag har planerat idag iallafall, städa och tvätta! Vi ska iofs till nya lägenheten och spika ihop sista bitarna på stommarna i köket också men det är ikväll!
Dagen startade jag med kaffe som de flesta lediga dagar, det är så mysigt att dricka morgonkaffe =)

Likes

Comments

Idag har jag spenderat typ halva dagen i våran nya lägenhet som är utan ström, utan lampor och utan något att göra!
Jag trodde att leveransen skulle komma klockan 10.00 men den kom kl. 13.20. Sen ringer Schenker som levererade och bad "oss" komma ner. (Det var bara jag där.)
Det första han säger är att "vi" kanske inte kommer få in kyl/frysen och att lådan är VÄLDIGT stor var på jag frågar "Det är bara du här? Ni bär inte in leveransen". "nej, säger leverantören, vi kör bara fram sakerna till porten eller tomtgränsen" KUL! Här står jag själv med vitvaror på 216kg och det finns ingen som kan hjälpa! Jag bär in allt förutom kyl/frysen på 142kg, ringer Jake i lite smått panik som ringer sina två kollegor som jobbade i stan! De kommer över och börjar mecka med den men det gick inte, den var alldeles för tung!
Så Jake ringer en flyttfirma som kom ca 1h 30 min senare! Och där försvann min lediga dag!

MEN nu står kyl/frysen i hallen, i nya lägenheten och den är så snygg! Jag älskar den!! Så det värsta är väl över.
Dock så kommer golvet i veckan och de bär inte heller upp till lägenheten så jag kommer behöva lyfta upp 35kartonger golv själv någongång i veckan eller kanske nästa vecka!! De väger ju bara 16kg/ katrong! hehe! Vi får väl se hur detta löser sig, Jake kanske kan få jobba hemifrån den dagen!

Så detta var min spännande start på veckan! Tur att jag är ledig imorgon också men då ska det tvättas och städas! =)

Likes

Comments

Jag är så nöjd med nya längden på håret! Det känns mycket fräschare och tjockare nu!
Jag klipper denna längd ca två gånger om året. Egentligen är det för sällan gällde klippning av hår. Man ska klippa var tredje månad egentligen va? Oh well, detta funkar för mig! =)

Likes

Comments