View tracker

En liten TB från i somras och min nya fina pälsväst<3

Gokväll mina sköna bönor! Hehe
Ligger just nu i sängen med Pontus efter ens fartfylld dag som började med att fixa sista paketen, tog en fika med emma på stan, hem klippa Emil o pappa, parmiddagar hemma och nu ligger vi helt utmattande i sängen efter denna korta men intensiva vecka. Så
Nu väntar ledighet och massa roligheter ett par dagar!

Godnatiii

Likes

Comments

Införskaffade mig några nya borstar igår, älskar sigma!

Likes

Comments

Hej på er!!

snart är det äntligen lite julledigt! ska jobba kväll idag och imorgon efter skolan, sen får jag ledigt ett tag över jul<3

så välbehövligt. Hur har ärat 2016 varit? mitt år har varit bra, men det kommer hända betydligt större grejer under 2017! ser fram emot ett nytt år.


Likes

Comments

Hej på er<3
Hoppas ni har haft en fin fredag hitills. Jag kom hem ifrån Hanna nyss för en stund sen, där jag blev bjuden på lite brunch<3 sitter nu hemma o dricker te och kolla igenom lite på youtube. Börjar jobba 16 idag och slutar inte förns sent ikväll! O sen väntar en jobb helg. Är verkligen redo för lite ledighet från allt plugg o jobb! Behövs!!!
Puss o kram

Likes

Comments

Så nöjd med dessa byxor från Massimo dutti! Sitter som ett smäck!

Bh set från Hunkemöller! Älskar underkläderna från Hunkemöller, har flera set där
Ifrån och är lika nöjd varje gång!

Dessa UGGS köpte jag för över två månader sen! På Sarenza för 1000 kr?! I vanliga fall kostar uggs över 1700 kr! Så gjorde ett kap där.

Likes

Comments

View tracker

Hej på er!!
Vi är nyss kommit hem ifrån min bror i Stockholm! Där vi var på lite advents mys. Hoppas nu har haft en mysig advent hitills! Igår blev det julbord på stora hotellet! (Tradition). Nu väntar ännu en vecka full med plugg och jobb!
Puss o kraaam

Likes

Comments

Två månader sen jag kika in här nu!
Saknar att blogga... ska försöka komma igång nu igen! Hur är det med er? Haft en fullspäckad vecka och en helg fullt av jobb. Den här veckan har jag tenta vecka.. vilket innebär mycket plugg!! Men men har iallafall en rolig helg att se fram emot! Mu sitter jag och Pontus och kollar på fil medan vi dricker varm oboy! Sen blir det sängen!
Godnatt på er <3

Likes

Comments

​gokväll<3

har haft en väldigt blandad vecka med några motgångar, men allt blir bara bättre o bättre. Imorgon ska jag ta en promenad med Hanna innan skolan! sen väntar jobb och en helg fylld av jobb också! kommer inte hinna med så mycket annat den här helgen. Hoppas ni har en underbar helg framfor er, puss <3

Likes

Comments