Ligger helt klarvaken i sängen och är alldeles för pigg för att sova, haha detta är typiskt mig. Borde vara helt slut efter den här dagen men men. Imorgon tänkte jag iallafall träna innan jag ska tenta plugga, efter det ska jag träffa Hanna en stund. Önskade att jag var lika utslagen som min pojkvän som snarkar så gott bredvid mig<3

Likes

Comments

Hej! ni som fortfarande kikar in här då och då<3
Har haft sååå fullt upp senaste veckorna med jobb, plugg samt att få ordning i lägenheten, vilket det börjar bli ni också! Känns så skönt. Sommaren närmar sig verkligen med stormsteg, och är såå redo att stämpla ut för denna terminen från universitetet och få fokusera endast på jobb och att umgås med familj och vänner<3 har verkligen saknat att blogga så förvänta er fler inlägg från mig framöver, hehe
Pusss<3

Likes

Comments

- Att fira min bästa väns födelsedag på lördag.

- Min och Pontus flytt i slutet av April.

- En ljus och varm vår.

- få börja använda ballerinaskor, tunna jackor.

- Färga mitt hår ljusare.

- Köpa ny inredning till lägenheten.

- bli ledig från plugg och några veckor från jobbet i sommar.

Även fast jag inte har något stor resa inplanerad o.s.v så är det viktigt att kunna se framemot dem små sakerna för att känna sig motiverad! Vårt största fokus detta år kommer vara att spara så mycket pengar som möjligt till lägenheten och för framtiden. Därför kommer det nog inte bli någon större resa i vår/sommar, men vi kommer hänga i våra sommarstugor som planerna ser ut nu.

Just nu har jag suttit och pluggat i 6 timmar... för en tenta på fredag. Ska iväg och jobba vid 17 så ska hinna äta lite nu och så!

pusss o kram

Likes

Comments

Hej godingar <3
Hoppas ni har haft en bra lördag! Jag har jobbar idag och nu ligger jag hemma nerbäddad i sängen. Imorgon har jag och Pontus lite planer. Har så haft så mycket att tänka på senaste tiden men skolan, jobb och min o Pontus flytt i slutet av april! Ser framemot det jätte mycket såklart, men det är mycket som ska hinnas med. 2017 har hitills börjar bra för min del, för er med? Men bättre kommer de bli.
Puuusss o kram

Likes

Comments

En liten TB från i somras och min nya fina pälsväst<3

Gokväll mina sköna bönor! Hehe
Ligger just nu i sängen med Pontus efter ens fartfylld dag som började med att fixa sista paketen, tog en fika med emma på stan, hem klippa Emil o pappa, parmiddagar hemma och nu ligger vi helt utmattande i sängen efter denna korta men intensiva vecka. Så
Nu väntar ledighet och massa roligheter ett par dagar!

Godnatiii

Likes

Comments

Införskaffade mig några nya borstar igår, älskar sigma!

Likes

Comments

Hej på er!!

snart är det äntligen lite julledigt! ska jobba kväll idag och imorgon efter skolan, sen får jag ledigt ett tag över jul<3

så välbehövligt. Hur har ärat 2016 varit? mitt år har varit bra, men det kommer hända betydligt större grejer under 2017! ser fram emot ett nytt år.


Likes

Comments

Hej på er<3
Hoppas ni har haft en fin fredag hitills. Jag kom hem ifrån Hanna nyss för en stund sen, där jag blev bjuden på lite brunch<3 sitter nu hemma o dricker te och kolla igenom lite på youtube. Börjar jobba 16 idag och slutar inte förns sent ikväll! O sen väntar en jobb helg. Är verkligen redo för lite ledighet från allt plugg o jobb! Behövs!!!
Puss o kram

Likes

Comments

Så nöjd med dessa byxor från Massimo dutti! Sitter som ett smäck!

Bh set från Hunkemöller! Älskar underkläderna från Hunkemöller, har flera set där
Ifrån och är lika nöjd varje gång!

Dessa UGGS köpte jag för över två månader sen! På Sarenza för 1000 kr?! I vanliga fall kostar uggs över 1700 kr! Så gjorde ett kap där.

Likes

Comments