Lantas bästa kaffehak!

Likes

Comments

Igår då åkte vi till en utav mina favorit stränder här på Lanta, hittade även en supermysig restaurang upp på en klippa. Där snacka vi Lunchvy!

Åkte tillbaka kl 5 så det blev verkligen en heldag på playan. Åkte hem och gjorde oss lite fräscha och fina och begav oss sedan till "stora" staden haha. Kikade i lite butiker och åt middag på en jättegod restaurang, nämligen The Frog! Ska ni besöka La ta så kan jag verkligen rekommendera er att boka ett bord där!

Xoxo

Likes

Comments

Godmorgon!
För er i alla fall, här är klockan 12 och jag har precis flyttat in i skuggan. Standard!

Började denna morgon med ett litet träningspass på stranden. Bra och motiverande plats!
Jag har som mål att under denna resan lära mig stå i planka. Coach Tilda ska lära mig det och hur man hoppar hopprep haha.
Jag ska nu byta ut mobilen mot min bok.

Xoxo

Likes

Comments

En dag på stranden. Bloggar ner imorgon, för nu ska jag sova. Natti!

Likes

Comments

Vi är har anlänt och har hunnit spendera en hel dag här på Koh Lanta. Känns bra att ha 14 sådana höra dagar kvar,, älskar verkligen lugnet man infinner sig i här.

Vidgick dock lite problem med hit resan,, planet var försenat. Så vi fick checka in på Scandic i Köpenhamn, de bjöd på allt, mat, boende, taxi.. Men det var lite tråkigt att inte kunna åka tiden som var bestämd, alltså istället för 18:30 så lyfte planer 03:30. Men allt flöt på bra och jag sov princip hela flygresan..

Nu är klockan 07:00 och vi ska ut och gå en pw på stranden, käka en god frulle och sedan åka på en liten utflykt!! 🌴🌴🌴🌴🌴🌴

Likes

Comments

Herregud vilken jobbig period det har varit för mig. Kanske måste man tveka för att slutligen veta att man valt rätt. Inget i livet är någonsin en dans på rosor.

Denna terminen i skolan har inte direkt stärkt mig som person. Istället så ifråga sätter jag mig själv och speciellt min egen kunskap..

Frågor som, har jag valt rätt, är detta vad jag vill har börjat spöka i mitt huvud på ett sätt jag aldrig tidigare varit med om. Jag som var så säker!

Under denna tenta period så kom många frågor upp till ytan. Och jag har börjat öppet ifrågasätta mina val..

Nu tar jag 2 veckors semester för att få lite perspektiv ifrån skolan.. Men det som inte knäcker dig gör dig starkare - har jag hört i alla fall..

Xoxo

Likes

Comments

Vaknade tidigt imorse för att ta tag i den enorma tvätthögen.. Är nu inne på maskintvätt fyra och handtvätt nummer två. Vaknade även av ett fint vitt vinterlandskap, jag älskar snö! Men har inget emot att byta ut den mot vita sandstränder. Hur sjukt är det inte att jag och Tilden åker om sisådär 4 dagar!?!?!?

Kommer bli en fantastiskt och välbehövlig semester..

Xoxo

Likes

Comments

Klyschan själv ska nu offentliggöra sitt nyårslöfte!

*TRÄNA *
Ska hålla igång utan långa uppehåll och finna bra rutiner. Det är mitt enda nyårslöfte för detta år. Jag brukar alltid maxa och skriva långa listor men det är helt enkelt inte hållbart. Har haft en otroligt bra nyårshelg! Alltid kul att träffa nya människor och Elin var verkligen en jätteduktig nyårs värd och hade förberett en massa och gjort så fint.

Sitter på tåget hem till Halmstad nu och är framme om 50 min. Kommer att ta en promenad hem från stationen och gå inom Hemköp och köpa med mig lite mat så jag har något att äta imorgon bitti.

Ska bli skönt att sova i sin egen säng, Borta bra men hemma bäst.

Xoxo

Likes

Comments