Halmstad bjöd ändå på sol och härligt höstväder igår.. Blev en mysig runda runt Nissan med filuren ovan, som lillen studsade bland höstlöven.

Fler sådana dagar tack!

Xoxo

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

In och tävla med er! Följ instruktionerna på vår instagram. Natti Natti vänner.

Xoxo

Likes

Comments

Tonfisksallad är helt klart en stor favorit nuförtiden!

Är hemkommen från skolan och ska snart värma mig en kopp te (glömde ju självklart att köpa mjölk..) och sedan dra på mig promenad skorna och gå en lite längre tur med junior! Kl 15:30 så ska jag infinna mig på jobbet och jobba några timmar.

Xoxo

Likes

Comments

Sitter just nu och kollar på Nyhetsmorgon och äter frulle. En utav oss sover fortfarande, , vissa har det för bra. Ute så är det inget jätteroligt väder och väderprognosen såg ju inget vidare ut för denna veckan.. D-vitamin jag behöver dig! Hah..

Har föreläsning hela förmiddagen o h ska sen passa på och åka cykla inom Maxi på vägen hem. Så ser ni ngn med 1000 påsar på cykeln så vet ni.. Vill så ha en bil,, hade underlättat ngt oerhört!


Xoxo

Likes

Comments

​Bästa receptet! 

Brukar göra dessa "nyttiga" chokladbollarna i kylen. Är perfekt när man är sugen men vill undvika den STORA godispåsen hehe.. 

8st  Dadlar (ta självklart bort kärnan)

2,5 dl Havregryn  

0,75 dl kokosolja 

3 mak kakao 

2 msk kaffe ( personligen tar jag lite mer) 

1 nya salt 

1 kryddmått vaniljpulver 

Mixa allt! (ordentligt i en mixer, stavmixer fungerar utmärkt) . Rulla till fina små bollar och rulla dem sedan i kokos eller ngt annat gott. Ställ in i frysen eller kylen och ta sedan ut och NJUT. 

XoxoLikes

Comments

Ja då var ännu en ny vecka igång. Herregud vad hände med förra?? Dagarna bara sprang förbi! Har röjt upp här hemma hela eftermiddagen för det såg verklige ut som skit..
Hat känt mig lite urbalans idag. Vissa dagar kan man ju må lite sämre,,  det som att där är något som ligger och lurar. Det är viktigt att känna efter ibland och inte köra på i 100% utan istället lyssna på kroppen och vila.

Sitter just nu och bläddrar i lite roliga tidningar och har fruktpaus (Malin 4 år).

Xoxo

Likes

Comments

Snacka om snygg outfit! Byxorna, tröjan, skorna ja alls är fasiken helt i min smak..

Halmstad bjuder på ett hemskt väder idag.. Alltså galet kallt och blåsigt. Vaknade ganska tidigt imorse och vid elva tiden så hämtade Hanna mig och så åkte vi till till flygstaden. Har ju börjat få ont i foten när jag springer vilket antagligen innebär att jag måste ha ett par löparskor med mer stöd. Hittade ett par som satt bra och de hade 20% i hela butiken. Köpte inga men ska helt klart fundera. Nu vet jag i alla fall vilken typ av sko jag behöver.

Xoxo

Likes

Comments

Följ oss på instagram!
Vi lägger dagligen upp bilder och delar med oss av vår vardag, våra tankar och massa rolig info om vår podcast!

Xoxo

Likes

Comments

Hej på er!
Att gå upp på morgonen är alltid jobbigt men det är nog även en utav de bättre stunderna på dagen också.

Vaknade vid sju idag och som vanligt så gick jag först morgonturen med Junior. Kom hem 40 min senaste och då brukar jag tända levande ljus samtidigt som kaffet droppar ner i kannan. Placerar mig sedan i soffan eller sängen haha och startar antingen Nyhetsmorgon eller om de på natten släppts ngt bra avsnitt av ngn av mina favvo serier. Äter i lugn och ro samt slösurfar på mobilen och kollar tv. Det är vad jag kallar en perfekt start på dagen. Sen så får jag oftast stressa som bara den haha..

Xox

Likes

Comments