HejHej!

Det var alldeles för längesedan jag var hemma.. Känns som att jag inte varit hemma på flera månader för att jag hade det så stressigt i höstas..

Vaknade upp i Haverdal imorse och hann med en promenad med mamma innan jag körde hem. Har äntligen fyllt upp kylskåpet med mat och städat klart lägenheten.

Ska snart ta mig en varm dusch och sen lägga mig och läsa någon timme innan jag somnar.

Har ni boktips så tas det mer än gärna emot.


Xoxo

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Ojojoj vilken resa..
Haft underbara dagar i Åre med människor i världsklass! Låter bilderna tala för sig själva.

Xoxo

Likes

Comments


*Denna bild ska får symbolisera mitt nya år och nyårslöfte..

Likes

Comments


Hej,, de senaste månaderna har jag unnat mig alldeles för mycket och jag känner verkligen att jag har triggat upp ett ordentligt sockerbehov. Vill äta allt onyttigt hela tiden.. Godis, choklad, glass, pizza ja ALLT.. kommer därför köra en sockerfri månad från och med nu och även äta vegetariskt.. Är helt ärligt superduper trött på kött..

Kommer krävas disciplin från min sida.. Har väldigt mycket framöver och jag kommer behöva lägga i femmans växel utan tvekan.
Har 100% praktik.
Jobbar över 25%
Plus en massa plugg och tentor..

Där i mellan ska man vara social och umgås med vänner och familj. Ta hand om min hund. Ta hand om mig själv. Känna jul frid.. Träna.

Men jag gillar att det händer saker men det kräver disciplin..

Xoxo

Likes

Comments


Snart är julen här! Har dock ingen riktig julkänslan men det har nig med vädret att göra.. Men på söndag är det julmarknad så då kommer säker julstämningen smyga sig på. Ska jobba under hela den dagen med Jul i City men tänkte försöka kika efter lite julklappar också. Finns så himla mycket fint i butikerna nu.

Xoxo

Likes

Comments


Dagarna bara springer iväg och då ska vi inte tala om
denna veckan. I måndags så åkte jag upp till Stockholm, bästa starten ever på en ny vecka. Hängde med Anni och Agge i tre dagar, så jääkla underbart! Saknar verkligen att bo i samma stad som dem,, allt blir så enkelt.. Vi hann även med att gå på en gala på tisdagen vilket jag gärna gör oftare!

Åkte hem i onsdags vilket resulterade i att jag endast har varit två dagar på praktiken denna veckan. I fredags så startade vi dagen med hotellfrukost ihop och sen slutade vi tidigt för att kunna fynda och dokumentera på stan. Bra dag!

Idag, söndag, har jag inte lyckats göra många knop.. jobbade hela dagen igår så är ganska skönt att bara vara hemma och inte ha några måsten.. Vad jag har lyckats åstadkomma är dock en stor portion med protein pannkakor. Mums!

Xoxo

Likes

Comments


Fotokonst..
Drömmer mig bort om att få äga ett eget galleri i framtiden.

Xoxo

Likes

Comments


Förra veckan så va vi på Bootcamp och det var så himla bra. Fick så mycket motivation och jag fick mig en liten tankeställare. -Jag måste fan satsa mer på mig själv..

Xoxo

Likes

Comments


Hej allihopa, hoppas ni når bra!

Jag är hem kommen från en helg i skönjde och Skara. Har varit på bootcamp på ett magiskt slott hela söndagen som @Workoutispassion höll i.

Jäkla vilken inspiration!
Men träningsvärken är ju inte nådig idag.. Vi åkte upp redan på fredag kväll och spenderade lördagen i Skövde, började dagen med en promenad, gick på stan ,lunchade och jag hann även med lite plugg på ett mysigt café..

På kvällen kollade vi Så mycket bättre och lade upp med hemlagad pizza.

Xoxo

Likes

Comments