View tracker

Höll precis på att skriva tisdag,, oj så fel! Helt sjukt att det redan är torsdag..

Vad har egentligen hänt den senaste tiden? Jo jag har pluggat en hel del, varit två kvällar i stallet. Jobbat en kväll och fler pass väntar i helgen..

Tycker det dock kan kännas konstigt att gå och vänta på helg och sedan ska hela helgen bestå av jobb..

...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker


Vaknade imorse och gick en lite promenad med Junior!
Kom hem och fixade frulle som jag planerade att äta framför Nyhetsmorgon. Hade dukat upp och satt mig till rätta.. Men Nej, så blev de inte..

Mitt internet fungerar inte.. Vilket resulterar i att jag varken kan kolla på tv, min Apple tv eller sitta vid datorn.. Läskigt hur beroende man är av sitt internet..

Sitter nu uppe på sjukhuset och tar mina allergi sprutor och vid lunchtid ska jag cykla till biblioteket!

Likes

Comments

View tracker

Måndagen kom och måndagen galopperade förbi. Sammanfattning av dagen!

Har suttit på biblioteket och skrivit idag! Har ett nytt arbete som ska vara inne på måndag om en vecka. Den dagen har jag även två seminarium.. Så om en vecka är jag fri!?!?!
Ja i alla fall i två dagar för sedan så kommer första hemtentamen som vi har 1 vecka på oss att skriva och 1 dag efter den är inlämnad så dumpar dem ännu en hemtentamen i våra knän som ska vara skriven och klar den 12/1.
Vi har tid på oss att skriva men några dagar går bort efter som det är jul och nyår. Plus att tentan är på 9 hp.. Vilket är ganska mycket.. Men jag klara detta som allt annat! (Hoppas jag hehe).
Nu fokuserar jag på den kommande veckans skrivande!
Men fick ihop en hel del idag så förhoppningsvis blir vi klara på torsdag.

Jag är fortfarande förkyld! Helt sjukt! Och så uttjatat ämne här på bloggen haha..

Igår var vi i Gränna och Jönköping. Emma och Henrik bjöd på adventsfika och jag åt Rocky roads tills det stod ut genom öronen på mig. De har så fint I sin lägenhet och det var väldigt mysigt att hälsa på.
Sen så besökte vi även Gränna julmarknad! Fick superduper mkt julkänslan!!


Likes

Comments

Vem hade kunnat ana att jag Malin Elizabeth Johansson skulle gilla att vara ute och springa. Inte jag i alla fall..

Men tycker det är så avkopplande och jag mår verkligen som bäst när jag håller mina träningsrutiner. Känner mig lite i obalans om jag inte får min dos av endorfiner.

Har nu gått och varit ordentligt förkyld i tre veckor.. Nu får de fan snart vara nog..

Är taggad som bara den på att få komma igång igen och röra på all lagrad energi haha..

/M

Likes

Comments

Xoxo

Likes

Comments

Min dag har varit bra!
Har varit hos min frisör, blir alltid lika nöjd när Linda fixar mitt hår.
Har lunchat på spis&deli
Började jobba kl 15 idag och jobbar fram till kvällen.

Xoxo

Likes

Comments

Är på väg till skolan,, har två intressant föreläsningar idag! Nu börjar verkligen skolarbetet trappas upp igen. Två inlämningar, två seminarium och två hemtentor är vad som väntas göras denna månaden. . .

Xoxo

Likes

Comments


Fasiken va jag är trött på att känna mig sjuk.. I snart två veckor har jag varit ur fokus i kroppen.. Vill bara komma tillbaka till mina träningsrutiner.. Funderar kanske på att gå till och träna lite lugnt i morgon.

Idag däremot så mötte jag upp Hanna i stan och våra hundar skulle bekanta sig med varandra. Junior är ju inte direkt överlycklig i andra hundar och beter sig som en riktig SKIT. Mötet gick till en början sådär och de fick aldrig leka men vi gick en runda och det gick faktiskt bra. Junior måste verkligen träna på detta så fler vovve-dejter kommer de bli framöver.

Blev inte så mycket pluggat med andra ord i förmiddags men spenderade hela eftermiddagen i skolan så någon måtta får det vara, haha.

Ikväll så ska jag bara vara hemma och kurera mig och kolla på Syrror. Tycker den serien är ganska löjlig men har ändå börjat följa den. Ha en fortsatt trevlig kväll!

/M

Likes

Comments

​Jag går i rese tankar men kan inte annat än sakna tiden då detta gäng var i Thailand ihop. Det var en utav de bästa resorna jag gjort! 

XOxo

Likes

Comments