Min lilla plutt.. Usch att se sitt djur ha ont är verkligen hemskt. Men snart snart mår du bra igen <3

Likes

Comments


Tja Tja Bloggen..


Började dagen med att handla mat.. Kl 07:10 vandrade en trött och hungrig Malin in på Hemköp,, köpte det jag skulle och cyklade sedan hem med min påsar.

Gick faktiskt och la mig igen och sov en timme till.. Vaknade kl nio på "riktigt" och åt frullle i sängen framför Nyhetsmorgon.

Är nu precis hemkommen från en promenad med Hanna och Emma, vi har alla hund så vi gick en runda ihop. Gick längst med Nissan och bort till Söderpiren som är ett mysigt café här Halmstad som ligger precis vid stranden. Väl där tog vi oss en kopp kaffe , MYS!

Efteråt släppte vi vovvarna lösa så de fick springa av sig,, kan säga att Junior är ganska trött nu och sover här i soffan efter all lek.Xoxo

Likes

Comments


Hej! Det känns som att gårdagen totalt regnade bort.. va faktiskt ganska mysigt att jobba, regnet piskade mot rutorna på kvällen och åskan mullrade.. Var glad över att vara inne,, vi hade en ganska lugn kväll med lagom mycket att göra. Idag ska jag bege mig ner till Skåne och ikväll är jag ledig, efterlängtat!

Likes

Comments


Tjaa,, läget med er? Bra hoppas jag!
I veckan så hängde jag med Anni och vi åkte ut till Grötvik,, snacka om efterlängtad kväll. Helt sjukt vad man fylls av energi av att få hänga med sina vänner. Somnade med ett STORT leende på läpparna!

Xoxo

Likes

Comments


På sommaren lever jag princip i mina ikoniska Wayfarers..

Mina Ray-Ban platsar utan tvekan in på listan bland mina bästa köp.. Stilrent och klassiskt är två bra kombinationer!


Xoxo

Likes

Comments


Livet är orättvist
Livet är sårbart
Livet är oväntat
Livet är skört
Allt vi kan försöka göra är att försöka leva..

<3

Att ta livet föregivet har jag lärt mig att man aldrig kan eller borde och minnen det ska man hålla hårt i..


Likes

Comments


Från Halmstad till Göteborg, i fredags åkte jag Frida, Emma och Fanny upp till Göteborg med tåget. Satte oss på en solig uteservering, beställde in ett glas cava, lapade sol och njöt av vad livet har att erbjuda.

Åkte sen hem till Tilda, köpte pizza och piffade oss inför kvällen. För vi skulle nämligen till Ullevi och kolla på HÅKAN!!

Bästa gänget, bästa Håkan, livets heroin.
Xoxo

Likes

Comments