Frukosten är uppäten och jag ska snart bege mig upp till berget. Var 1 vecka sedan jag sprang,, kommer bli tunga löpsteg känner jag redan nu.


Ha en fin lördag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


PINK, RED, and BLUE...


Likes

Comments

När Tilda i förmiddags frågade ifall jag ville åka på en liten roadtrip så blev svaret självklart JA! Så skönt att koppla bort plugget och bara hänga i nuet. Åkte till Solhaga konditori i Slöinge, Sia glass och sen så letade vi efter ett Vitsippor i Steninge. Blev med andra ord en liten roadtrip i de lokala trakterna haha. Så mysig eftermiddag! ✌🏻

Xoxo

Likes

Comments

Ja det är i alla fall vår i luften.. Dagens tenta gick dock skit.. Räknar med att åka på min första omtenta.. suck!.!.!.

Likes

Comments

Tänk när man kan åka till stranden… Känns långt borta men i dagsläget men det är faktiskt inte så långtid kvar. Här kommer lite snygga strandlooks enligt mig.

Likes

CommentsIgår så gick jag Angie och Tilda på bio,, började med en kvällsfika och sen såg vi filmen Get out.
Ingen av oss är speciellt tuffa när det kommer till skräckfilmer visade det sig haha.
Men sjukt bra och otäck film..

Likes

Comments

Vilken pang helg,, men oj va trätt och sliten jag är idag. Pluggat, tränat, lunchat, jobbat, festat, gått på bio, pluggat ännu mer, ja där har ni liten sammanfattning av min helg. En väldigt bra men intensiv helg..

 Jag har jättemycket plugg hängandes över mig... Fy, har sån skolångest eftersom vi har så himla mycket.. Idag hade vi poster presentation och på torsdag har vi salstenta. Ska låsa in mig i två dagar och endast plugga på den,, från morgon till kväll..

/ kul liv..

Likes

Comments

Vill bara egentligen skriva hej!

Började denna soliga lördag med frulle framför nyhetsmorgon där duktiga Miriam Bryant uppträdde. Alla hennes låtar blir så bra!

Har hunnit att storstädat lägenheten, sprungit på Galgberget och nu är klockan halv två och jag har precis kommit ut ur duschen och käkat en enklare lunch.

Ska snart cykla till systemet och sen till biblioteket för att plugga någon timme med Hanna. Ikväll så blir det en betydligt mer festlig afton än vad gårdagen bjöd på.. Jobbade hela kvällen igår,, men pengar det behöver ju vi studenter..

Ha det bra! Xoxo

Likes

Comments

Denna fina dikt skrev min gammelmorfar till mamma år 1965 innan hon skulle döpas.

Så söt bild på mamma..

Här hade hon helt klart tuffat till sig..

Jag ser ju ut som en riktigt liten filur. Mamma brukade säga att jag alltid hade en liten räv bakom örat som
liten. Haha men då ska vi inte tala om min syster Emma, hon var ju Halmstads störta buse. Denna bilden är nog tagen julen 95.Likes

Comments