Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Sitter och äter frukost och kollar på Chicago PD. Ska snart börja packa för idag går bilen mot Stockholm. Yeyy!!

Xoxo

Likes

Comments

Denna pallen har varit ett bra fynd! Har använt den till nattduksbord, i hallen, haft ljuslyktor på den, tidningar. Ett tag hade jag den instängd i ett skåp men just nu då använder jag det som ett sidobord. Både praktiskt och snyggt. Me like!

Xoxo

Likes

Comments

Hej på er! Är så trött och klockan är bara 20:29.. Vill egentligen bara sova. Men jag ska gå sista rundan med junior, diska upp, duscha och sedan läsa igenom anteckningarna en sista gång för denna dagen..

Har haft seminarier princip hela dagen och nu ikväll så stack jag ut och sprang. Känns så skönt och jag sprang min runda på bra tid vilket resulterar i en nöjd och glad Malin.

Nej nu ska jag ta tag i de sista sakerna så jag kan bocka av dem innan läggdags, slafen gotten, som morfar alltid sa <3.

Xoxo

Likes

Comments

Har bestått av plugg, plugg och plugg..
Vet inte om jag blivit något smartare haha men ett arbete har i alla fall lyckats bli klart..

Xoxo

Likes

Comments

Vi firade Angelica igår hemma hos Linnea. Blev en perfekt fredagskväll! Så glad att jag får omges av dessa underbara människor.

Xoxo

Likes

Comments

Likes

Comments

Det är fredag!!

Hur underbart? Fick så har vi tenta tider men är säker på att denna helgen kommer att ha många fina stunder att bjuda på ändå. Jag är inte super stressad eftersom jag vet att jag kommer kunna sitta och plugga hela helgen.

Förra helgen så träffade jag Anni och Tilda <3, blev en frukost på söderpiren och sen så har vi sötaste bilden ever på lilla Jullebus.

Xoxo

Likes

Comments

I onsdags så var vi ett gäng tjejer ute och åt. Vi gick till pinchos och jag beställde in en massa goda små rätter. Det var en liten hejdå middag eftersom Elin ska flytta till Australien. Men kvällen bjöd på mycket skratt!

/M

Likes

Comments

Likes

Comments