Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


Benen är trötta och näsan är röd,, det är en riktig bra kombo. För det betyder att vädret har varit bra och att det har blivit mycket skidåkning.

Xoxo

Likes

Comments

Vi anlände precis till ett soligt Trysil. Här är verkligen jättefint väder och resan upp gick galant, vi stannade på vägen upp och åt den obligatoriska hotellfrukosten i Strömstad.

Ikväll blir det att ladda batterierna med tacos, för imorgon är det vi som är först ut i backen.

Xoxo

Likes

Comments

Fortsätter och kurerar mig här hemma men lite sol på nästippen och D-vitamin boost skadar aldrig.

Xoxo

Likes

Comments

Om bara några få månader så kan man gå ut i trädgården och plocka sig en fin bukett med blommor. Men än så länge så får vi nöja oss med videung, tycker dock det är väldigt stiligt de med


Xoxo


Likes

Comments

Om endast två dagar så åker vi till Trysil för en veckas skidåkning och avkoppling. DET SKA BLI SÅÅ UNDERBART!!

Längtar lite extra när jag ser dessa bilderna från förra året. Herregud vilket jääkla gäng.. Hade så himla roligt de 10 dagarna. Grym skidåkning, god mat, rolig sällskap och ett soligt Frankrike!! 

Finns bara ett litet dilemma inför årets resa och det är att jag är sjuk.. Hoppas verkligen att jag kommer bli frisk, kurerar mig som bara den här hemma. med citron, te, vatten och ingefära. Börjar känna mig bättre så det är bara att hålla tummarna att de går åt rätt håll. 


XoXoLikes

Comments

Denna söndag så har jag och min lilla kusin varit på bio. Vi såg Disney filmen Vaiana, den var jättemysig och musiken var fantastisk. Kan rekommendera er att se den!

Xoxo

Likes

Comments