imorse när jag vaknade trodde jag att det var lördag. Det trodde jag igår också. Men snart så har jag rätt, för nu är det torsdag och helgen börjar närma sig. Samtidigt vill jag inte att tiden ska gå, för snart börjar Milton förskolan. 😣

Snö har vi fått. Men det försvinner nog snart. Ganska slaskigt ute idag. Har inte fått mycket gjort idag. Bilen är på verkstan för lite uppdatering så vi är bil-lösa idag. 🙄 Men tänkte ta en promenad till affären iallafall när Milton har vaknat. Dock har vi bara "sommarvagnen" eftersom vår andra vagn har ett konstigt däck som jag inte kunnat pumpa upp! Så i och med det är det ganska trögt att köra vagnen när det är mycket snö..

meeeeen. Senare i eftermiddag ska jag iväg på tandblekning. Spännande att se om det blir någon skillnad! 😄

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tidig julklapp till mig själv kan man säga. Eller oss om man ska säga så. 😏
2 nya tavlor till köket och 2 till hallen. 🌸

Likes

Comments

Vardag

Hej!
Vilken värdelös dag vi har haft här. Hade en del planer men kände att jag orkade verkligen inte.
Vito har varit och fixat bilen hela dagen, och är fortfarande det. Jag och Milton har försökt roa oss på eget håll här hemma. Har städat och varit ute en sväng, men sen började det regna så då gick vi in. 😏

Har försökt hålla mig ifrån kaffe Idag, kan känna att det lätt blir lite för mycket ibland. Har gått bra fram till nyss då begäret tog över så jag gjorde i ordning en kopp. 😄 Känns bra ändå att detta betyder att jag endast druckit 1 kopp idag.

Precis nattat Milton nu, har sprungit lite i mellan inlägget här haha. Jag är glad att det går ganska fort att natta honom nu. Förra veckan var omöjlig att få honom nattad. Flera kvällar somnade han klockan 21-22. Ganska stor skillnad när han vanligtvis somnar mellan 18.30-19.30 .

Likes

Comments

Vardag

Tog en tur i spåret idag efter vi varit i lekparken. 🙂 Kallt men skönt väder idag.

Nu äter vi mellis och sen kommer V hem. Då ska vi åka iväg och fixa lite grejer till bilen.☺

Likes

Comments

idag är det torsdag, ännu en dag närmare fredag. 👐 5e oktober ! fy snart är vintern här, idag var det väldigt kallt ute tycker jag. 5 plusgrader var det när jag skjutsade V till jobbet..

Just nu ligger Milton och sover, men jag måste strax väcka honom för att vi ska åka iväg till Strängnäs med min mamma. Så det blir en liten dagsutflykt kan man säga. 😊

Känner mig ganska pigg idag, men på sätt och vis gör man väll alltid det sen man fick barn. Milton har vaknat varje natt den senaste veckan. Känns lite tufft att börja om med det faktiskt, man blir så bekväm när han alltid har sovit bra sen han var liten. Men det går väll i perioder, som tur var somna han om efter cirka 15 minuter. Ugåe natt tog det ungefär 2 timmar. 😪
Det enda sätt han somnar om på är om man vaggar honom till sömns, vilket börjar bli ganska tungt..

Men nu måste jag väcka Lilleman. Ha en fin torsdag ❤

Likes

Comments

Hej!
idag har vi varit på en stor marknad i Kopparberg, en bit att åka men det är mest för att ha nånting att göra. Jag köpte faktiskt ingenting, en present fick vi med oss hem iallafall haha.

Sitter i bilen på väg hem nu, men är strax hemma. Då väntar besök och lite senare ska jag iväg på vinkväll. 🍾 

Här får ni en läcker bild på mina fina skor och nya brallor från exklusiva gina tricot.
Söker ni mer inspiration är ni välkomna till min webshop som öppnar inom kort.

Likes

Comments

Igår hade vi 1års kalas för vår lilla kille som fyllde år i fredags. Sjuuukt!
Men de blev ett ganska stort kalas, vi bjöd alla till ett och samma kalas, vilket kändes lite dumt eftersom de blev för mycket för att hinna prata med alla. Så nästa år får vi dela upp det i två kalas hehe 😄

Milton fick många fina presenter, leksaker, kläder och en jättestor nallebjörn som blev en storfavorit igår. 😀
Som pricken över i:t fick en del av skaran se honom promenera själv. Det tar sig, snart går han själv. Han börjar äntligen våga släppa händerna och blir jätteglad när han inser att han kan gå själv.
Milton har gått med hjälp av händerna sen han var 6-7 månader, så de känns verkligen som att det var dags nu haha. 😀 Så stolt.

Likes

Comments

Vardag

Hej! Jag skriver inte så mycket. Men kom och tänka på bloggen precis nyss när jag stod i duschen. Kände väll för att skriva några rader, så nu gör jag det.

Helgen har varit ganska bra, trots det tråkiga vädret. Igår var vi i Vingåker, och idag har vi varit på Erikslund samt hälsat på svärföräldrarna, sen fick vi besök av Vitos bror. Milton har busat i vanlig ordning, och de senaste veckan har han insett hur roligt det är att öppna lådor och skåp. Att dra i gardinerna är en gammal favorit som han aldrig tröttnar på. ☺

Imorgon är det måndag igen. Förra veckan kändes lång, och fredagen var otroligt stressig från början till slut! Med en stor lättnad men samtidigt med gråten i halsen pga. stressen lämnade jag kontoret kl 17 . Så nu hoppas jag på på en någorlunda lugnare vecka på jobbet! Det är trots allt min sista vecka. Sen går jag på föräldraledighet igen!

Trots allt så har det varit riktigt roligt att jobba en stund. Tror att det var alldeles perfekt till att börja med. Ett litet sätt att hålla sig "uppdaterad" på.

Likes

Comments