Header

Tidigare idag när jag och Mysan åt sushi.

Har sprungit runt och städat i lägenheten sen jag kom hem från skövde. Får verkligen ångest när det är stökigt här hemma och jag har verkligen blivit så pedantisk sen jag och Oscar flyttade till eget. Ska strax ställa mig i köket och laga mat innan matchen mellan Sverige och Danmark börjar. Så taggad haha <3


Likes

Comments

Måste bara tipsa om denna utredningsborsten som jag köpte på kicks under mellandagsrean. Håret blir så fluffigt av denna borsten och jag älskar det!


Likes

Comments

​Kappa - cassels // Klänning HÄR // Keps - Nelly

En svart outfit dagen till ära. Ne men helt ärligt har enbart svarta kläder i min garderob och dagar som dessa önskar jag att jag hade något mer färgstarkt att ha på mig. Tycker dock att det är svårt att hitta plagg som både är varmt och snyggt som jag kan bära under vintern, lättare under sommaren hehe. Varit inne i Skövde en sväng för att göra lite ärenden och mötte sedan upp My för en lunch hemma hos henne. Så skönt att jag blivit av med febern men kroppen känns öm och förkylningen vägrar att släppa..

Likes

Comments

Hej godingar! I skrivandets stund sitter jag i soffan med en kopp varmchocklad, hur mysigt? Tricia har även varit här på en fika. Nu väntar jag på att Oscar ska komma hem så vi kan gå ner i källaren och tvätta., jag totalt vägrar att gå ner där själv hahah. Annars ser kvällen ut att bli ganska lugn. Vi ska kolla på fotboll och äta hamburgare <3

Likes

Comments

Hela kroppen gör ont och jag har legat vaken hela natten. Åt i alla fall en god frukost innan Oscar tog med mig ut runt kvarterat för att andas lite frisk luft. Hur mysigt är det inte att snön kommit tillbaka igen. Den får mer än gärna stanna längre denna gången. Vill hinna med en heldag i pulkabaken som inkludiserar korvgrillning och varmoboy med mina vänner, innan denn julen är över. 

Likes

Comments

By MALENE BIRGER 

Igår fick jag hem denna väskan från Malene birger. Är, som många andra, lite in love i detta mönster och var först ute efter en clutch i det ljusare hållet. Men när jag fick syn på denna blev jag helt såld och kunde inte låta bli att klicka hem den. 

Likes

Comments

Hur mysigt är det inte att jag oh Oscar flyttat in gatan mittemot vete&råg. Älskar att fika men gör det faktiskt ganska sällan. Men nu lär det ju ske oftare då både jag och Oscar älskar sötsaker haha. 

Likes

Comments

Blus HÄR // Väst - Vintage // Jeans HÄR

Kan vi diskutera hur mysig min dag har varit? Spenderat den ihop med My då vi först åt en god lunch på känsla och sen vidare till vete&råg för varsinn semla och ischai. Älskar den tiden på året då man äter semlor. Kan lätt äta det till frukost, lunch och kvällsmat. haha ne men ärligt så gott! Sen har vi varit hemma hos mig och myst och tagit igen förlorad tid. Tycker om den tjejen så mycket.

Likes

Comments

Tre bilder som förklarar min kväll ganska bra. Ätit god mat och badat, passade på att prova min badbomb från lush som jag köpte i London. Shoot for the stars heter den och herregud vad underbart det var, man blir så len efteråt haha. Nu ska jag krypa ner under täcket och sova. 

Likes

Comments

Älskar dessa blommor jag och Oscar fick utan Linda.

Usch inte haft ork till att göra någonting idag. Enbart tagit hand om tvätten och städat. Men ibland är det skönt att bara glida runt i mjukiskläder hela dagen. Jag och Oscar ska åka till netto och handla mat tills kvällen. Ska bjuda honom med pasta sallad mumms!

Likes

Comments