Header
View tracker
View tracker

Efter en dag på jobbet har jag gått på långhelg. Har faktiskt inte planerat någonting inför helgen då jag bara känner för att ta det lugnt. Helst av allt vill jag hyra en film, köpa en gigantiskt godispåse och bara gosa ner mig i Oscars famn. men det får vi ta imorgon. Det är ju trots allt bara torsdag.

Likes

Comments

View tracker

​Det jag gillade extra mycket med hersonissos var att man kunde hitta extremt fina ställen där man kunde vara ifred. Här hade vi hittat en liten strand med en grotta där vi spenderade våran förmiddag i fredags. 

Likes

Comments

Då är jag hemma igen efter två underbara veckor på kreta tillsammans med Ida. Varit så skönt att bara komma bort hon och jag efter en sommar med massor av jobb. Så igår kvart över fyra landade planet på svenskmark och jag fick äntligen krama om mig kärlek igen. Som jag har saknat honom. Blev en lugn kväll hemma hos honom med kladdkaka och skräckfilm. 

Likes

Comments

Heyy!! Vilken härlig dag vi haft idag. Sol och värme, och jag fick till och med sommarfeeling igen. Nice!! Min lediga måndag har bestått utav en lång sovmorgon hemma hos Oscar innan jag gick hem för att lägga mig i solen en timme. Gjorde mig sen redo för en lunch på stan tillsammans med Tricia innan vi åkte hem till henne för att dricka alkoholfria drinkar.

Likes

Comments

Kvällsfika i solen tillsammans med Ida fick avsluta denna fantastiska dag. Varit inne i Skövde en snabb sväng för att fixa lite saker sen åkte jag och Ida till Max för att äta lunch. Det fick bli varsin halloumiburgare ååh satans vad goda dem är! Har även hunnit hämtat ut paket på posten och tagit ett varmt bad. Nu har jag och Ida krupit ner under täcket för att sova. Men innan det ska vi prata om allt mellan himmel och jord.

Likes

Comments

I min senaste glossybox fanns det ett läppglans från maybelline och jag blev helt kär dock föll inte färgen mig i smaken så jag var bara tvungen att beställa hem två stycken i färgerna nude thrill och nude flush. Dessa två kommer jag använda flitigt under sensommaren och hösten. Ni hittar dem på lyko för 99kr

Likes

Comments

Gårdagen bjöd på vin, kräftor och härligt sällskap. Efter jobbet igår åkte jag hem och gjorde mig ordning för kräftskiva. Jag fick uppgiften att fixa snacks, så jag köpte med ost, kex och vindruvor. Danne och Fanny bjöd på västerbottenpaj, Olivia stod för salladen och Ida fixa kräftorna. Efter en härlig kväll med mina vänner tog jag och Ida bussen vidare mot Skövde för att slå klackarna i taket. Nu är klockan två på dagen och jag håller på att ladda inför ett kvällspass på jobbet.

Likes

Comments