Ja nu sitter man i soffan igen och slappar innan man skall åka till jobbet för att jobba natt.. lite segt då jag inte vill jobba natt! Ställde upp för att jobba natt i 2-3 veckor för att dom skulle hitta någon till tjänsten, men nu är jag inne på min 12 vecka... så trätt på detta nu och vill bara tillbaka till dags jobbet då jag verkligen inte känner att natt jobb är min grej!


Men just nu så är det fotboll på tv då killen bestämmer ;) så får passa på att vila en snabbis innan jag skall jobba :P

Såhär ser man ut innan man jobbat en hel natt pigg och glad ;) när man slutar är man så trött och längtar bara till sängen :P

Likes

Comments

Idag har vi firat min lilla prinsessa som fyllde 2 år igår :D kanske inte så liten längre ;) tiden går så sjukt fort och man hinner inte reagera typ..


Efter kalaset idag så var vi nere i klåva på Hönös Skärgårdsmarknad, asså det är så mysigt när man går där nere och bara strosar runt, alla dessa ljus och jul inspiration, kan verkligen rekommendera att åka dit för att bara få lite julkänsla :)

En butik som verkligen är ett måste är Lilling Cottage, lätt den butiken man kan gå i en timme typ och bara kolla runt och få så massa feeling om hur man vill ha det hemma i sitt egna lilla hem :)

Här är deras hemsida http://www.lillingcottage.se värt att gå in och kolla och även handla något ;)

Är ni ute på Öckerö öarna någon gång så är det verkligen en butik ni måste besöka!

Lägger upp några bilder här som jag tog från butiken idag :)

Likes

Comments

Idag har det blåst jätte mycket men de är inget som har hindrat oss att ligga vid poolen😉 riktigt skönt med solen stekandes och vinden som fläktar ibland 👍🏻

Nu skall vi snart gå för att äta o dricka lite gott och tills vi syns igen tjingeling 👋🏻

Likes

Comments

Ja då är det tredje dagen här på Kreta, sol och 36 grader☀️ skall inte klaga för fem öre.
Haft en riktig slappar dag idag vid poolen med bok läsning och lite dryck och toast, läste ut Michaelas bok, jag är inte perfekt, tyvärr ! Riktigt bra bok o såg mig själv i många saker, läsvärd helt klart!

Nu sitter vi på terassen o väntar på att gå och äta och kolla fotboll 👍🏻

Likes

Comments

Idag så har man inte gjort många knop heller, bara latar i solen och myst med mosters prinsessa, drack kaffe hos Filip på förmiddagen medans syrran jobbade o Lucas va med min morfar på tivoli 🙂

Inte mycket annat gjort idag mer än att göra mat 😉

  • Livsstil
  • 25 Readers

Likes

Comments