Ja då är det ny vecka och nya äventyr. Jobbar min andra vecka nu på en ny restaurang inom Coor, Duetten heteter den och är mycket större än Varianten som jag är stationerad på egentligen, men är utlånad till Duetten i 2 månader för dom behöver hjälp med mack produktionen.

De har vart väldigt roligt dessa dagar jag vart där, kollegorna har tagit emot mej med öppna armar, känns verkligen hur underbart som helst, med tanken på min jobbiga situation men min kollega som bara slutade prata med mej utan helt anledning!!!


Men träffat några nya kollegor som är underbara :D skall bli kul att gå till jobbet imån :)


Saknar mina små älsklingar som är utomlands nu <3

Likes

Comments

Idag så har jag vart ledig o egentligen inte gjort så mycket, utan slappat och vart i köket och bakat bullar och bröd 😊
Älskar verkligen och vara i köket och arbeta, de är så kul att bara baka och fixa, är verkligen en plats jag gillar och vara på och framför allt blir lugn på 😊
Fixat en nu tv idag med Johan så nu har vi en 50 tum 😉 lite sort men de är grymt 👏🏻
Så imån blir de till att köpa en nu TV-bänk då den nuvarande är föööör liten 😉

Likes

Comments

Att man aldrig skall kunna bli bättre på att uppdatera sin blogg :( tänker varje dag jag står på jobbet att jag skall göra värsta grymma inlägget när jag kommer hem, men ändå så glömmer man av de eller så orkar man inte om man är jätte trött, då vi har sjukt mycket på jobbet just nu.. alla jäkla julbord säger jag :P vi har minst 4 julbord varje dag och sedan har vi ju alla lunch gäster plus alla anda beställningar osv. därför blir det inte alltid att man orkar när man kommer hem :/ segt när man ändå verkligen vill bli bättre och få mer klass på den, men men nu är det fotboll på schemat så kommer inte skriva så mycket mer just nu ;)

Likes

Comments

Japp då sitter man själv igen då Johan gått och jobbat, kollade mina geléhallon precis och jag vet inte modet blev så lyckat denna gången då jag inte hade en våg och kunde få fram måtten riktigt så får ge mej på detta en gång till någon dag :P skall i för sej se hur resultatet blev ;) ställde in dom i frysen så kanske de är lättare att få ut dom i formen ;)


Satte mej precis framför datorn nu efter att jag satt en kanelbullsdeg :) skall även idag göra massa pizzabullar till mitt kalas så jag förbereder lite :) så jag inte behöver stå med allt samma dag :) känns som en bra planering i år :) förra året stod jag och gjorde allt dagen innan, de var inte så kul faktiskt :P


men nu skall jag förbereda lite för mina pizza bullar :) kikar in här lite senare :)

Likes

Comments