Sista terminen nu och sen tar jag studenten. Ska man skratta eller gråta? Bra fråga. Fan ska man göra efter man gått ut liksom

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Vila i frid <3

Likes

Comments

E på landet just nu i Uppsala, hos min faster. har skit tråkigt så varför inte uppdatera lite?

Bilder från de senaste veckorna hehe

Likes

Comments

Ville ba uppdatera lite sådär

Likes

Comments

Hahaha bara jag och Irini som förstår rubriken...

Hello everyone
Måndag idag då. Fasen vad trevligt. Skola och allt sånt där kul. Men går bara en vecka till sen är de fan i mig lov! Men ska jobba typ halva lovet ändå så ah.... Jo jag gick ut på krogen i helgen. Trevligt det vettni. Drog ut med mitt squad igen, jimmie , panchi , Linus, Robin osv. Kom hem halv 5 på morgonen. Fyfan.

Temat va då project X, som ni då ser på muggarna. Haha det var sjukt roligt och så mycket folk... Även min kusin Niklas och hans kompisar hängde på, samt att jag träffade en jävla massa jag kände väl på coloseum.

Likes

Comments

Det är äntligen sommar och jag kan leva mitt liv fullt ut. Precis som jag vill. Typ... Haha. Jag har börjat jobba iaf! Började igår. Det är as skönt, var jättenervös inför att börja men det gick väldigt bra när jag satte igång och personalen var jätte trevliga. Lägger ut lite bilder från förra veckan bara för att. Och återigen fest bilder...

Likes

Comments

Den här helgen har jag bara festat. Fyfan. Jag är dödstrött och Aa jag tror dom flesta känner igen sig. I fredags var vi på en sjukt rolig lokalfest, det var längesen jag hade så roligt.
Och igår, på Valborg (pappa släpper äntligen ut mig på Valborg, första gången) så var det inte planerat att jag skulle festa. Skulle vara med Amanda men vi blev bjudna till en i Tullinge, så vi drog dit för att bara checka läget och umgås. Vi stannade där till 3-4 på morgonen, det var fullsmockat med folk men jag hade iaf grymt roligt. Vi träffade Jimmie panchi Anton och Linus också. Det var längesen.
Nu ska jag lägga mig i sängen och sova lite, sen plugga så inåt utav bara helvete.

Likes

Comments

Well, its monday och jag är äntligen påväg hem. Dagen har varit seg som fan. Helgen också faktiskt, jag sov hela fredagskvällen, hade världens äckligaste träningsvärk så kunde knappt ta mig upp ur sängen, så det blev att ligga i koma från halv 9 på kvällen till 12 på dagen. I lördags var jag på ett krök, skulle ut på krogen men fick en fruktansvärd huvudvärk och kändes som jag hade lite feber. Men släpade mig ändå till segersjö där det vart något glas. efter det åkte jag, Amanda o Irini till Robin. Vi satt o snackade, hade det trevligt tills jag blev sjukt trött vid 3-4 tiden på morgonen, släpade mig då hem.

Usch det här är så jag. Haha

Likes

Comments