Hej! Jag vet att jag inte varit aktiv sen typ 100 år tillbaka.. Men nu har det varit sommarlov och då tappade jag intresset för starstable lite. Men nu när skolan har börjat igen har jag fått tillbaka det och är åter igen en sso-nörd. 

Jag kommer att vara aktiv här ungefär en gång i veckan eftersom att jag och Melissa Snowstone har startat en gemensam blogg! Den kommer jag att vara mycket aktivare på och den heter nattstad.se/starstablesisters . Så gå gärna in och läs den! Här kommer lite bilder sen i somras.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Så fort jag såg rubriken reagerande jag såhär "smällde handen framför ögonen och tänkte : nej men va jaaaa jag DÖÖÖR ". Vill bara logga in nuuuueee. xD

Ps: Flyttade till valedale igår! :)


Likes

Comments

En helt vanlig träning precis som alla andra-händer det här. Jag vet inte vad som tog åt Daisy där men jag antar att hon blev rädd för något. 

 

Efter bockningen föll jag av.

Likes

Comments

Idag köpte jag en ny tinker häst vid namn SnowTear! Sjukt fin tycker jag. ö.ö


Likes

Comments

Hej! Jag har varit borta på ridläger hela förra veckan och har då inte kunnat logga in på ss. Men nu är jag tillbaka igen! Hemsidan har ju uppdaterats helt! Förr har hemsidans hästar och ryttare inte sett ut som de gör i spelet, därför trodde jag att de skulle fixa en design som ser ut som det gör i spelet. men det hade de tydligen inte gjort. Nu ser det inte heller ut som det gör i spelet. Det är ju mycket snyggare än vad det var förr, men ändå. Men jag ska inte klaga! 

Random bild bara cx

Likes

Comments

Har redigerat en bild som ska föreställa Romeo i hagen en sommardag! :)

Likes

Comments

Hej! Igår kom det ju en "sol och bad funktion" vad man nu ska kalla det xD Det är helt perfect, hopptorn,simma,sola, nytt fika och nya kläder! Dock så är jag inte så förtjust i de nya kläderna ^-^ Det är även kul att sola både på filt och i solstol! xD Haha älskar att hopa från hopptornet också! xD Men hajen är lite läskig, den åt upp min häst igår *-* Men idag var det skolavslutning! Så nu är det sommarlov!!! :D Och härregud så läs året gjick fort.... ö_ö Och om 3 dagar så är det ridläger med Melissa Snowstone i kisa! Vi har haft nedräkning och längtat i 129 dagar och snart så är det,äntligen! Glad sommar på er! ;) #sommarlov #äntligen #ridlägerLikes

Comments

Som sagt så var det ju onsdags uppdatering idag just en dag som denna. Och gissa vilka krakar som kom till jorvik idag, nämligen tinker hästarna!! Är sjukt kär i den svarta skäcken. OwO Ja de beffiner sig på hästmarknaden också så det kom ju lite uppdrag. ^-^ Ferdinan var klantig som vanligt så hästarna rymde... IGEN. -.- Hahaha då gjorde jag denna enkla lille "redigeringen" med paint! xD Ja tröjan man fick var ju inte i min skam direkt... Men jag gjorde ändå en liten outfit som passade tröjan ändå. Eh hehe kanske inte den snyggaste outfiten direkt... Men det är ju kul att använda sina kläder lite iaf! ^-^  Även lite synd att vink funktionen har försvunnit.. Men den utvecklas och kommer snart tbx!

Jag ska vara i ett annat hus o vid en annan dator nu tills söndag. Och den andra datorn är så gammal att det inte finns något att ta bilder mer (paint mm) så jag kommer inte kunna uppdatera något på ett tag! Men jag kommer ändå kunna spela. O3O 

Likes

Comments

Jag vet inte riktigt vad jag gjorde men... Jag bara ääälskar det här håret! B) 


Likes

Comments