HEJ! Som rubriken lyder så är nu detta med blogg något jag fått för mig att börja med. Jag tänkte börja med att dela med mig av bit text jag tidigare skrivit. Vilket i sig beskriver aningen vem jag är. Ett smakprov helt enkelt!

...En anonym tjej lever småstadslivet och drömmer om ett ställe där hon kan känna sig liten jämfört med skyhöga byggnader och där hon går på trottoarerna som karriären talar. I den lilla stad som hon vuxit upp i var de sneda blickarna, konstiga kommentarer och prat bakom ryggen vardagsmat. Hon minns kommentarerna om t.ex. paljettjackan, kostymdressen och den "utstickande" hatten inomhus. Modeintresset har alltid funnits där men tog fart först i slutet på högstadiet. Hon minns det så väl när vaktmästaren frågade om hon var vikarie då hon bar kavaj.

På ett sätt finns viljan att sticka ut och var en ur mängden. Det talat för att hon älskar allt vad mode och trend heter. Hade hon kunnat (och garderoben rymde mer) hade hela månadslönen gått åt. Men så påminns hon om blickarna. Kommentarerna. Det sticker i folks ögon att vara annorlunda.

Men hon fortsätter drömma. För det sägs att man ska våga drömma stort för att nå ännu högre...

Likes

Comments