Längtat efter detta och är inte besviken.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ja, helgens tävling blev riktigt bra! Det var en två dagars tävling med 6 danser totalt. Vi kammade hem pallplats i samtliga. Fyra guld och två brons. Vi är mycket nöjda över dessa resultat, dock känner vi att vi kunde så mycket bättre än vad vi fick ut. Så tills nästa tävling vill man ju att det ska sitta som vi missade idag. Dock är den tävlingen en vecka bort...SM. Vi hoppas på det bästa! Tack till alla som deltog i att tävlingen blev så trevlig och härlig. Kramar.

Likes

Comments

Nu har vi gjort iordning mitt hår och käkar just nu frukost. Sedan är det upp på hotellrummet och sminka mig, ta packningen och ner till bilen för att åka till tävlingshallen. Fingers crossed!

Likes

Comments

Att få medalj av Ann Wilson händer inte varje dag! Otroligt sätt att få medaljerna på! Det blev ett guld i Cha Chan, brons i Rumba samt Jive. Så det blev medaljplats i alla dagens danser vilket vi är jätte nöjda med. Imorgon väntas tre danser till fast i standard. Det ska bli riktigt kul!

Vi firade på IKEA! Mums.

Likes

Comments

God sallad med den krämigaste Cesardressingen jag smakat! Så goood.

Nu bär det av till skolan för att jobba lite på inlämningen i Organisationsdesign och managmentrecept. Efter det blir det lunch och sedan redovisning! Den handlar om samma ämne, alltså många krångliga ord. När det är klart runt halv fem så är det bussen hem som gäller för att käka och sedan sätta mig i bilen mot Helaingborg! Vi ska ju tävla i Helsingborg Trophy vilket ska bli galet kul. Relativt många från klubben ska med så det blir skönt. Tävlingen är slut på söndag och då kommer jag vara så trött haha. Två dagars dans är dock inget jag klagar på :-)

Hoppas ni får en kanon dag! Kram.

Likes

Comments

Efter en lång dag med gruppmöte är jag påväg mot träningen. Det är standard idag och vi ska fokusera på position, något som aldrig skadar. Jag ska klämma in ett besök på Ica också innan jag går därifrån till danslokalen. Jag är vrålhungrig!

Åh igår hade jag världens mysigaste Skype samtal med en fin vän som numera flyttat till England! Känns så konstigt att se henne över en skärm. Är ändå så glad för hennes skull :-)

Likes

Comments

Idag har det varit mycket plugg men även ett danspass. Det slutade tyvärr i blodbad haha! Började blöda på tån så strumpan och min klacksko blev rätt så röda om man säger så..... Hoppas att det läker snabbt men det gör det nog. Det blev en del samba idag och det är så härlig musik och mycket höfter, det gillar jag. Imon är det skola och sedan plugg. Sista skoldagen på veckan så helgen inleds snart :-)

Likes

Comments

Nu är jag enormt trött. Var i skolan från halv tolv till fyra idag för att sedan direkt ta bussen till dansen och en träning i standard. Kan svära på att jag fick kramp i solaplexus för en stund sen! Super läskigt men kan bero på den nya positionen jag övade på idag. Tidigare har jag lutat mig lite felaktigt och även min partner så nu är det ännu bättre än innan! Vår hållning/fattning är något vi jobbat och fortfarande jobbar mycket på. Det är kul att den blir bättre och bättre hela tiden. Och att den nu verkligen gjorde vår dans mycket bättre och lättare på något sätt känns sjukt bra! Dock är det ju nya muskler som nu behöver vänja sig, igen. Vi tjejer har ju en rätt skev position i standard om man säger så. Men fint blir det i alla fall!

Likes

Comments