Idag har jag haft min första dag på nya jobbet. Helt okej kändes det faktiskt. Trevlig personal och helt okej arbete. Nu kommer jag bara jobba 50% så denna veckan kommer bestå av jobb 8-10.30 t.om. torsdag och sen på fredag blir det hela dagen. Känns väl lite sådär o bara jobba 2,5 timma och sen gå hem men det är ett jobb och jag är glad för det. 
 
Helgen har vart lugn, Albin har vart här. I fredags övernattade vi hemma hos mommo och moffa men annars har vi inte gjort speciellt mycket. Storstädat! Så skönt är det att ha det gjort. Damma, dammsuga, skura, rensat garderoberna (både min och Albins) putsat och fejat överallt. Så frågan är ju vad jag sysselsätter mig med nu på dagarna denna veckan när det är så rent här hemma och Albin är hos sin pappa? Kanske skulle ta tag i o måla vitrinskåpet som jag satt upp på väggen. Det behöver bara ett lager med färg skulle jag tro. 
 
Nähä, får ta tag i och laga lite mat eller nått innan jag blir helt förlamad här i soffan. Spenatsoppa står på menyn. Vissa dagar är värre än alla andra att vara ensam. 
 
 
 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det är inte Albin denna gången (peppar peppar) utan jag.. Herre gud säger jag, har verkligen åkt på världens förkylning. Hela näsan är helt igenkorkad, tack och lov så verkar det hålla sig där och inte bli värre med feber och grejer. Man läser och hör både här och där om folk som ligger med feber i veckor nästan. Influensa explosion verkar det som. Hoppas att Albin får klara sig från detta bara. Idag har jag i alla fall känt mig lite piggare så det är nog på god väg. Jag börjar det nya jobbet på måndag så tacka gudarna för att detta bröt ut innan så jag hinner pigga på mig. 
 
I övrigt denna veckan har det inte hänt så mycket mera då än att jag legat på soffan. Jag fick lite pyssel ryck en dag innan jag blev sjuk och fixade till skåpet som jag tog hem förra veckan med lite spets. Det ska få en omgång färg också sen blir det riktigt fint. Även ett ljus fick sig ett lyft, det går åt en del nu i dessa mörka tider :) 
 
Nu ikväll har jag haft mys med barnet mitt och imorgon ska han vara ledig från dagis så då blir det massa mys hela dagen. Se om det finns någon ork att gå ut o gå en kortis eller leka lite i snön. Åka pulka är det enda han tjötar om nu när det kommit så pass mycket snö. Jag hatar det men det är ju kul för alla barn :) 
Jag har även fått till inbjudningar till min födelsedag. Det är inte förrän om 4 veckor men det är skönt att vara ute i god tid med det för en gångs skull så man vet att alla kan komma. Jag fyllr ju trots allt 25. Hur blev jag så gammal?! haha !! Jag är inte en dag äldre än 20 ändå, vad som än sägs i pappret ;) Skönt att man har en liten släkt i alla fall så det inte blir allt för mycket folk.. En fest för vännerna är planerad också men den blir lite längre fram. 
 
 
 

Likes

Comments