Nu är hösten verkligen här. Det där med soliga dagar var lite för bra för att vara sant ;) Fast igår var det helt okej, det var i alla fall uppehåll och sol lite då och då. Tillräckligt bra för att ta cykeln till jobbet :) Heja mig..
 
Idag är en ledig dag vilket innebär fixar dag. Har umgåtts med min syster på förmiddagen idag, hon shoppade lite kläder och jag har bockat av ytterligare några punkter på listan v Igår gick jag även loss på dom sista kartongerna, så dom som är kvar nu är sånna som ska ner i förrådet. Måste skaffa mig ett hänglås bara så ingen tar mina grejer. 
En skurhink och rengöringsmedel stod på listan idag så inte nog med det så luktar det nu nystädat här hemma dessutom. Har jag sagt att jag trivs fantastiskt bra här? ;) 
 
Vardagsrummet är så gott som färdigt , det ska upp lite på väggarna bara men det får vänta tills mamma och pappa kommer hem från Italien, jag fixar inte att borra i betongen själv tyvärr. Men så här ser det ut än så länge :)
 
och matsals delen. Det är här det står lite still just nu, är inte helt med på vad som ska upp på
väggen men det kommer så småningom antar jag :) 
 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Som jag nämnde innan så behöver jag inte vara rädd för att jag inte har någonting att göra. Några kartonger till är tömda, kläderna! Det fanns inte en enda hylla eller låda i våra garderober när vi flyttade in så det fick bli en tur till IKEA häromdagen för att köpa trådbackar. Inte speciellt snyggt men vad gör det när dom ändå inte ska synas, dom är ju praktiska. Dock så konstaterade jag att jag är i behov av fler galjar (stavning på det?). Det är mycket såna där små grejer an behöver som man inte tycker kostar så mycket men ändå blir mycket om man ska köpa allt på en gång. Det kommer inte bli svårt att skriva ihop en önskelista till släkten detta året. Det är ju en fördel. Och nej, jag kommer aldrig sluta skriva en önskelista. Paket är ju fantastiskt ;) 
 
 
Det blev en del att ta tag i ändå. 
 
och kanon när det väl var gjort :)
 

Likes

Comments

Japp, Albin har åkt till sin pappa och kvar är jag. Ensam hemma i min egen lägenhet för första gången någonsin. Jag bodde aldrig ensam utan blev sambo direkt när jag flyttade hemifrån. Det är ganska blandade känslor med att bo ensam har jag kommit underfund med. Det är spännande att få bestämma helt själv över precis allt, ingen annan att dela åsikter med, men samtidigt väldigt skrämmande också. Jag har ju en del att sysselsätta mig med även fast Albin inte är här faktiskt. Har ju "bara" sådär 12-14 kartonger kvar att packa upp ;) Alla ska i och för sig inte packas upp för det är en del sånt där klassisk förråds skräp som man kanske aldrig kommer använda. Men jag ska gå igenom allt, lägga ner det jag inte vill ha, märka upp kartongerna och om jag fortfarande inte har rört dom på 6 månader så ska det bort. Antingen till tippen eller loppis. Det är planen. 
 
 
Såhär ser det ut i Albins rum just nu, är inte riktigt klar med hur det ska se ut här inne än men kan jag bara bli av med alla kartonger så man kan få en helhetsbild av det så ska det nog bli bra det med :) /M
 

Likes

Comments

Det är nästan ett helt år sedan sist, inte riktigt men heller inte långt ifrån. Jag har fått tjatat på mig från en del håll att jag borde ta upp bloggandet igen så vi gör väl ett försök. Om inte annat för er som vill följa mitt nya liv på egna ben och flytten till nya lägenheten. 
 
Det har ju hänt en del sen sist om man säger så. Strax innan sommaren bestämde jag och Albins pappa oss för att gå skilda vägar. Det har vart en tuff sommar med blandade känslor fram och tillbaka. Jag fick flytta hem till mina föräldrar då det är galet svårt att tag i boende i dagens läge och nu för bara några dagar sedan (den 15 september) flyttade jag in i min helt egen lägenhet. Känslan är helt fantastisk. Jag älskar mina föräldrar men jag har flyttat hemifrån redan en gång, då vill man inte behöva krypa tillbaka. Men (!) det är så skönt att dom finns och att möjligheten finns. Hela min familj (mamma,pappa och syster) har vart en otroligt stöd denna sommaren. Ni är guld värda <3 hur="" som="" helst="" så="" bor="" jag="" och="" albin="" numera="" i="" en="" 3a="" bara="" ett="" stenkast="" ifrån="" hans="" dagis="" vilket="" är="" så="" skönt.="" allt="" är="" kaos="" och="" det="" är="" grejer="" överallt="" men="" det="" känns="" ändå="" som="" det="" börjar="" bli="" lite="" ordning="" nu="" i="" alla="" fall.="" vi="" har="" delad="" vårdnad="" så="" imorgon="" åker="" albin="" till="" sin="" pappa="" och="" jag="" hoppas="" verkligen="" att="" alla="" flyttkartonger="" är="" väck="" när="" han="" kommer="" hem="" nästa="" gång.="" jag="" har="" en="" hel="" del="" tid="" denna="" veckan="">
 
Det er var en liten update hur mitt liv ser ut idag och det kan inte bli annat än bättre :) 
Bilder kommer komma upp imorgon på hur det ser ut just nu men till en början kan ni få en liten bild av hur det såg ut innan alla flyttkartonger och möbler kom på plats :) i alla fall i nått rum :) 
/M
 
 
Köket
 
 
Del av vardagsrummet
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Likes

Comments