Tog mig i kragen och fixade till mina egna naglar för en gång skull. Dock så hann jag bara med ena handen så får bli att ta tag i nästa i morgon istället. Det är så man ser ut när man jobbar som nagelterapeut. Olika naglar på olika händer ;) haha.. Lite shopping fick det bli med. Var o extremt stort behov av nya tights, då mina sista par gick sönder igår, och ett nytt linne fick det bli med. Bätätare än inget känner jag. Albin fick sig en ny piké, på rean 50:- .. Inte helt fel. Ett litet bebis paket fick det bli också men det kan jag inte avslöja här ifall personen i fråga skulle råka kika in och läsa ;) Nu blir det att få något litet i magen och sen inta gymmet för ett litet kvällspass. Har tränat varje dag nu i snart en veckas tid så får nästan lite ångest och dåligt samvete om jag inte tar mig dit idag. Kämpa på Malin, du kan om du vill ! 
 
 
 
 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dagen började med en tur till A6 för att träffa två fina vänner med barn och brorsbarn :) blev inköp av ett par nya träningsläger , nu är jag på topp och ska verkligen inte ge mig denna gången. Därefter bar det av hemåt för att få Albin klippt av Matilda , en vän som flyttat till Norge men är hemma på lite semester. Hon jobbar som frisör nämligen. Superbra att kunna göra så istället för att åka iväg till salong och klippa honom. ;) han skötte sig exemplariskt denna gången, tänk vad lite glass och Rori racerbil kan göra ;) 
 
Lite träning nu ikväll och målningen av vitrinskåpet börjar gå mot sitt slut. Insidan är redo , ett lager kvar bara och det får bli imorgon. Nu blir det lite tv innan sängen kallar. 
 
 
Klippning på g
 
 
Efter klippning :)
 
Albin och Bonnie spanar in bilarna på motorvägen utanför donken
 
Nya kläderna 
 
Vitrinskåpet nutid
 
 
 

Likes

Comments

 
Det måste man väl kunna säga nu? Att sommaren äntligen är här. Kan inte mer än njuta till fullo av detta fantastiska väder vi har haft och har just nu. Det blir inte mycket tid spenderat inomhus. 
 
Idag har vi vart en runda på stan och inhandlat lite mer färg till mitt vitrinskåp och lite annat smått och gott. Ett par nya skor fick det bli också. :) Därefter kom Albins farmors sambo hit med sand till Albins sandlåda. Äntligen får jag nog lov att säga. Det tog sin lilla tid men nu är det gjort och Albin har inte slitit sig därifrån en sekund ;) härligt sandigt barn vi får , raka vägen in i badet innan sängen idag det vill jag lova ;) Mattias är iväg och fixar svärmors bil så när han kommer hem vankas grillning, underbara väder ?
 

Likes

Comments

fredag bestod av jobb. Satt ute i solen på Storgatan och lackade naglar under marknaden. Inte helt fel må jag säga :) träffat massa trevligt folk och umgåtts med mina fina arbetskollegor. Därefter blev det en kväll med en fin vän. Sambon på aw och Albin hos farmor. Blev en lyckad kväll :) 
Lördagen bestod av lite jobb på fm därefter grillning och uppsättning av studsmatta hos barnens farmor och kubbspel på kvällen. Idag bara en slappdag. Sammanfattningsvis en helt fantastisk helg. :) 
Passade på att tjuva lite rabarber amammans idag när vi var där också så blev en härlig rabarberkräm till kvällsmat. Riktigt gott :) 
 
Imprgon startar jag dagen med att gå till gymet. Nu ska här tränas :) 
 
 
 
 
 
 

Likes

Comments