Sitter och ska kasta i mig maten på jobbet. Har bara en halvtimma lunch och så var jag sen i morse så tänkte jag skulle hinna sminka mig också. Blir spännande och se om jag lyckas ;)


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

 
Hemkommen efter jobb och en trevligt kaffe besök hos Sissi och hennes lilla plutt bebis. Så söt och så liten, kan verkligen inte förstå att Albin har varit så liten. Tiden går så fort. 
 
Nu blir det hockey , slöande och snart lite käk. Kanske om man skulle göra hemmagjorda hamburgare eller något. Det var ett tag sedan. Men har inte så mycket mer att ha på än dressing typ så kanske får skippa det. Nått mer kan ju vara gott att ha på :) 
I övrigt blir det en lugn kväll , upp och jobba imorgon igen. 
 
 

Likes

Comments

Japp , den har kommit fram. Konstigt nog så är det bara överkäken som det exploderar av tänder men
fortfarande bara två där nere. En kind tand även denna gången fast på andra sidan :) 
 

Likes

Comments

Usch, jobbat 10-19 idag. Det kan ju vara någon av dom suraste tiderna att jobba. För det första så träffar jag typ Albin en timma på morgonen bara och sen inte förrän dagen efter igen plus att det är så sjutksegt. Det är ett vanligt 9 timmars pass som vilket arbetande som helst men det är någonting med den tiden som gör att det känns som du verkligen vart på jobbet heeeeela dagen.. Usch och fy ;)

Imorgon är jag ledig i alla fall och här ska städas. Det blir frukost klockan 8 med syster och sen är det bara att köra på. Vi lär ha att göra. En kund ska jag hinna med på kvällen också och eventuellt ta mig iväg till gymet också. Det var ett tag sedan.

Nu, efter att ha landat i soffan efter jobbet så väntar sängen mjuk och go där inne i sovrummet. God Natt :)

 


Likes

Comments

Nu är det inte många dagar kvar tills mäklaren kommer och ska ta kort. Det är fortfarande en hel del att röja här hemma men det ska nog bli bra. Syrran kommer hit på onsdag och hjälper mig med det sista draget. Putsa fönster, skura överallt m.m. allt det där nogranna som tar sån tid ni vet ;) Fördelen med att städa sphär noga nu är att det blir mindre att ta tag i sen när det väl är dax att flytta. Har redan börjat packa ner saker som vi vet att vi inte använder nu i kartonger och ställt ner i källaren. Håller tummar och tår för att det går bra på visningen sen när det är dax. 7-8 oktober blir det antagligen. Någon av dom dagarna eller kanske båda två. 
 
Idag är jag hemma med både Albin och Mikaela. Mikela har haft feber i helgen men verkar vara rätt pigg nu så eventuellt blir det skola för henne imorgon. Albin är hemma för att jag inte börjar jobba förrän klockan 17. Det går rätt bra att städa med tanke på att hans syster sysselsätter honom så jag kan göra mitt :) Har grejat i köket medan Albin sovit middag. Missade (dum som jag var) att ta föra och efter bild på skåp plus lådor men efter bilder är fixat i alla fall. Tror det räcker med att skriva att det såg förjävligt ut rent ut sagt. Första gången jag städar lådorna sedan Albin började gå. Det har liksom varit lite utav hans lådor med alla burkar och sånt. Men nu har han inte vart där på jätte länge (är för upptagen med sina bilar) så nu var det dax. 
 
 

Likes

Comments

Cars är numera favoriten här hemma. Får Albin bestämma så ska det stå på jämt ;) hehe.. Så idag blir det frukostmys i soffan framför "Cars 2" <>


Likes

Comments

Usch, seg morgon idag. Skönt att Albin inte vaknade förrän 8 :) det händer allt oftare att han sover längre och det är rätt skönt.

Det där med tvättandet blir dock inte av, när jag kom ner vid halv nio så hade någon redan börjat tvätta. Men är lite så här tyvärr, är många lägenheter och är man inte där i tid så finns risk för att den tas av någon annan. Tur att vi har en maskin i lägenheten så lite kan bli tvättat i alla fall :) Nu ska vi snart ta och äta lite frukost.

Följ mig gärna via Instagram också.. Mitt liv i bilder :) sök på malindanielzon


Likes

Comments

Om man kanske skulle dra igång bloggandet igen? Har fått förfrågningar från endel varför den ligger nere. Det är helt enkelt så att jag bara inte har orkat starta upp datorn eller ta hem appen till mobilen :p Alla mina appar försvann för ett tag sedan då min mobil fick ett flipp. Alla kontaker och allt bara försvann, batteriet dog och när jag startade den igen så var allt borta och telefonen helt återställd. Skit knasigt. 
 
En liten uppdatering på vad som händer här hemma för er som inte har hängt med och träffar mig så ofta. Vi har gett upp vårat husletande och har istället fått tag på en hyreslägenhet. 5rok, 137kvm, två balkonger, en liten uteplats, bottenplan och bastu ;)  Har en känsla av att detta kommer att bli hur bra som helst tills vi hittar ett hus som passar oss. Det sköna med detta är att vi kan sälja lägenheten, bli skuldfria (eller aa, i alla fall Mattias. Jag har inga lån) och sen när vi hittar någonting som passar oss är det bara att säga upp lägenheten och flytta. Det är även ett ställe som vi säkert skulle kunna bo på ett tag framöver. Slippa stressa med att hitta hus, då ett större boende är ett måste nu när Albin börjar bli större också. Han måste ha ett eget rum. Grejer överallt ;) Så det är nog vad det kommer bloggas om en tid framöver. 
 
Igår hade vi en mäklare här som vaderade lägenheten åt oss och på torsdag kommer han hit och ska ta lite bilder och så. Nu är det röja till tusen som gäller här hemma. Det är inte gjort i en handvändning precis. Speciellt inte när man jobbar på dagarna också. 
 
Nu , efter en dag med massa fix och stök, även trevligt sällskap av syster och Johan nu ikväll, är det dax att varva ner någon stund i soffan innan det är dax att inta sängen. Imorgon är en lång dag. Tvätt tid, eventuellt tupperware party (beror på om Mikela har feber imorgon igen, hon kommer nämligen hit en stund imorgon) och ännu mer fix och stök.. Var det söndagar man skuille vila eller? ;) 
 
 
btw, har gått och blivit (tillfälligt )med hund också.. Världens mysigaste Crespo <>

Likes

Comments