denna vecka har rullat på väldigt snabbt. Som jag nämnde i förra inlägget så var jag hos sofie i lördags, vilket var fantastiskt kul och en lyckad fest. Började med tacos och mexikansk fest hemma hos sofie, sedan fortsatte vi ut på stan där vi dansade tills timmen var sen.

I söndags åkte jag tillbaka hem, och här vankades det tenta fest, och ja, kan det bli något annat än lyckat? svar: nej.
Annars så har veckan rullat på, och rutinerna har börjat ta form igen. Vilket är skönt på gott och ont. Mycket skola och plugg men känns bra att vara i fas inför tentorna sen.


Likes

Comments

god middag,

sitter just nu på bussen på väg mot Göteborg och Sofie. Kommer bli super mysigt, var alldeles för länge sen jag var hemma hos familia nr 2, så ska bli gott att bara få komne hem till soffan. Senare ikväll vankas det mexicans förfest, vilket aldrig kan bli fel. sen få vi se vad kvällen har att erbjuda!

igår så var mamma här, tog en runda på stan och lunchade gott. Skrev ju min sista tenta i onsdags så det fick vi fira med lite shopping. Alltid lika mysigt när mamma kommer hit och jag får visa henne "mitt" hem, sen så är det ju väldigt skönt att hon tar med sig banken och man får spara lite på de ynka slantar som man besitter. 

Likes

Comments

Hej vänner.

Dålig uppdatering som vanligt.... i'm sorry!

Är inne i tentaP nu vilket innebär ett mean (x>𝞵) på 12 h i skolan per dag.... mycket kaffe för att klara av dagarna ska jag säga. Har varit i skolan 7.00 varje dag i snart två veckor vilket börjar kännas i kroppen nu. Sömnen har glömts bort och hinna med något annat än att sitta med en bok kan man glömma. Men snart är det över.. Hade min första tenta igår i Business statistics, svårt som satan var det men ändå skönt att ha den avklarad. Aber jag till högra makter att jag lyckades skrapa ihop tillräckligt många poäng så jag slipper göra om den. Men det är inte över för det, på onsdag har jag nästa tenta, i Strategy and technlogy, så det är bara att härda ut och försöka lära sig allt till den och hoppas att man lyckas med den också!


Likes

Comments

Hej vänner!

Efter en skön sommar så kommer nu hösten krypandes, jag vet inte om jag är redo för det. Visst tanken av höst är ju ganska mysig, tända ljus, te och stickade tröjor. Men oftast är det ju inte riktigt så, det är mörkt, kallt och regn. Så ne jag är nod inte riktigt redo. However, nu har skolan dragit igång som en bitchslap i ansiktet. Ingen mjukstart här inte, utan direkt tillbaka till allt som har med skolan att göra, dvs plugg plugg och åter plugg. Det som gör det lite lättare är att jag fått världens bästa granne, min stinis. Så skönt att bara kunna springa upp till henne när man känner för det, det är livet det.

Idag är jag ledig från skolan, så jag ska ta och tvätta och försöka studera lite. Annars så väntar ett träningspass med stinis i kväll, ska faktiskt bli kul då jag inte testat på några gruppövningar här.Likes

Comments

​Det är med längtan som jag äntligen har kommit hem till mitt i Jönköping igen. Sommaren har spenderats i Töreboda och jag ska säga att det är otroligt skönt att åka därifrån, varit där lite länge hehe. Det sorgliga med detta är att sommaren nu börjar lida mot sitt slut, och det är jag inte redo för. Känns som det enda jag gjort denna sommaren är att jobba, behöver ledigt, behöver sol, behöver leva lajf. 

Just nu gör jag allt sånt där som jag sluppit när jag bott hos mamma och pappa, stor städar och tvättar. Inte riktigt min grej med någon gång måste man göra det också.

Likes

Comments

Livet må ändå vara att kunna åka i pyjamas till bästa vän som bor 500 meter ifrån. Altanhäng med kortspel, skitsnack och snacks är precis vad man önskar en sommarkväll. Just nu är jag inne i en 10-dagars jobb period. Jobbar 3 dagar i Töreboda - 4 dagar i Jönköping och sen 3 dagar igen i Töreboda. Fullfart och det är en hel vetenskap att få ihop hur man hinna vara på två olika platser, men det ska nog gå ihop sig och para är ju nice.

  • 236 readers

Likes

Comments

Att man har "sommarlov" betyder inte att man är ledig jämt. Har varit så mycket jobb på senaste att jag knappt hunnit göra något annat än jobba - äta - sova. Men nu äntligen fick jag lite semester. 2 dagars ledigt resulterade i en tripp till mitt favorit sommar ställe, Tjörn. Har varit där i samma stugor ändå sen barnsben och inget var förändrat. Stressfri och inga problem. Att bada i havet och fiska makrill är ta mig tusan inte mycket som slår.

  • 236 readers

Likes

Comments

​Hej vänner!

Tiden har sprungit i väg så otroligt snabbt och det är redan Juli? Flyttade hem till mammi och pappi förre veckan för att bo här över sommaren och det är faktiskt riktigt skönt. Har jobbat en hel del hemma i Jönköping fram tills nu och det har varit otroligt skönt att kunna vara hemma och slappa innan jag börjar mitt nästa jobb här hemma i Töreboda. Har en dag ledigt kvar innan jag ska börja jobba igen. Jobbar i princip hela Juli och halva augusti så mina sommarplaner är inget annat än jobba. Skulle helst av allt vilja dra iväg på en lång semester men det är svårt när man inte har några pengar,  så det får bli till hösten då man tjänat ihop lite cash. 

Hur kul är det inte att det är fotbolls EM förresten? Fast att Sverige har åkt ut så bänkar vi oss i familjen framför tv:n varje match och kollar. Det är något med mästerskap som får mig att må bra. Hejar på Wales och min Bale och håller tummarna att de går ända till final!! 

Likes

Comments

  • 301 readers

Likes

Comments