{foton från pinterest}

Jag älskar att scrolla runt på Pinterest. Så himla mycket inspiration! Vi har hittat massor av tips till vår stora dag! Vi kan nu bocka av våra bröllopskläder på den långa köp/att-göra-listan. Sen vet vi också hur vi ska göra våra vigselprogram, hur tårtan ska se ut, vilken mat vi ska bjuda på. Igår bestämde vi oss också för hur våra inbjudningskort ska se ut, vi hittade äntligen en design som kändes som oss.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag ställde vi klockan för att gå iväg och äta frukost tillsammans. Testade ett nytt ställe på Möllevångstorget som hade frukostbuffé. Det var helt okej, mycket varma rätter vilket jag inte är så förtjust, däremot så älskar Fredrik det. Jag vill hellre ha goda mackor, smoothies, mycket frukt, bär & grönsaker. Men det var i alla fall roligt att testa något nytt!

Sen tog vi en snabb runda på stan då affärerna precis hade hunnit öppna då vi var klara med frukosten. Jag älskar verkligen höstkläder! Jag gillar inte att klä mig i ljusa färger och hittar därför mycket mer kläder på hösten. Idag hittade jag denna klänning som var så himla skön. 299kr på H&M! Kommer att vara så fin till ett par svarta strumbyxor.

Likes

Comments

Nu är det ca nio månader kvar till vårat bröllop, trots detta så känner jag stressen inombords. Det är så många små detaljer som det behövs fixas med. Sitter just nu och kikar runt på lite olika inbjudningskort, det finns ju såå många fina! Vill ha något cleant med någon av dessa färger; vitt, grönt, grått eller guld. Det är som sagt en DJUNGEL! Men jag hoppas att vi snart hittar något vi gillar.

Här ser ni vårat save the date-kort som vi har skickat. Många av de vi känner brukar boka resor till sommaren så därför ville vi berätta våra planer redan nu så de som vill kan planera att komma. Det hela känns fortfarande väldigt overkligt men jag längtar efter att bli fru Schultze.

Likes

Comments