Header

Tre veckor har gått. Har haft ännumer strul med mitt ex, lämnat min pojkvän Peter, börjat dejta en "gammal flamma", börjat titta på nya lägenheter och dessutom åkt på halsfluss!

När det gäller mitt kärleksliv för tillfället så känner jag mig helt ärligt som en slampa.. Men Peter kunde inte ge mig det stöd jag behövde över att mitt ex höll på. Och Peter hade dessutom en förkärlek till att medvetet försöka göra mig svartsjuk eller ledsen. Och sånt håller inte i längden.
Sen träffade jag på en kille jag dejtade innan Peter som gav mig tröst och trygghet. Så nu träffas jag och mr.X när vi har tid och vi njuter av varandras sällskap medans vi ser vart detta leder.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vaknade vid sju-tiden imorse pigg som bara den. Smög upp och tog mina grejer för att åka hem till farsta och träna. Stod på en maskin och flåsade i en timme innan jag gav upp, ingen träning på 3 dagar som rökare visade sig nu. Nu sitter jag på Statoils parkering och väntar på Papi som ska tanka åt mig eftersom mitt ena bankkort är spärrat sen jag tappade min plånbok och mitt andra åt en bankomat upp när pojkvännen försökte ta ut pengar åt mig. Sen tar jag en liten tripp upp till min kära mamma och pussar lite på min lilla köttfärslimpa till ponny.


Likes

Comments

Allt har känts tungt nu idag och igår. Kan inte åka hem och jag måste vara ifrån min älskade hund och min älskade pojkvän. Spenderade två timmar nere hos polisen igår. Körde iväg Milton och Peter och åkte dit jag ska bo nu ett tag. Är inte alls glad. Varför ska jag påverkas? Jag är offret. Och han lever normalt medans jag får bryta upp hela mitt liv och leva i skräck.
Jaja, förhoppningsvis far vi utomlands på tisdag, få lugna ner sig och ta nya tag. Ska bli väldigt skönt!

Min lilla snuttegris är i trygghet nu iallafall!


Likes

Comments

Ja. Ikväll kom mitt ex hit igen. Jag kom hem efter ett par mysiga timmar med min kompis Vicky i Täby Centrum. Allt jag ville var att få kasta av mig dom tighta kläderna, glida ner i myskläder och spendera resten av kvällen med mina två favoritpojkar, min pojkvän och min hund.

Tji fick jag. Tjugo minuter efter att jag kommit hem skäller hunden till. Jag tyckte det ringde på dörren och efter vad som hände igår så smög jag ut i trappen och kollade genom kikhålet. Där står en tjej. Så jag, dum som jag är öppnar. Hon frågar om det är jag som är Malin och när jag svarar ja så tränger hon sig in i lägenheten och mitt ex hoppar fram bakom en vägg längre bort i trapphuset.

Jag kommer inte att gå in på detaljer på vad som hände förens jag har haft mitt möte med polisen och tagit mig härifrån imorgon.

Det är två timmar sedan nu. Och jag har haft panikångest i 1,5 av dom och bara störtgråtit resten. Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. När en tungt kriminell person kommer in i lägenheten sådär och inte vill mig något trevligt.

Det känns tungt att veta att jag nu kommer att behöva flytta någon annanstans. Inte för att fly från dom. Utan för att jag aldrig någonsin kommer att kunna känna mig trygg i mitt hem igen.

Såhär fräsh är man efter två timmar av panikångest och gråt


Likes

Comments

Bara få minuter efter jag lade upp mitt inlägg om mina nya träningsbyxor så gick jag in till min pojkvän som låg i sängen. Jag satte mig på sängkanten och vi pratade. Min telefon ringer och det är ett nummer jag inte känner igen men jag svarar ändå. Och det visar sig vara mitt ex. Så jag la bara på. Gick till köket för att fixa ihop lite kyckling och min pojkvän kommer ut och sätter sig vid köksbordet. Efter några minuter smäller det till på rutan. Så jag går fram till fönstret, beredd att peka finger eller något åt småungar som har snöbollskrig. Men där står mitt ex. Jag tror seriöst aldrig att jag varit så rädd i hela mitt liv. Och missade samtalen bara växer och växer fast från ett nytt nummer denna gång. Och jag fick ett sms från ett tredje nummer där det stod: kom ut bara jag vet att du är hemma.
Vad gör man i det läget? Jag är iallafall inte så dum att jag går ut kl 11 på kvällen till en person som har ganska tungt kriminellt bagage. Vi har inte pratat på flera månader och jag vet inte vad han ville. Men det var det obehagligaste jag någonsin har varit med om! Hade jag varit ensam hemma vet jag inte vad jag hade gjort!


Likes

Comments

Slog till på ett hårt träningspass nu på kvällen. Hade egentligen inte alls tänkt träna men så kom mitt paket från gymgrossisten idag med mina nya flashiga träningsbyxor från Bia Brazile så jag vart ju illa tvungen att ta dom på en testrunda. Och jag kan helt ärligt säga att det va dom skönaste byxor jag NÅGONSIN haft på mig! Rekomenderar starkt! Desutom får man sjukt snygg rumpa i dom!

Ursäktar min extremt stökiga hall!


Likes

Comments

Hej hopp gummisnopp! Satt och läste igenom gamla inlägg och herregud det var SJUKT länge sen jag ens kastade ett öga åt nattstad-appen! Men ja, varför inte börja igen nu när livet är lite intressantare? Nya rutiner, "ny" lägenhet, nytt självförtroende, ny pojkvän och ett helt nytt liv helt enkelt!


Likes

Comments

Under tiden jag gick i gymnasiet nere i karlstad så träffade jag tre av dom mest underbara personer som existerar. Ellenor, Karna och Janna. Tre personer jag aldrig i hela mitt liv kommer att släppa taget om.

Ellenor och jag kan bråka så taket skakar, och även om man stormar ut i 300 km/h så vet man att vi aldrig skulle sluta prata med varandra för ett bråk. Hon är som en syster som man alltid älskar men hatar ibland. Den personen man vet kommer att acceptera en oavsett vart man hamnar i livet. Den man vet att man kan ringa till när saker är jättebra eller när allt bara är piss.

Karna.. Ja vad ska man säga? Hon är den knäppaste människan jag känner. En underbar person. Och alla gånger som man legat och vridit sig på golvet av skratt när vi har haft svårt att förstå varandra. Hon är norsk och väldigt svår att förstå ibland, men då är det bara att nicka och låtsas att man förstår. Och jag känner INGEN som kan suga i sig så mycket godis som min norskjävel kan!! Ett kilo godis klockade vi henne på 14 minuter! Att den bruden är smal är ett under!!!!

Janna och jag är det ingen som förstår att vi är så bra kompisar. Vi är båda extremt bossiga surfittor. Men konstigt nog klickade vi på en gång och vi har aldrig rykt ihop. Vi har väll lärt oss att turas om att leka boss. Sen jag slutade på Lillerud så pratar vi i stort sett varje dag. Sen när vi inte hadde setts på över ett år kom hon hit. Det var så underbart att få träffa henne igen. Rota och plocka av varandras grejer. Det var som om vi hadde setts dagen innan.

Dessa tre underbara brudar är mina bästa vänner i hela världen. Dom är familjen man valt själv men aldrig blir av med. Det jobbiga är att när saker blir svårt och man bara vill få Ellenors extremt kloka råd, eller bara känner sig nere och behöver en knäpp norsk, eller när det åskar och man behöver få ligga och skeda med Janna, så finns dom inte nära. Nere i karlstad bodde jag, Ellenor och Karna i samma rum och sov i stort sett på varandra i över ett halvår. Janna var min ordningsman och andra halva innan jag flyttade ihop med Ellenor och Karna.

Nu idag bor Janna kvar på skolan 1,5 mil utanför karlstad. Karna har flyttat tillbaka till Norge för att plugga klart nära hemma. Och Ellenor pluggar nere i skåne.

Att vara en mensig tonårstjej och då ha sina bästa kompisar så pass långt bort är hemskt. Jag saknar dom varje dag. Ibland kommer man på sig själv med att sitta och le av tanken på alla minnen. Ellenors första ciggarett, första bilturen med Jannas första bil Bettan, remixer på harlem shake och kycklingdansen, alla barnkalas när vi fyllde år.

JAG SAKNAR MINA BABES!!!!!!!Likes

Comments

Typiskt mig så försov jag mig en timme imorse.. Så min stackars pojkvän fick sitta på parkeringen i 45 minuter för att han inte vågade ringa och väcka mig. Vad kan jag säga, jag är en riktig ragata när jag blir väckt..
Men nu laddar vi för en halv jobbdag i stallet!
Sen i eftermiddag ska jag iväg till Ikea med papalito. Hoppas på att få med mig en hel del grejer hem, he he he.


Likes

Comments

Helt sjukt hur mycket jag äter när jag jobbar. Kanske för att det är hårt fysiskt arbete hela dagen..
En normal lunch för mig när jag jobbar är kaffe och en "billig-skit-från-willys"-yoghurt. Omnomnom!!


Likes

Comments