Håller på att styla master-badrummet hos mina föräldrar. Visar er mer så snart det är klart. Basen är mörkgrå sten-klinker på golvet och högblankt kakel på väggarna. Det gör att jag vill plocka in mer trä och natur i stylingen. Matta i rotting har redan flyttat in och jag funderar nu på hyllor för handdukar. Trillade då över dessa lådor: KNAGGLIG, från IKEA. Kanske kan två staplade på varandra bli magisk förvaring för rullade handdukar. Jag tänker mig att jag betsar dem mörka. IKEA-hack från IKEA-bloggen; Livet Hemma, dock utan tryck vilket blir för chabby för min smak. 

Vad tror ni? 


Foto: IKEA, Livet Hemma

Likes

Comments

Örja Byväg 17B. Adressen direkt till en hemnet-dröm. Huset ska på 1850-talet ha fungerat som övernattningshus till resande med häst och tillhört intilliggande Klockargården. 2013 startade Robin Berkhuizen totalrenoveringen och bara stommen blev kvar. Vilket otroligt jobb han har gjort. Bilderna får tala för sig själv. Inspireras!


Till objektet>>

Likes

Comments

Kanske skall du inreda en studentlägenhet i höst? Inspireras då av mästerfotografen, @Henrik Nero. Hans rustika, stadiga och budgetvänliga soffbord gör sig utmärkt i en studentlägenhet. Eller i vilket hem som helst, förresten. Hands up, Henrik - ditt hem är magi! 

Likes

Comments

Jag gillar verkligen idén med betongbord. Men kändes aningen krångligt med armeringsjärn och betongvispar. Men med kalkfärg blir det ju nästan lika bra ändå. Finns bland annat en bra ifrån: Pure & Original. Samma som jag använda när jag målade "betongvägg" i sovrummet i min första lägenhet i Kungsbacka.

diy-concrete-table-stylizimo-husligheter
CRED

Bild och idé: Stylizmoblog

Likes

Comments

Alltså lyckan när jag snubblade över denna styling-dröm på hemnet.

styling_jennyedvinsson

Var ska jag börja? Kontraster, gråskala och en stor dos av natur. Det är helt och hållet min kopp av te. Balansen mellan det maskulina och feminina är tydlig och skapar än en gång magi. Jämför bara sammetsmattan med skinnstolarna eller fåtöljen.

styling_jennyedvinsson2styling_jennyedvinsson3
CRED

Mäklare: Svenska Mäklarhuset

Styling: Jenny Edvinsson, @interioraddictions

Foto: Marcus Levin @marcuslevinphotgraphy

Länk till objektet>>

Likes

Comments

Ja, så tänker jag att denna bloggen skall få fungera. Som en samling av saker jag tycker om och som inspirerar mig. Råkar det dessutom sprida inspiration och kärlek till någon annan så gör det mig bara ännu gladare, gör det inte det så spelar det faktiskt ingen roll. För jag tror att det här kan bli bra, och; "what is done with love, is done well". Ja, vi får helt enkelt leva och se.

Bloggen blir också mitt sätt att ta mig tillbaka. 

Likes

Comments

Ett meddelande som inte önskar kommentarer, men som vill nå ut till alla er som undrar varför jag inte svarar: Vad jag naivt trodde aldrig skulle hända mig, hände. Kroppen sa ifrån, och jag tog slut på prestationsenergi. Jag känner mig som maskrosen på bilden. Överblommad, men säker på att snart blomma igen. Med stöd av vänner, familj och min älskade Martin så går det. Jobbrelaterade frågor hänvisas till mina kollegor. Övriga frågor får troligen inte svar. Jag hoppas att jag en dag önskar svara på alla meddelanden, tacka för alla blommor och ge er fina människor en kram. 

Var rädda om er, vi är tydligen bara människor. 

Likes

Comments

Det här är ett exempel på en sida. Till skillnad från inlägg som visas på bloggens startsida i ordningen de publiceras är sidor lämpligare för mer tidlöst innehåll som du vill ha lätt åtkomst till, såsom information i Om eller Kontakt. Klicka på Redigera-länken om du vill göra ändringar på sidan eller lägga till ytterligare en sida.

Likes

Comments