View tracker

Hur fina är inte dessa enkla hängare till handduken i badrummet? Älskar enkelheten. Älskad Ballingslöv.

Foto: Ballingslöv

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

💚

Likes

Comments

View tracker

Superenkelt och supergott. Det är edamamebönor det. Kvick kokning och sedan lite salt på - voilà!

Likes

Comments

Samtliga foton: Pinterest

Mina föräldrar bestämde sig för ganska längesen för att göra om sitt badrum på nedervåningen. Men precis som för så många andra så har tankarna sprungit i väg och nu vill de snart göra om hela sin nedervåning. Jag har nu därför lovat att hjälpa dem på vägen och har därför snöat in mig på härliga badrum.

De bor i ett hus byggt på 70-talet med närhet till havet. Att fånga in havet, västkustklippor och mycket ljus känns därför givet.

Skickar snart iväg lite olika moodbilder som de får tycka till om. Sen är vi nog igång. Försöker ta er med på resan.

Kom ihåg inför renoveringen:
- det är tuffast i början
- ta ett rum i taget
- be om hjälp

Likes

Comments

Ja, när sambon är borta får man helt enkelt själv lära sig att lufta element och tända brasor. Tur att det finns youtube-filmer till allt...

Likes

Comments

Först: har du inte gjort det än, så gör det.
Köp boken Food Pharmacy, alltså.

Jag har aldrig varit särskilt snäll mot min egen kropp. Det blir tydligare och tydligare ju mer jag läser. Ordet tarmflora har jag aldrig tagit i min mun och ändå är jag utredd och konstaterad överkänslig mot gluten. Men, skillnaden är för liten. Jag blir ändå ofta förkyld, är ofta trött och har svårt att fokusera.

Men till skillnad från andra kostböcker så har Food Pharmacy förstått att det inte är så lätt. Idévärlden är en sak. Verkligheten ganska ofta någon annan. Men, tack vare FP kan jag nu ta det till mig och fokusera på vad jag skall äta istället. Inte på det jag skall ta bort. Igår kväll slängde jag allt skräp jag hade i kyl och skafferier. Idag börjar vi. Gurkmejashoten intagen, vegetarisk poke bowl till lunchlåda.

Hur många hänger på?

Länkar
Foodpharmacy

Likes

Comments

Igår överraskade vi fina M med en baby shower hemma hos mig. Supermysigt med massa tjejprat, gofika och skratt. Precis vad jag behövde. Vi var så till oss att det inte blev så mycket bilder. Men åh vad roligt det blir när lille H kommer till världen.

Likes

Comments

Blått är en av mina absoluta favoritfärgerna. Det märks i mitt hem, i min garderob och på min bil. Att färgen trender i höst passar mig därför utmärkt!
Listar här några favoriter under 600:-.

Foton och inköpsställen:
HM HOME (klick!)
ELLOS (klick!)

Några över 700:- som är svåra att motstå.

Likes

Comments

Jag fullkomligt älskar växter, de betyder så mycket för välmåendet för såväl en själv som hemmet i sig. De gröna är mina favoriter. Näst på tur hittar vi vita orkidéer, stora hortensior och krispiga ljusa tulpaner.

 Här är några gröna favoriter.

Monstera
Finns i flera olika utformande och kan bli riktigt stor. Den kräver inte särskilt mycket omvårdnad och passar därför perfekt för dig som inte är hemma så ofta eller har lätt att glömma bort växterna...
Foto: Mango and Salt

Förmakspalm
Är även den lättskött, och ger ett lätt men ståtligt intryck till rummet. Finns i olika storlekar, men ju större desto härligare!
Foto: www.ljuvligamagnolia.se

Elefantöra
Är en av mina absoluta favoriter hemma hos mig. Det då flera möbler är kantiga och med hårda hörn. Runda elefantörat mjukar upp och har en härlig grön färg!

Elefantörat går också att ta sticklingar på. Se bilden för första steget på mina sticklingar som står och laddar på fönsterbrädan.

Aloe Vera
Den kaxigaste växten i skaran som med sitt taggiga och spretiga utseende gör ofta en mjuk inredning mer intressant. Att den dessutom är ypperlig på insidan gör den inte sämre. Perfekt för torra hösthänder.

Likes

Comments

Att läsa till certifierad inredare vid sidan av ett mer-än-heltidsjobb är tufft. Men det ger en väldigt härlig dimension till arbetet och kreativiteten får verkligen komma loss helt. För uppgifterna är öppna, takten fri och feedbacken hela tiden framåtriktad. Det är verkligen härligt och göra saker bara för att det är roligt.

Men teet är nu slut och arbetet om formgivare är i stort sett klart. Korrläsningen lämnar jag till imorgon. Snubblar bara på texten nu.

Likes

Comments

Instagram@malincatarina