Det är alltför många som bor i äldre hus med härligt snedtak som missar att de kan öppna upp nocken och innerväggen för att få fram magisk takhöjd och rymd. Eller inte minst för att få fram vackra bjälkar.

Önskar du gör sig väggutrymmet strålande till platsbyggd förvaring. För vem kan få nog av snygga förvaringsmöjligheter, menar jag?

På bilden syns sovrummet hemma hos inrednings-instagramprofilen, @hannasanglar. MAGI!

Foto: @hannasanglar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

NY BLOGGKATEGORI:
VECKANS STYLINGFAVORIT!
Det är ESNY som står för objektet med veckans bästa styling. Materialval i grått är genomgående i hela våningen och fångas upp på ett härligt sätt av detaljer i rostrött och gröna toner.

Se hela objektet:

http://www.esny.se/sv/object/view/--791207

Likes

Comments

Det är fantastiskt roligt med de konsultationsuppdrag som börjar trilla in. Främst från familj och vänner, vilket känns som ett fint betyg då jag inte är helt färdig med utbildningen ännu. Men motivationen att bli klar ökar när efterfrågan finns.

Idag är det dags att titta på material till ett badrum som behöver en total renovering. Från gul och grön plastmatta, till något ljusare och med mer harmoni.

Jag inspireras av bilderna nedan. Vi får se vad butikerna har att erbjuda.

Likes

Comments

Än finns det stora chanser kvar att fynda på rean. Skulle du gå på mina tips skulle du leta efter:

1. Solida material
Guld, mässing och tenn i alla dess former. Allra helst i krukor, vaser, knoppar och detaljer till köket.

2. Linne
Ja, inte som i strandeaggar-linne, utan som underbara servetter, handdukar och sängkläder. Att köpa linne på rean är smart, med kärlek håller dem hur länge som helst och att få dem för ett lägre pris är därför extra roligt.

3. Designklassiker
Givet på listan. Hittar du en designklassiker på rean. Köp den. Det är sedan gammalt.

4. Porslin
Är inte jätteofta på rea, men är de formgivna klassikerna på rea, slå till. Att duka med vackert porslin får vilken måltid som helst att lyfta.

5. Dina favoriter
Ett tips är att bara köpa sådant som du önskat eller tänkt köpa även när det varit på fullpris, men då blivit lite för snål. Att pladask falla för den röda prislappen och komma hem med något som inte fungerar med resten av hemmet ger lite motsatt "rea-effekt". Du måste ju nämligen köpa förrådsplats eller kartong för prylen...

Lycka till i rea-djungeln! Själv klickar jag hem mina fynd.

Likes

Comments

Många har redan sett den. H&M släppte sin sneakpeak på vårkollektionen för ett par veckor sedan. Men den känns bara mer och mer rätt. Glad att H&M HOME har butik i Västerås.

Pasteller möter nattsvart, rostiga toner tar emot ljuset, gråskalan exploderar och den blåa sammeten håller sig kvar med hårt grepp.

De röda tonerna har jag personligen svårare att ta till mig. Men volymen på det blå och grå hemma skruvar jag gärna upp.

Likes

Comments

Havsblått, skandinavisk enkelhet, solnedgångsorange och ljusa träslag. En enkel beskrivning av allt vackert IKEA släpper i april 2017. Snart ryker granen, vårnyheterna vill in!

pressbilder

Likes

Comments

Hur fina är inte dessa enkla hängare till handduken i badrummet? Älskar enkelheten. Älskad Ballingslöv.

Foto: Ballingslöv

Likes

Comments

Superenkelt och supergott. Det är edamamebönor det. Kvick kokning och sedan lite salt på - voilà!

Likes

Comments

Samtliga foton: Pinterest

Mina föräldrar bestämde sig för ganska längesen för att göra om sitt badrum på nedervåningen. Men precis som för så många andra så har tankarna sprungit i väg och nu vill de snart göra om hela sin nedervåning. Jag har nu därför lovat att hjälpa dem på vägen och har därför snöat in mig på härliga badrum.

De bor i ett hus byggt på 70-talet med närhet till havet. Att fånga in havet, västkustklippor och mycket ljus känns därför givet.

Skickar snart iväg lite olika moodbilder som de får tycka till om. Sen är vi nog igång. Försöker ta er med på resan.

Kom ihåg inför renoveringen:
- det är tuffast i början
- ta ett rum i taget
- be om hjälp

Likes

Comments

Instagram@malincatarina