Hej!
Det är ett nytt år och det innebär nya tag. Jag vet att det var väldigt längesen som jag uppdaterade och ber om ursäkt. Nu ska jag verkligen skärpa mig, ta tag och uppdatera.

Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Äntligen fredag!

Idag efter skolan så gick jag, Carro och Tara hem till mej efter skolan och chillade, sen gick vi ut med Polly och sen drog Carro och jag hem till henne och kollade på film. Sjukt taggad för imorgon, bio med mina bästa tjejer. Självklart så blir det nya One Direction filmen som har premiär imorgon, det ska bli skitkul!!

Puss

Likes

Comments

Idag så började dagen med att jag försov mig. Sen i skolan har det varit ganska chill men va skit trött när jag kom hem. Sen åkte jag till stallet, red Scherzo. Förberedande hoppning. Det gick ganska bra men va lite slarvig med vägarna. Nu blir det Svenska Hollywoodfruar, slutar 12 imorrn 👌då blire mys med Tilda❤️

Puss ❤️


Likes

Comments

Sitter i stallet och kollar när Tilda rider, Ursch vad kallt det har blivit nu. Iskallt.. Aja men det blev en mjukisdag i skolan idag. Nästan helt ofixad oxå, så det var skönt. Bloggar mer ikväll ❤️


Likes

Comments

Ursch, jag känner att idag har jag inte hunnit med någonting idag. Det enda jag har gjort är att gå me hunden.. 😂 kul liv


Likes

Comments

Jag har funderat på en sak. Borde jag börja simma igen? Tränarna vill att jag ska komma tillbaka så att jag kan börja satsa men jag vet inte riktigt.. Måste tänka en dag till, men men det kan ju aldrig skada att träna lite ;)

Annars så är allt ganska bra. Saknar Abbe men jag tänkte åka och hälsa på honom någon dag.


Likes

Comments


Likes

Comments

Hej!

Jag har bokstavligen lyssnat sönder en av One Directions nya låtar, Steal My Girl. Helt kär *_*

Men iallafall, tittade nyss på idol och fick veta att 1D ska spela i finalen. Fick en fangirl attack men nu gäller det bara att få biljetter. Vi får hålla tummarna helt enkelt.


Likes

Comments

Hej,

Ny blogg, här kommer jag att skriva om min fritid, kompisar, intressen osv. Ska uppdatera så ofta som jag bara kan, hoppas att ni gillar det.

Puss :*

Likes

Comments