Hej på er!
Måndag igen, veckorna går fort.. inne på min tredje praktik vecka nu. Hade det roligt idag också på praktiken, efter jag slutat gick jag till farmor och åt och sen kom mamma och hämtade mig och syrran. Vi handlade lite och hemma redigerade jag klart en vlogg från igår, och har precis tränat hur länge som helst. Nu ska jag gå och duscha och sen ska jag kolla på youtube. Känns skönt att redan ha gjort träningen då det alltid annars blir så sent med allt.

Hoppas ni har haft en bra dag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Söndag idag då, gillar inte alls söndagar som jag sagt förut, tycker bara dom är sega och tråkiga. Men jag vloggar ändå idag, har varit till Ikea en snabb sväng och just nu håller jag på att baka, ni får se vad det är sen, men väntar på att de ska svalna just nu så jag kan dekorera ;) det luktar verkligen så gott i hela köket nu.

Men nu kommer massa blandade bilder från veckan, det är från olika dagar så.

Hoppas ni får en fortsatt bra söndag, det är ju redan eftermiddag, men vi hörs!

Likes

Comments

Just nu har nelly en stor rea, det finns allt från märkeskläder till deras egna märken. De har träningskläder, skor, klänningar, tröjor, allt möjligt liksom. Hade gärna beställt något men försöker spara pengarna till nästa sommar. Men här kommer i alla fall några grejer som finns på deras rea!

Likes

Comments

Idag är det tisdag och andra dagen på andra veckan på praktiken. Jag tycker att det är jätteroligt! Hellre detta än skola. Har ju inte lagt upp alla bilder från Sundsvall så nu kommer det fler, nog vill man tillbaka dit. Hade gärna spenderat fler dagar där.

Likes

Comments

Hej på er!
Just nu befinner jag mig i Sundsvall. Jag och mamma kom hit igår kväll, vloggade och vloggar hela helgen så det kan ni se på min youtubekanal (Malin Bucht). Men vi åker hem imorgon och det är synd för det är roligt här och vill stanna längre. Men nu kommer lite bilder i alla fall!

Likes

Comments

Jag skulle gärna vela ha ett par nya springskor/idrottsskor. Jag har ett par turkosa från Nike och dom matchar inte med alla mina träningskläder eftersom att jag köpt typ neongula träningskläder, och jag gillar att matcha!! Har ni några tips på nå bra och snygga träningsskor? Helst från Nike för jag älskar det märket när det kommer till träningsskor och träningskläder. Såg dessa här på nelly.com, så ett par svarta skulle nog vara bäst, dom där som heter Air Zoom Pegasus verkar nice!

Likes

Comments

Här kommer lite inspirationsbilder, hittade alla på weheartit. Visst blir man ändå lite inspirerad? De är alltid så fina bilder på weheartit.

Likes

Comments

Blev precis klar med städning av mitt rum, det var inte så stökigt men ändå, jag gillar att ha det organiserat runt om mig. Då funkar jag mycket bättre. Nu ska jag gå och tvätta bort sminket och rengöra min hy och sedan kolla på paradise hotel, kanske gör lite kvällsfika till det också. Vi hörs!

Förlåt för lite dåligt ljus, men det är så himla mörkt ute på kvällarna nuförtiden. Dessa är ändå tagna med systemkameran och inte med mobilen.

Likes

Comments

Hej på er!
Det var ett tag sen, jag har verkligen inte tid för bloggen. Jag har nämligen börjat min 6 veckors långa praktik, eller APL, som det heter. Jag har nu tre veckor och sedan är det en vecka höstlov, sen har jag tre veckor till. Dessa två första dagar har varit väldigt roliga i alla fall, så det är ju en bra start. Men jag har väldigt mycket uppgifter som jag fått av tre olika lärare inom olika ämnen och sen ger min handledare mig också lite uppgifter och saker jag ska tänka på. Det är roligt men samtidigt lite jobbigt med alla uppgifter för det är så mycket samtidigt! Men jag ska försöka göra lite tidsinställda inlägg åt er, men då måste jag öppna datorn. Detta inlägg skriver jag via mobilen. Men jag hoppas att ni får en bra kväll så hörs vi!!

Likes

Comments