Everyday Life

Tilda (en av mina närmsta) har precis börjat sälja Mary Kay och kom hit i lördags för att ha lite spa med mig, Malin och Kaisa. Gud så mysigt vi hade det och jag blev verkligen helt såld på en hel del utav produkterna. Har redan beställt ett start kit och kan knappt vänta tills jag får hem det och kan börja ha spa med mig själv varje dag. En stor favorit jag fick är deras matte foundation, den var helt grym och så sjukt lätt att jobba med. Håller verkligen tummar och tår för att jag ska få produkterna redan nu i veckan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Everyday Life

Godkväll! Har ekat lite tomt här idag, men vet ni vad? Vi har haft hela 18+ grader idag så ni kan bara gissa hur jag spenderat dagen. Utomhus i solen med lille T och vid lunch kom även mitt hjärta hemma med en massa pussar. Tänk vad bra det är att sakna varandra ibland, man blir sådär töntigt nykär igen. Nu ska vi snart hänga sista tvätten och sen sova. Önskar att jag var lite mer redo för den nya veckan bara, men det är tur man har de bästa eleverna och kollegorna. God natt 💗

Likes

Comments

Everyday Life

Godmorgon! Helgen har verkligen bara flugit förbi mig och jag har knappt hunnit ta på den. Har haft fullt upp förutom igår kväll då jag låg hemma själv med lille T, släckte alla lampor, tände ljus och bara andades. Så himla skönt. Nu ska jag mumsa på denna färgsprakande frukost, tvätta och bara ladda inför en veckas jobb.

Likes

Comments

Everyday Life

Minns ni hur jag skrev att jag är sämst på att vara ensam? hörrni det är redan lördag och jag har klarat mer än halva tiden helt utan några som helst problem. Jag som hade räknat med både ångest och tårar ligger här och nästan (bara nästan) njuter av att vara själv. Fast på ett sätt är jag ändå inte helt själv eftersom lille T är hemma och jag tror det har hjälpt oändligt mycket precis som Michaela Fornis bok där hon skriver mycket om ångest och just ensamheten. Jag har visserligen inte alls varit själv så mycket eftersom jag haft fullspäckat schema, vilket jag även har idag, men de få timmar jag varit själv så har jag klarat mig. HEJJA MIG!

Klocka ord ifrån Michaela Forni "Så här kommer mitt viktigaste tips till dig som läser och är fylld av ångest: Omge dig med goda människor. Leta efter dem med öppet hjärta. De finns där ute. Kanske har du mött människor som har gjort dig illa under livets väg-miss-trösta inte! De är lärdomar som gör att du bara uppskattar goda människor mer. De människor du har runt omkring dig ska lyfta upp dig till oanade höjder. De ska få din energi att rusa i höjden, inte dala efter varje möte. Omge dig med människor som värmer ditt hjärta så kommer du att kunna leva ett liv som lättare fylls av glädje. Människor som finns vid din sida är det finaste du kan ge dig själv. Du är värd goda relationer som inte är givande för dig. Dina nära ska få dig att vilja bli den bästa versionen av dig själv men samtidigt finnas där för dig även när du inte orkar vara den bästa versionen. De ska unna dig din framgång och stötta dig i motgångar. Hitta den eller dessa människor och håll hårt i dem. De är oslagbara och livsviktiga för att orka hantera ångest."

Jag tror vi alla har små typer utav ångest eller depressioner. Vi alla har de i oss och får det utav helt olika saker eller känslor. Vi jobbar med dom på olika sätt och endel är starka och endel är milda. Det är verkligen så himla viktigt att inte blunda för psykisk ohälsa i dagens läge för det finns i oss alla och det är inget konstigt. Kanske flummigt inlägg men som jag sagt tidigare, ibland vill jag bara skriva av mig och andra dagar räcker det med bilder. KRAM💗

Likes

Comments

Everyday Life

Redo för helg! börjar med lite jobb, handling, städning och sedan ska jag försöka ta mig ut till valbo för myskväll hemma hos Denice och Henke. Eftersom jag får lön den 27:de är väl jag den enda som inte jublar för löningshelg haha.Vad är era fredags planer? 

Likes

Comments

Everyday Life

Mellis snacks. En kopp kaffe och favorit godiset från Renée voltaire. MUMS

Hej på er! blivit lite text nu på senaste tiden och mycket bilder. Men ibland känner jag verkligen inte för att skriva utan vill hellre bara bjuda på bilder. Men nu är en sån här dag då jag hade kunnat skriva om precis allting.. Har precis sagt hejdå till J som åker med jobbet till fjällen (Så himla avis) och har insett att jag verkligen är super dålig på att vara själv. Ärligt talat så vet jag inte hur man gör. Har alltid varit sällskapssjuk och verkligen älskar att ha en massa människor runt omkring mig, men så fort jag blir själv så känner jag mig så himla ensam och lämnad. Hemskt egentligen. J kommer hem på söndag redan och jag har hela helgen uppbokad, men ändå sitter jag här dom få timmarna jag är själv och får nästan panik. Något jag verkligen måste bli bättre på är att vara själv och kunna njuta utav det. Någon som känner igen sig?

Likes

Comments

Everyday Life

Vaknade upp av en snap utav mina fina vän som säger att jag är med i veckans outfit på NOUW. Hahah hur jag själv ens missat detta är ju ganska ironiskt. Tusentack till Nouw 💗

Nu ska jag springa ut med lille T innan jag ska göra mig iordning för lite jobb. Hörs senare!

Likes

Comments

Instagram@malinceciliah