Everyday Life

Vaknade upp till snöstorm..... Känner bara nej nej nej! när man äntligen fått in lite vårkänslor så ska vintern fortsätta. Som jag saknar sommar, sol och värme just nu. Eller vad känner ni?!?

Likes

Comments

Everyday Life, Outfits

Kär i mina nya jeans ifrån Bikbok. Så himla sköna och så himla snygga. Sen var det dessutom 100kr rabatt, ett riktigt kap med andra ord.

Helt slut i kroppen efter att ha hålt igång hela dan i pulka/skidbacken. Till och med jag har stått på ett par skidor idag, jag vet det är riktig skam att jag typ aldrig gjort det förr. Men nu när man har en skidfantast som sambo måste man försöka och jag kan erkänna att det var riktigt kul!

Likes

Comments

Everyday Life

Börja med en vit primer med gummiborste, som separerar och gör fransarna längre. Till sist färgar man dom svart med en annan borste som även gör fransarna fylligare. Dior Im in love 💗

Likes

Comments

Everyday Life

Heej mina vänner! Har just landat här hemma och står med datorn bredvid spisen för att samtidigt kunna laga middag, multitasking kallar jag de haha. Annars har jag känt mig otroligt pepp, jag menar det är ändå måndag?!? Måndagar brukar vara segast att komma tillbaka till efter en myshelg men inte denna gång, kan även bero på att det är sista veckan innan sportlovet börjar, vilket för mig betyder ledighet och förhoppningsvis en roadtrip till mysigaste staden Luleå. Nu bränner jag snart fiskpinnarna som jag suktat efter hela dan haha.

Love M

Likes

Comments

Everyday Life, Outfits

Dagens photosession av bäst J.

Hur underbart är det inte att det börjar bli ljusare ute. Nästan blivit van att det är kolsvart ute när jag både går till och från jobbet, men nu är det faktiskt ljust och ibland skymtar även solen fram. Detta betyder också då att jag ÄNTLIGEN kan börja lägga energi på att ta outfit bilder igen, WOHO vad bra allting blir så fort ljuset kommer fram. Våren är mer än välkommen. Nu ska jag slänga mig ner i bbys famn och ladda batterierna för en sista jobbvecka innan lovet.

Love M.

Likes

Comments

Jag älskar dig Jesper💗

Godkväll! just landat i soffan med en mättad mage och kläder över hela golvet. Började nämligen rensa garderoben idag och tänk att jag aldrig lär mig hur lång tid sånt faktiskt tar... Fotade lite tidigare och har nu slängt upp några bilder på instagram så in och shoppa --> Malinceciliabloppis

Likes

Comments

Everyday Life

Vår frukost blev en riktig lördags brunch med amerikanska pannkakor och denna fantastiska smoothie. Köpte acai pulver häromdan och provade ha i det i morse och vilket dröm smoothie jag fick till som dessutom innehöll en himla massa med vitaminer och mineraler! Härligt!

Nu ska jag snabbt svida om och göra mig redo för lite Fifty shades med Olivia! någon mer som är taggad att den äntligen kommit ut? När jag såg första delen befann jag mig i USA och såg den på premiär dagen, så häftigt. Nu är det dax igen fast denna gång med bästis.

Likes

Comments

Everyday Life

Min kropp är trött, behöver energi, sol och vita sandstränder...

Min helg blev fullspäckad utav underbara vänner och födelsedagsfirande. Mådde som en prinsessa dagen efter och valde att ligga kvar i sängen heeela dagen för att orka upp på måndag morgon för jobb. Men tror att helgens bravader fortfarande håller i sig då jag verkligen har 0 energi haha. Men nu har redan halva veckan snart gått, så mycket roligt är på gång att hända så att ta en blund har jag absolut inte tid med!!

Likes

Comments

Instagram@malinceciliah