Outfits, Shopping

- Kan man ens shoppa här i Skellefteå? Har ni H&M?

Var min kommentar under frukosten när vi var och hälsade på uppe i norr och efter 10 minuter på stan fyndade jag hela 2 nya jackor, Vilket för övrigt passade perfekt eftersom jag klumpigt nog glömde min jacka hemma i Gävle haha. En utav dom ser ni ovan, en beige mocka jacka som jag för övrigt ÄLSKAR!!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Everyday Life

Ett litet bild collage ifrån mina dagar uppe i Norrland.

Vi lämnade som sagt Gävle i torsdags och flög då till Skellefteå, vi båda var helt utmattade efter att ha klivit upp 05.00 och sedan åkt tåg och flugit så vi sov bort hela torsdagen. På fredagen utforskade vi Skellefteå stad och jag gjorde även lite shopping, på kvällen firade vi Karolina som fyllde 40år innan vi tog bilen till Luleå och tillbringade natten där. Lördagen var det dax för bröllop i Storforsen och en massa mys. Jag som personligen älskar att gå på bröllop njöt av varje sekund. Söndagen vandrade vi runt den stora forsen och WOW vad mäktigt det var och så himla fint. Kommer absolut åka tillbaka dit. Fick för övrigt smaka palt för första gången i mitt liv och det var faktiskt riktigt gott, nu ska jag bara lära mig göra det själv så min kärlek till norrlänning känner sig hemma även här nere i Gävle haha. Vi kom hem i måndags kväll, trötta och fortfarande förkylda och jag med en massa lock för öronen.. Hua, när ska denna förkylning försvinna?!? Nu är vi iallafall tillbaka på jobben efter vår lilla "minisemester" som vi förmodligen snart kommer att göra igen för gud så jag trivdes där uppe.

Likes

Comments

Everyday Life

Hej mina vänner! Här ekar det tomt och jag har lagt hela uppdateringen åt sidan. Det började med att jag åkte på världens förkylning med hosta, feber, snuva, ingen röst osv osv.. Sen I torsdags så tog mitt hjärta med mig till hans hemtrakter uppe i Norrland för att gå på bröllop. Har med andra ord haft världens mysigaste helg med världens bästa kille. Måste erkänna att jag nu gått och blivit lite förtjust i Luleå hihi. Har en massvis med bilder att visa er (tyvärr bra mobil bilder) Men eftersom jag fortfarande ligger sjuk och med en massa lock i öronen efter flygningen så får ni vänta till i morgon. Har också lite shopping att visa så håll ut kära ni. Nu ska jag tända lite ljus, slå på en film och be för att huvudvärken ska försvinna.

Likes

Comments

Everyday Life

Jag tror det enda vettiga jag gjort idag är att ta en PW till affären i höstsolen. Annars har jag varit i min kärleks armar och kollat på film, ätit godis och bara laddat batterierna för jobb vecka. En söndag precis i min smak!

Vad har ni gjort idag?

Likes

Comments

Everyday Life

Haft dammsugaren och dammtrasan i högsta hugg hela morgonen. Sen kom mormor över på lunch och nu ska jag snart ner en sväng på stan, ta en promenad och försöka bli av med den hemska mensvärken. Vad gör ni idag?

Likes

Comments

Everyday Life

Att växa upp på två sidor, skickas runt som ett brev och alltid höra hur mycket den andra hatar den andra. Med en förälder som bor flera mil bort och aldrig veta när man ska få ses igen, få krama om, känna sig hemma. Få frågan "Hur är det att ha skilda föräldrar?" och mitt enda svar blev jämt "Jag får iallafall mer julklappar" jag ljög för mig själv för att må bra. Fast det egentligen var ett helvete och jag kände mig aldrig riktigt önskad. Som att "Gud nu är det din tur att ha yrvädret för jag ska göra det här och det här" Ingen ville egentligen ha mig. Sen när dom två sidorna hittar ny familj, är jag den där i mitten som får hänga med och måste tycka om allt för att "Nu är ju faktiskt hon/han lycklig". Men jag påminner om den där dåliga personen man en gång haft i sitt liv. För jag har hans ögon och hennes mun. En blandning utav två personer som hatar varandra. På senare år hör jag "Malin tänk på dom som inte har sina föräldrar vid liv ens" Men vadå så jag överreagerar? Det kan jag inte svara på faktiskt. Men något jag vet idag är att mina barn aldrig ska behöva fråga mig vart dom ska tillbringa sina lov eller fira nästa julafton.

Likes

Comments

Everyday Life

Denna frukost var verkligen perfektion. 

Godmorgon gott folk! Jag vaknade till en ledig lördag och denna frukost som ni ser ovan. Nu ska jag pussa på mitt hjärta innan dagen kan få börja. Håller tummarna på att det kanske blir lite shopping idag om jag nu kan övertala "honom" hihi. Hur mår ni? vad ska ni göra idag? 💗

Likes

Comments

Instagram @malinceciliah